Prijava

Hearing that Arsenal have extended their 2003-04 PL title defence for another 3-4 years.

VELBEK PREŠAO U ARSENAL

IDEM GO DA TRČIM ULICAMA JEBENO

MUKA PREŠLA NA DRUGOG

ŽAO MI ARSENALA AL' JEBIGA

ZLO NE UMIRE, SAMO URADI TRANSFER

jebote ovaj falkao beži od lige šampiona ko djavo od krsta, kad se atletiko kvalifikovao on otišo u mrtvi monako da igra u ligi 1, sad kad je monako u LŠ on otišo u mančester koji igra samo PL. dobar je radamel, možda (veliko možda) i jedan od najboljih ali mora da pokaže kolumbijske kohones u LŠ (pošto ga nije bilo na svetskom) pre nego što bude uvršten medju najbolje. sve najbolje junajtedu, van gal je za mene kao navijača bajerna trener svih trenera još sam se i kladio u večeru sa ortakom da će junajted da osvoji titulu zbog van gala ali sa onom odbranom i dalje sam mišljenja da će da se bore za četvrto mesto

Дошао и Бен Арфа у Хал, опстаће они лаганица ове сезоне.

http://www.mozzartsport.com/vesti/danijel-ager-endemska-vrsta-modernog-fudbala/83874
Verujem da svi ovde znate, al' eto da ispoštujemo lep tekst, i zaista potez za divljenje.

O kako ja volim liverpul, gde nije sve do novca, već do truda i ljubavi.

Jebeni naklon do poda za bogaoca Agera. Prosto čovek da ne poveruje da postoje takvi kraljevi u ovom današnjem modernom fudbalu..

Pun mi je kurac više onih što ljube grb i govore kako za njih postoje samo dva kluba (da, mislim na Fabregasa), pa posle kao ajde da predjem u gradski rivalski klub.

A sad malo Velbeku.. Kao što rekoh kakav god da je bolji je od Sanogoa.
Tip igrača kakav Arsenal uvek kupuje je opet došao. Da li će Venger napraviti od njega novog Kanua ili ADebajora videćemo. KOliko se sećam on je u JUnajtedu često igrao nekog krilnog špica što mu po konstituciji nikako ne leži.

Jebote ispade Arsenal ima najviše engleza u timu.. Ox, Volkot, Vilšer, Velbek, Gibs, Čambers pa eto i Remzi koji je fazon crnogorac u Srbiji.

Dani i nije toliko loš. Često je vadio MU, ali poluprofesionalce poput Kleverlija, Nanija, Andersona jebenog, BEBEA, i ostalu gamad, govnjivom motkom oćerati.

I nervira me Van Gal što nabija gomile u napadu, a u odbrani mu igraju igrači tipa Džoni Evans. (ne spominji mi Blinda Roha i te koji su moguće dobri, ako daješ 55 m funti za 1 veznog, daj 20 za kvalitetnog štopera).

I jebenih 3-5-2 a ne munu go' Barnliju.

Evo imenjače ti vako pratiš tog Velbeka, to jest Mančester. Jel toliko loš da ga toliko pljujete. Ja koliko znam ne ide završnica a ovo ostalo manje više.

VAko objektivno daj mi neku nadu da će da bidne novi Staridž :D

Mislim na Chaveza imenjaka Bojana :D

Velbek je Bendtner za sirotinju recimo. Znači, od kada sam ga video da igra, krstio sam se, svaki put kad bi igrao prvu postavu i promašio ono što ni pijani četrdesetogodišnji seoski štoperi ne bi promašili, krstio sam se i molio samo da ode negde više. Nikada nisam shvatao tu logiku zašto igra. Gledao sam svaku jebenu tekmu Junajteda bar jedno 4 godine u rikverc i za to vreme ako sam video možda 20 korisnih stvari da je uradio, a uzmimo u obzir da se sezonski igra oko 40-50 tekmi, dakle neka je recimo prosek 180 tekmi, od toga sam eto 20 puta video da je nešto uradio, što je tragikomedija.

LIK JE BOGALJ.

Ja mu svu sreću sveta želim da mi pokaže suprotno, jer je onda uspeo ceo život da potroši radeći nešto što jednostavno ne ume i samo će i dalje da navlači gnev navijača.

EDIT:

Dani i nije toliko loš. Često je vadio MU

Buraz, NE.

александаркг

http://www.mozzartsport.com/vesti/danijel-ager-endemska-vrsta-modernog-fudbala/83874
Verujem da svi ovde znate, al' eto da ispoštujemo lep tekst, i zaista potez za divljenje.

Кад размислиш да човек свакако има милионе на рачуну и није нека велика жртва. Али кад видиш гомилу наших фудбалера који само серу о Звезди и Партизану, али не долазе док год постоји неко ко ће их платити више, а поготово кад видиш стварно велике играче са огромним зарадама у каријери који се потуцају по свакаквим дестинацијама не би ли узели још који милион, онда му мораш одати признање, јер није постао похлепан и незасит као већина фудбалера кад их ударе паре у главу. Господин.

Саша Илић. позз

Misliš da bi on sa ovakvom kondicijom mogao da igra bilo gde sem u Srbiji i srodno bednim ligama?

Ne kažem da je "žrtvovao sebe", naravno da je dosta sabrao u ovih 8 godina u liverpulu i svestan je i on da je dovoljno i za unuke, ali jeste ispao gospodin ovim potezom, nesvakidašnji je svakako. U brondbiju će da mu se već oduže posle nekom funkcijom, a verovatno i nekim drugim počastima posle karijere, jeste da nije materijalno, ali će biti legenda za pola danske.
U trenutku kad je mogao da igra u dobrom evropskom klubu, pa i par vrhunskih, u trenutku kad liverpul dovodi jebenog dejana lovrena kao zamenu, u godinama koje za štopera nikako nisu kasne, možda čak i najbolje, on odluči da se vrati, i to je do jaja.
Mada treba poštovati i potez lpula da ga daju za 3-4 miliona iako su mogli da uzmu bar još deset preko. Delimično su mu se izvinili što su doveli Lovrena umesto njega. Lovren. Jebote.
Edit: kad smo ninkovića zagotivili onoliko jer je došao u zvezdu (kad nije imao gde, pa da malo podigne formu te nabaci sebi još jedno 2-3 godine dobrog ugovora), mogu da zamislim koliko će mu se danci diviti nakon ovoga.

Da, ispali bi masivne pičke da mu nisu dali.

lovren je jedna prevara od 20 miliona, nema šanse da povrate ni trećinu tog transfera a on ako nastavi da izleće ko crnac primaće opet 50 golova po sezoni

ageru svaka čast, mogao je da izšibicari još koji milion u naredne 3-4 sezone što bih ja svakako uradio na njegovom mestu, ali ispao je šmexy. ili budala, kako ko tumači :)

I ja da se pridruzim pljuvanju Lovrena, opet. Plus je Hrvat. Uaaaaaa

E ma nije nego mu nisu nasli dobru poziciju mnogo je bolji na poziciji centarf ahahhahaha