Prijava

I Totenhem je igrao LŠ, izbacio Inter i to je to. Gde je Totenhem?

Да ли ти схваташ шта пишеш? ХАХАХАХ па ово је циркус

Za Mančester je to veliki neuspeh, dok je za vas ravno čudu da igrate. Još ste u šoku. Ako sledeće sezone ne budete igrali biće vam normalno stanje, dok će za nas biti neuspeh.

Тебра, за Манчестер је неуспех кад не игра, за Ливерпул је неуспех кад не освоји. Јер Јунајтед + Арсена... Знате већ.

Nevezano za Premijer ligu, gledam kako je Marsej jak i kako ovi Francuzi imaju gomiletinu kvalitetnih mladih igrača. Tovin, Paže, Imbula, Bendžamin Mendi plus preporođeni Žinjak, Mandanda na golu, Nkulu, onaj Belgijanac u napadu... opasan tim.

Tores dao gol za Milan.

ја да ме не интересује не бих коментарисао, само делим запажања.

Дај стварно бени брате, боље пиши о грчком фудбалу.

Верујем да би том Марсеју чак и бедни Ливерпул дао пет комада. Чак би се и Ловрен уписао.

Да ли ти схваташ шта пишеш? ХАХАХАХ па ово је циркус

Dobro Stevane, Liverpul je legendaran klub, nema većeg i boljeg na svetu i Mančester je smešan klub. Mi smo cirkus svi, a ti si najpametniji i ako neko bilo šta napiše ti si tu da napišeš tvoje čuveno HAHAHAHAHAHA ili tako nešto slično, jer samo ti ne pišeš gluposti i znaš o čemu pričaš. Bravo, najpametniji si na svetu. Ali nemoj više da citiraš moje postove i ne želim zbog ovakvih tvojih debilizama da sa tobom diskutujem bilo šta. OK je napisati nekome da nije u pravu, ali način na koji ti to radiš je debilan i nema tu šta više sa tobom da se raspravlja.

zajebavam se zapata, i meni opasno ide na kurac šiti

Francuzi jebu, a poslednja utakmica što sam gledao iz njihovog prvenstva je Lil-Bastija kad sam čekao gg3+ i kad poništili čist gol Lilu, završilo 1:1.

EDIT: Evo ga Midlzbro izjednačio

Еј, а где је онај Фуламовац, што беше бранио Фулам на некој дефки :) Као озбиљан СМО клуб и то лоло

мени не иде, ја навијам за њих од 2010. и кад престану да буду јаки, престаћу да их готивим. И ТО НИЈЕ СРАМОТА. Ложења без људи, плс.

едит. а иде ти оно пежоративно ''шити'' на курац, па нормално

ide mi na kurac šiti, ne mančester siti, za njih me boli kurac

Nema ništa ni od Liverpula ove sezone, gomila prosječnih igrača i talenata koji još ne potvrđuju klasu, uz Džerarda koji je star i pritom kiksara.

Videćeš kad neki šeik kupi Fulama pa kad krene da gazi :)

Nema ništa ni od Liverpula ove sezone, gomila prosječnih igrača i talenata koji još ne potvrđuju klasu, uz Džerarda koji je star i pritom kiksara.

Nema ništa ni od Mančestera, jer Bleket, Smoling i Evans ne mogu da ne prime pet komada od Lestera. Još Voja Stanković da im se pridruži i to je to. Na žaslot, ne vidim do zime da će se dovesti neko, a onda je već kasno za ovu godinu. Dobro, tako je Vidića i Evru matori doveo na zimu i sve je to na leto bilo kako valja.

Ja mislim da Marković ima najveći potencijal od pojačanja u Liverpulu,a glupo je porediti Rodžersa i Fergija, nije glupo ali nezahvalno u najmanju ruku

Dobro Rodžers je na početku. Mislim na početku gledano godine i staž Fergija. Ko zna u kom će pravcu otići. Niko to ne može da predvidi. Sad veže tri pobede i fazon drugi, treći je. I Mančester i Liverpul.

Na to sam i mislio, Fergi je imao 30 godina rada iza sebe i ko ztna koliko talenata promašenih. Ovaj tek treba da dokaže, a mislim da od osvajanja neke titule nema šanse, livpul ni manutd, možda zabodu neki kup ali teško, siti i čelzi imaju i jače ekipe i igru. Mančester nije još složio kockice, a liverpul jednostavno nema kvalitet i klupu za 3-4 takmičenja.

U ovom trenutku se ne zna koja ekipa je u većim govnima, Mančester Junajted ili Liverprul. Liverpul se sa odrađenim u prelaznom roku ispišao na poslednju sezonu kojaj e bila vrhunska iz više razloga. Nije bilo opterećenja igranja u Evropi, dakle bili su koncetrisani na ligu, imali su dva vanserijska napadača u vidu Suareza i Staridža u top formi, i sjajnog Rodžersa koji je napravio fantastičnu atmosferu u timu, što je zamalo rezultiralo titulom. Dođe ova sezona, i baja zbog sukoba proda najboljeg štopera Agera, i dovede mrtvog Hrvata Dejana Lovrena, miljenika statistike i najveće kiksare u istoriji Liona. Greška je i to što je previše počeo da 'modernizuje' Liverpul, doveo je dva ofanzivna španska beka, previše meke konstitucije, kao što rekoh "modernog štopera sa dobrom tehnikom i dubinskim pasem, Sautemptonovog Maldinija Lovrena". Dakle, što se defanzivnog dela tiče, prelazni rok je urađen kao kurac. Doveo je dobre ofanzivce, igrače koji se uklapaju u tu njegovu filozofiju sa superbrzim igračima, i sa špicevima koji su takođe brzi i dobro barataju loptom , ali se povredio Staridž, Markovića čeka dug put, Lalana se tek oporavio, jedino Sterling igra na vrh nivou sve vreme.... Baloteli moža biti dobra akvizicija, jer ima brojne igračke kvalitete koji su ovakvom Liverpulu potrebni. Nije mi jasno zašto nije doveo nijednog jedinog zadnjeg veznog, očigledno je da voli igrače Leivinog i jebenog Alenovog tipa, ali Liverpulu za igru kakvu oni žele, pored Džerarda ne trebaju tako spori igrači, već im treba jedna BOX TO BOX životinja, po meni. Prelazni rok je na papiru urađen dobro, ali u praksi mnogo rupa nije popunjeno, a mnoge nove su se i pojavile. Nikako ne treba da vas zavara pobeda nad Totenhemom, koji je otprilike koliko ulaže u govnima k'o Mančester i Liverpul pa puta trista, kao ni Mančesterovce 4:0 protiv KPR-a koji je najneorganizovaniji tim u top 5 evropskih liga, potpisujem. Siti ne može da osvoji ligu ove sezone nikako, jer je Murinjo koji im je uručio titulu prošle sezone pobedom na Enfildu doveo Koštu i Fabregasa, po kadru bi mogao da se meri, ali imaju trenersko ime koje je daleko ispod kvaliteta i renomea jednog jedinog i neponovljivog Žozea. Čelsiju će najverovatnije dobiti sve jake utakmice na Murinja, i samo trebaju da zadrže koncentraciju i motivaciju protiv recimo Lestera i ostalih napaljenih ekipa koje im mogu nauditi, a koje uz koncetraciju mogu da pregaze na puku razliku u kvalitetu. Čelsi šampion, Siti drugi, Arsenal treći, to je nešto što mi sada deluje baš baš kristalno. Za 4. će se voditi bitka.

Fulam je imao dve sjajne sezone, ono kad su došli do finala LE.
Bilo je tu dobrih igrača, al' nisu znali da nadgrade to.

Pa Fernandez lepo si ti to napisao. Neb ništa ja tu ni dodavo nit oduzimo.