Prijava

Bilo bi zanimljivo teleportovati se u doba krstaških ratova kad su Evropljani vikali HRIST IDEMO i jeli ljude i lečili se molitvama i puštanjem krvi i slušati komentare muslimana lolo

Haha!

khm dzihadisti su delo zapada khm

Ne verujem da su delo Zapada, jer ih je bilo i dok je Zapad nije bio toliko moćan, a pre Amerike bilo ih je svakako. Ali naravno da ih koristi kad god mu odgovara, eto kako ih je lepo podržavao u Avganistanu protiv Rusa i u Siriji protiv Asada. A kad obave svoj posao, onda postaju teroristi. Tako rade Ameri. Isto kao recimo kod nas Milošević, prvo je bio kasapin, onda faktor stabilnosti na Balkanu, onda opet kasapin.

Milošević jeste bio kasapin, kao što su pripadnici Islamske države kasapini. Ali to nije toliko bitno u ovom trenutku.

Ima istine u ovome što Towlie kaže. Američki korporativni interes (što bi mediokriteti rekli: "OĆE NAFTU!!1") i vojno-industrijski kompleks su lubrikant za militarizam. Do raspada Sovjetskog saveza, komunizam je bila glavna ideološka pretnja kojim je američka vlada zastrašivala svoje građane, danas je to terorizam.

Može neko da bude i kasapin i faktor stabilnosti. Smešno je što su upravo Amerikanci faktor stabilnosti kod nas. Kad bi nestalo Amerike, mislim da bi u svetu momentalno počelo par desetaka ratova, od kojih tri-četiri na Balkanu.

швабо би завео ред

Da, Švabo s jedne strane, sa druge strane Rus. Mislim da bi ovog puta bili pametniji i podelili Evropu opušteno, bez rata. Svi ostali bi najebali.

хаха чуј рус

Smej se ti koliko hoćeš, ne bi im bilo prvi put.
Ovo je slika Ruska vojska ulazi u Pariz (1814)
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a7/Russparis.jpg
Ovde znaš, postavljaju zastavu na Rajhstagu 1945.
http://www.stalinsociety.org/wp-content/uploads/2014/02/Raising-a-flag-over-the-Reichstag.jpg
Ovde su u Beču.
http://www.wwiihistorymagazine.com/current-issue/May09/W-May09-Vienna-1.jpg
Za tenkove u Češkoj i Mađarskoj nemam potrebu da postavljam slike, to je nešto normalno. Da nije Amera, izjeli bi Rusi pola Evrope. Ko bi im stao na crtu? Osim toga, nešto ne znam da postoje slike koje prikazuju trijumfalan ulazak neke evropske vojske u Moskvu ili Petrovgrad.

А где су сад?

Сад им је врхунац курчења кад забране геј параду, пизде обичне.

Znaš i sam da im to nije vrhunac. Nadam se da neće skoro pokazati svoj vrhunac, jer to znači da će generalno biti gadna situacija. I kakve gej parada ima veze s tim... Oni zabranili jer im se može, naši bi da je održe, ali panduri ne smeju da je obezbeđuju. Ko je tu pizda...

Зајебао сам се ипак. Врхунац је кад заврну гас. Шта ће мученици, не раде им та силна оружја за масовно уништење после сто година у шпајзу, вероватно користе ракете као корита за свиње (мој комшија направио од НАТО ракете кад је било бомбардовање) па морају нечим другим да уцењују нормалан свет. Да видим чиме они то могу да освоје пола Европе опет.

Nisam baš Lazanski, ali mislim da nisi u pravu. Jedino bi Englezi imali iole čime da im se suprotstave. Ali jedno je zauzeti, drugo držati toliku teritoriju. Zato i ne bi mogli da zadrže ono što su osvojili, nego da se prošire opet na bivši SSSR i naprave tampon zavisnih istočnoevropskih država. Nego, šta misliš, da su sjebali Hitlera zato što su bili vojno nadmoćniji?
EDIT Pogledaj ovaj sajt.
http://www.globalfirepower.com/
Te bi u nemogućem slučaju da nestane Amerika Rusi i Nemci sigurno podelili Evropu, mirno ili ratom.

Погледаћу кад будем имао нормалан нет јер ниси класични ложач без мозга као пола наше нације која дрка на Русе. А Хитлер… Ко га јебе што је хтео против целог света, Русе би 1 на 1 ојадио.

malo je zanimljivo kako za nekog ko nije "klasični ložač bez mozga kao pola naše nacije koja drka na rusiju" koristiš apsolutno iste ispred-prodavnice-pivo-ispijačke "argumente", samo obrnuto usmerene kako bi se pljuvali isti ti rusi i kontriralo ovim prvima iz potrebe za nabijanjem ničim opravdanog osećaja intelektualne distance

Сине ја сам студирао Војну академију две године али сам избачен јер сам гајио козу у купатилу, немој ти мени да причаш ништа.

haha kakav paor, pa svi znaju da se koza drži u špajzu

одакле шпајз на академији мозгу, види се да незнаш ништа о војсци ко гој курац

Da ne ulazim u detalje, 1 na 1 (skoro potpuno) bilo je sve do bitke za Staljingrad, gde su Rusi preokrenuli tok rata i krenuli da teraju Švabe natrag, a ta bitka završila se početkom 1943, valjda u februaru, dok je invazija u Normandiji počela 6. juna 1944. Dotle su Rusi povratili skoro sve svoje teritorije.
Pogledaj ovo, ratno stanje u Evropi, ceo rat. Pogledaj, D-day je na 5:28.
https://www.youtube.com/watch?v=WOVEy1tC7nk
Nešto govori i to, da je Hitler osvojio celu Evropu, da nigde nije imao dostojan otpor, Francusku je pregazio na jedan, Englesku je mogao komotno da nije poludeo i napao Rusiju, a iz Rusije je izbačen od strane samih Rusa, dok su ga u Normandiji napale sve snage koje je imala Amerika, kolonijalna Engleska, i Francuska iz kolonija. Možeš i ovako gledati: da nije bilo Rusa, ne bi nijedan saveznički vojnik prismrdeo u Normandiji, a u Engleskoj bi se danas govorio nemački.

руси и њихова генијална стратегија, као кад нуб у игрици селектује све јединице на цтрл+а и кликне на једну тачку, по принципу ајмо пробат ко га јебе