Prijava

Da malo blogerišem o Arsi, nisam odavno

Pobeda protiv QPR'a 2:1.. Klasično Arsenalovski, toliko providno da sam i tačan rezultat pogodio. Povedu 2 0 pa se brane i prime 1.
Ospina bogotac Gibs i Belerin ko konji trče.
Kokelan je i dalje bog. Radi odlično najteži posao u timu kakav je Arsenal, da čuva ledja "budalama" koji samo trče u napad.

Venger je bio primoran da izvede ovakav sastav sa Ozilom na krilu. Jednostavno on mora igrati (što zbog cijene, što zbog golova i asistencija), ali je svojom pojavom umrtvio Kazorlu i Aleksisa. Ovako je nekako izgleda najbezbolnije da ga stavi (žrtvuje) na krilu i vuci siti a ovce na broju. Sa druge strane stara mačka Rosicki kida, grize i dere ko da ima 25 i bilo bi nefer da se ne ubaci u prvu barem u ovakvim utakmicama.
Jednostavno 4-2-3-1 sa Ozilom u sredini kao AMF iz nekog razloga ne pije vodu što se vidilo protiv Monaka. Mora biti neko ko će barem malo pomoći Kokelanu (Remzi, Rosicki) na sredini ne bude promaje. Onako sa Ozilom i Kazorlom na sredini Kokelan ne može sve stići da je mutant Matića i Makelelea.
Nadam se da se Aleksis vraća u formu nakon večerašnjeg gola, nema se čoeku šta zameriti al sam je postavio standarde na početku sezone
Žiru, jebiga. Čovek daje golove konstatno i dok je tako sve je u dure

Treće mesto je realno, čak i drugo ukoliko Siti nastavi sa padom. Biće jeben meč protiv naloženog Liverpula i on će odlučiti dosta toga.
LŠ takodje nije nemoguće. Kapiram da bi Monaku sa večerašnjon igrom dali dva gola u prvom, mada se ne nadam ničemu.
Sporcki pozdrav.

Što se tiče Junajteda. Video sam im raspored i ako na kraju sezone budu peti nek se smatraju sretnima.

U LS idu chelseя, $iti, liverpul i arsenal. Junajted sa ovakvom igrom moze samo grcevito da se bori za ligu jurope. Nece moci de gej i greske protivnika vecito da ih vade.

3 srece i greske u mrezi liverpula

sto se runija tice mozda shvatite jednog dana, mozda nikad jbg

Armine Runi je odličan igrač, univerzalac, ali brate..back to reality

Staridz>runi
Cak je i
Ziru>runi

KAKAV JE OSECAJ NAVIJATI ZA LUZERSKE TIMOVE CITAJ MANCESTER ARSENAL LIVERPULE NACI SAMO CHELSEA DO TITULE PISAJ PO SIROTINJI BEDNOJ SRBSKOJ I ENGLESKOJ

mislim da se ja najbolje razumem u pl na ovoj temi sto je na vise nacina dokazano tako da nemojte se brukati, dosta

sad gledam u poslednjih 15 meceva protiv junajteda arsenal dobio samo jedan hahahahhah

To nije razlog da vas ne popišaju u nedelju na sred old traforda.

Ахахаха добар шук. Посебно онај део за Фалкаа, оплаках :}

Da da, to i Januzaj.

Ovaj Kejn se drogira, uz Ostina najprijatnije iznenadjenje ove sezone. Sto se tice napadaca naravno.

samo je bilo pitanje vremena kad ce eksplodirati, vec 2 godine kad god dobije sansu u kupu ili ligi evrope da gol, uvek sam se pitao sto ne igra, savrsen tajmnig da ga uvedu u prvi tim i eto stvorili su masinu...

Шта не верујеш, у праву човек скроз.

ali murinjo, anćeloti lol jebeni

Najbolja tema za postaviti. Staro do bola, ali jebe mame, ne znam sto se setih. Sad su uradili neki likovi jos jedan klip, ali je ovaj neprejebiv..

https://www.youtube.com/watch?v=hDBLSUKJiDY