Prijava

Dečko: Ćao! Cura: Ćao! Moram ti nešto reći. Dečko: Kaži. Cura: Volim te! Dečko: I ja tebe,ali ja imam 16 godina,a ti 13 :$ Cura: log off Dečko je tog dana čuo na vestima kako je jedna mlada cura presekla vene i krvlju na zid napisala "SANDŽAK ĆE BITI NEZAVISTAN". Dečko ju je volio i on je takođe svojom krvlju na zid napisao "BILA SI U PRAVU,SANDŽAK ĆE BITI NEZAVISTAN !!!"
POSTAVI OVO AKO I TI MISLIŠ DA ĆE SANDŽAK BITI NEZAVISTAN!!

Jedan je život što imam ga ja
Jedna je majka i sunca sjaj
Jedna je prva ljubav
Jednog se Boga čuvam
Al tebe znaj, mogu da zamenim ko stvar!

BRATE VIDEO SAM TE PRE NEKI DAN AL TO NISI BIO TI”… I ONDA JA NA KRAJU BUDEM LUD KAD UVATIM DA ŠAMARAM MENTALNO SAKATE KRETENE!?!?!????

Čovek je životinja koja nažalost mora da misli i veruje u nešto. Dal u Njutna u Budu ili Hrista ili Alaha ili vanzemaljce nema veze. Mene više nervira OBAVEZA da budeš opredeljen za neku od tih opcija. S.Arabija, Malezija, Katar, Bruneji npr ne priznaju da možeš da budeš ateista ili čak ideš na sud ako insistiraš na tome da si ateista.
Živi bre kako ti volja i pusti druge da žive kako im volja. Idi u crkvu, džamiju ili luna park ali ne siluj nikoga da MORA da deli tvoje mišljenje.

Jebo Vukajliju kad je doživela da daunovci filozofiraju vrtlarima ko je veće govno

Označena sam... znači krećemo! Ako te nisam označila nemoj se uvrijediti. Pokušala sam izabrati one koje bi prihvatile ovu igru! Nama ženama je lakše međusobno se kritizirati umjesto biti jedna drugoj podrška... Izazov prihvaćen! Objavi svoje tri fotke... samo svoje. Onda označi divne žene da učine isto. Podijeli! Ja sam te oznacila jer mislim da si divna, kao i sve žene koje su ranije uključene u ovaj izazov ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Ahhahahaha mogli smo napraviti fb stranicu i da pravimo ova sranja i shitpostujemo, skupili bi 500k za godinu dana lagano

Shvatiš šta si imao onda kada to izgubiš.

Ako nemaš ništa pametno da kažeš, zamolila bih te da zaobiđeš moj post. Hvala unapred na razumevanju.

Samo jednom srtze woli samo jednom dusha boli swe ostalo swe je layno sve ostalo nije wayno <3 :'(

Bravo Ruse na originalnosti :))

genije, samo nesto da ti kazem, najljomberskija stvar na svetu koju mozes uraditi je javno prozivati zensko koje si jebo, to nece pretvoriti gedoru u 32 cevasti, naprotiv

NikolaKG80: Ćao! Cura: Ćao! Moram ti nešto reći. NikolaKG80: Kaži. Cura: Volim te! NikolaKG80: I ja tebe,ali ja imam 26 godina,a ti 13 godina i 9 meseci :$ Cura: log off. NikolaKG80 je tog dana čuo na vestima kako je jedna mlada cura presekla vene i krvlju na zid napisala "GODINE NISU VAŽNE". NikolaKG80 ju je volio i on je takođe svojom krvlju na zid napisao "BILA SI U PRAVU,GODINE NISU VAŽNE"! POSTAVI OVO AKO TI GODINE NISU VAŽNE !!!

Dečko: Ćao! Cura: Ćao! Moram ti nešto reći. Dečko: Kaži. Cura: Volim te! Dečko: I ja tebe,ali ja imam 16 godina,a ti 13 :$ Cura: log off Dečko je tog dana čuo na vestima kako je jedna mlada cura presekla vene i krvlju na zid napisala "GODINE NISU VAŽNE". Dečko ju je volio i on je takođe svojom krvlju na zid napisao "BILA SI U PRAVU,GODINE NISU VAŽNE"! POSTAVI OVO AKO TI GODINE NISU VAŽNE !!!