Prijava

Ode legenda u penziju.

https://www.youtube.com/watch?v=ko5jBnTn9hU

Jebote, kako jedan igrac moze da ti promeni pogled na neki klub, neverovatno. Ima osecaj da zbog njega nikada nisam mrzeo Arsenal.

EDIT: Imao dve greske u karijeri. Prelazak u Barsu, i ono pedersko igranje rukom protiv Iraca...

Legenda, bilo je privilegija gledati ga. Što pomenu bvdlga, šteta za igranje rukom protiv Iraca, jedina mrlja na karijeru. Naklon.

Каква елеганција, каква лакоћа постизања голова... Најбољи нападач.

Имао је Арсенал стварно одличну екипу док је он играо. А човек је доктор јебени, његове кифле објашњавају.

Metnuo ga Lazar u kupu.

I to ga fino meto, plus kakvu je loptu poslao Hendersonu kod prvog gola. Fala kurcu da i on nešto dobro uradi.

Nahvalio ga i Rodzers, valjda ce sad dobijati malo vise sanse i nadam se da ce polako ulaziti u formu. One igre sa pocetka sezone nisu bile na njegovom nivou, ne na njegovom nego ni na nivou nekog levaka iz Balkan Bukovice.

Silva gospodin, ne mozes da ga ne volis.

Klasicna ciganstura. Usrase fudbal tika taka taktikama.

Veliki engleski derbi danas.. Liverpul Arsenal

Arsenal će izaći verovatno u sličnoj postavi kao protiv Njukasla.. Sa Žiruom u špicu a odmah iza Velbek, Aleksis i Kazorla.. Dosta jednostavna (za Arsenal) igra sa čestim glavometon na Velbeka i Žirua i utrčavanjem, predrliblavanima i šutevima sa distance Aleksisa i Kazorla. Ostali su uglavnom tu da ne smetaju.

Nadam se samo da Čembers neće igrati prvu, jer je dečko teška kiksara iako može da izraste u dobrog štopera, slično kao i Košćelni kad je tek došao.
Nadam se da će Debuši igrati štopera jer je to dojajno odradio protiv Njukasla. Problem će biti Mertezaker koga Sterling može pretrčati u rikverc, pa to ostavlja jedan veliki upitNJak ko će uopšte igrate pozadi.

Sa druge strane Liverpul u blagom usponu nakon pobede nad Bornsmautom (ili kako već) ne zbog same pobede nego zbog zaiste dobre ofanzivne igre gde su se istakli Kutinjo Marković i Sterling pa je moguće da ova trojica i počnu ponovo što i nije toliko loše imajući u vidu krš od odbrane Arsenala i plus ono pišanje po tobdžijama prošle sezone.

Sve u svemu ja mislim da će opet da padne bruka golova jer obe ekipe imaju napad koji može lako da mune bilo kome 3 gola za poluvreme, biće otvoreno i ekipa koja bude imalja bolju kontru i tranziciju će pobediti jer će ostavljati (osrednje) štopere na milost i nemilost brzih i zajebanih igrača.

Sporcki pozdrav

Sancez ce jebati Markovica u picku!

Kako je prošle sezone vrcalo od entuzijazma na ovoj temi. Al onda se sve vratilo u normalu.

Au kako bedno igra Arsenal, pun sam pameti sto ih nijednom jos ove sezone nisam gledao! Pa oni ne mogu da pipnu loptu protiv bednog Luzerpula!

daj jedi gomna Markoviću, metni ga

liver ima 86,7% posed lopte ali ne zna šta će sa njom, Žiru dva puta dodirnuo loptu i to još na zagrevanju, strašno

OPA!!! Puni lolololo

Ovaj SkArtel treba da napusti fudbal, skoro ne videh ovakav stankovicizam u PL!