Prijava

sve si u pravu sem ovoga za hendersona, on je jedan od najboljih igrača u klubu i to bez dileme

Što više govori o Liverpulu nego o Hendersonu. Ali napredovao je mnogo prošle sezone, pre toga je bila priča da kad bi došao u kraj na fudbal niko ga ne bi uzeo u tim.

došao je za 20 miliona i kao kapiten mlade reprezentacije pa se očekivalo da radi ne znam kakve magije, što nije bilo na njegovom trenutnom nivou. prošle sezone je bio jedan od najvažnijih i najkonstantnijih igrača, pogledaj samo šta je bilo kad je suspendovan na kraju sezone

Добар је Хендерсон, одрађује оне прљаве послове, а и уме да забоде добру асистенцију а неретко и гол.

хахаха @ сијамске ал за хендерсона и ја мис да ниси у праву, чак је и одличан био у припремним и у неким првим текмама.

Ne, ne, slažem se ja sa vama oko Hendersona, odličan je bio prošle sezone, meni lično četvrti najkorisniji u ekipi. Ali je na početku ove dosta slabiji. Videćemo.

kolika je kvota na celzi da uzima titulu? mislim to je sigurna para

одрађује оне прљаве послове

Pa nešto i nisam zapazio da ima dobro uklizavanje. A nije ni onaj klasičan zadnji vezni poput Leive, tako da mu ni oduzimanje lopte nije baš na zavidnom nivou.

Što više govori o Liverpulu nego o Hendersonu.

Upravo o ovome ja vama pričam. On se jeste popravio u odnosu na to kakav je bio, ali je on i dalje, po mom mišljenju, jedna solidna rezerva u ekipi koja hoće da bude pretendent na tron, da se tako prozapadnoevropskopederski odrazim. Treba im igrač kvaliteta Hamšika ili Gundogana što se tiče kreative, i recimo, kad su već opljačkali Sautempton, što im koji kurac nisu oteli Vanijamu ili recimo Sandra iz Totenhema? Ne, izdrkaćemo jebeni kurac na jebenog Engleza i pleplatiti ga, kao što to oduvek radimo. Retardi nesposobni. I niko na ovome svetu ne može da me ubedi da im Hamšik, Gundogan ili recimo Strotman ne bi bili bolja pojačanja od jebenog Lalane. Ja ne kažem da je on loš igrač, samo kažem da je DEBELO preplaćen.

Trenutno je u Liverpulu najbolji igrač STERLING. Nadam se da će da nastavi ovako jer jebe keve za svojih 20 godina. A ima i muda, mora se priznati. Prošle sezone se u Sitijevom 16ercu poigravao, iscimo je i Harta.
To mogu samo najveći

evo i klipa:
http://www.youtube.com/watch?v=JIhhyQEo6j8

Prelako juče Vest Hem. Nisu skoro ni minut frku imali. Dobro, dva brza gola, od kojih je drugi prelep, izbace iz balansa, ali ne mogu da se otmem utisku da Borini nije kalibar za Liverpul. Prvo poluvreme nevidljiv, drugo uz ekstremni pokušaj truda jedva vidljiv. Neubacivanje Markovića umesto njega već u 45. minutu je velika greška. O Lambertu neću ni da pričam. Njemu ajde ispunili su želju da dođe jer je navijač, ali on nije za Liverpul. Sve u svemu, Staridž dok se ne vrne, ozbiljan problem, jer ono je preozbiljan igrač.

Počinje sada Mančester koji mora da potvrdi odličnu igru iz prošlog kola, zbog sampouzdanja i da dokaže samom sebi, jer sam sebi je najveći neprijatelj, da može.

JEBI LESTERA KAO DA JE TROMZO!

inače Liverpul mora da igra napred sa Balotelijem, Staridžom, Sterilingom i Markovićem. Ta četiri igrača moraju da čine napad, inače kita.

Л Л Л О О О Л Л Л
Л
Л
О
О
О
Л
Л
Л
https://vine.co/v/OW3dudtdjvP

Ау каква голчина Ди Марије, стварно је мајстор човек.

Аахахах каква утакмица јеботе

лол ја игро прво уг 1+

I Junajted ulazi u klub krš odbrana ekstra napad zajedno sa Arsenalom i Liverpulom. Samo što im je odbrana veći krš i ekstriji im je napad.

sunshine pojasni mi detaljnije taj ekstra napad Liverpula lolo

Mislim na prošlu sezonu.. Ove još nisu proradili i fali im Staridž. Počeće i oni, samo polako. A ni naš Arsenal (ne računajući ovu sa Aston Vilom) nije nešto pokazao ofanzivno.

Ne znam, meni su oni nekako zacrtani kao prosecna ekipa u glavi i to je to. Na svakoj poziciji su suvi prosek.