Prijava

Kruševac....
Grad kneza Lazara...

Ja sam se rodio u BG, ali prvu godinu života sam proveo u Kruševcu, i uvek kad sam išao posle tamo, desilo mi se nešto lepo. Plus za Kruševac.

Kada se oženiš/udaš, skućiš, dobiješ decu, nakon 10-ak godina ustaneš ujutru za posao, pogledaš kroz prozor i vidiš svoju decu kako sa decom iz komšiluka paradirajući rančevima i sveskama idu u školu. E to je parada ponosa.

stan pored je stan od aleksandra, a aleksandar je inace sin od voje gajica, kome se firma zove aleksandar, po sinu...prebogati, top 4 najbogatija novosadjanina....nebitno, uglavnom pored krasicevog stana ima stan i aleksandar, mada je bio u njemu mozda 3 puta, ogroman tripleks stan, ja ulazio u njega dok jos nije bio nameste, cak sam i drkao u njemu dok je bio u sirovom stanju stan, kad sam fizikalisao nesto tamo...i ima i bazen i djakuzi, i uglavnom posto je dobar sa krasicem ostavi mu kljuceve da krasiceva zena moze da se brcka u bazenu....uglavnom njoj se svidi stan, i sad radnik obezbedjenja u zgradi slusa pricu krasica i aleksandra, i kaze mu krasic ''aco brate, ovoj mojoj se jako svidja stan, npala me da ga kupim, aj reci kolko oces, ne pitam za cenu evo sad kod sebe u kolima u kesi imam kilogram para''

Bord evropske kuće košarke izjasniće se o predlogu da svaka zemlja domaćin izabere jednog učesnika kojeg želi da ugosti. Hrvatski mediji javljaju da je njihov savez već kaparisao Sloveniju, da se Francuska kao domaćin grupe i finalnog dela odlučila za Finsku, Nemačka za Tursku, a Letonija za Litvaniju.

Kad sam procitala ovu definiciju, morala sam da prokomentarisem i otvorila sam nalog pod vasim imenom i nadam se da se ne ljutite zbog toga..
volela bih da se vas dvoje nadjete i upoznate..:)
Veliki sam protivnik interneta i ovakvih gluposti ali ono je nesto realno i neverovatno..:)
Veliki pozdrav za ovu hrabru devojku!!

Dečko: Ćao! Cura: Ćao! Moram ti nešto reći. Dečko: Kaži. Cura: Volim te! Dečko: I ja tebe,ali ja imam 16 godina,a ti 13 :$ Cura: log off Dečko je tog dana čuo na vestima kako je jedna mlada cura presekla vene i krvlju na zid napisala "GODINE NISU VAŽNE". Dečko ju je volio i on je takođe svojom krvlju na zid napisao "BILA SI U PRAVU,GODINE NISU VAŽNE"! POSTAVI OVO AKO TI GODINE NISU VAŽNE !!!

Odrede znam još od "Moje jedine", preko "Kulijane", znam čak i neke njihove manje poznate pesme. Kako ih znam? Slušala sam ih u sedmom razredu. Zašto? Jer sam bila sedmi razred i jer su tad još i vredeli NEŠTO. Danas su debili koji snimaju sa Gocom Tržan i autotjunišu. Ne kažem da nisam prisilno naučila par tekstova tipa "Ne koči" i "Beograd", ali bih više volela da nisam jer su pesme sranje, a i oni su sranje, pokušaj da ih poslušaš u nekom intervjuu, ne znaju da sastave prosto-proširenu rečenicu.

edit: A da ne troluješ ti slučajno?

Kada se oženiš/udaš, skućiš, dobiješ decu, nakon 10-ak godina ustaneš ujutru za posao, pogledaš kroz prozor i vidiš svoju decu kako sa decom iz komšiluka paradirajući rančevima i sveskama idu u školu. E to je parada ponosa.

@duvac1994 Sine,Ti ni ne znas sta je "DROGA" ne znam ni sto si ovo napisao ako ti se nesvidja samo klikni "Dislike" ne moras da iskazujes svoju mrznju prema ovim ljudima i izigravas SajberKurajbera idi uci lepo skolu,pa kad je zavrsis onda idi na fakultet pa kad to zavrsis pricaj o "DROGI" Ovde nemoj da mi se kurcis i izigravas neko jaje,jer mogu da te salomim da Hodas sav iskrivljenim,Drzajuci se za Gelender!

Nisam ovo pisao za vukajliju, nego je ovo moja poslednja kolumna za nns, pa sam je kopirao ovde. E, sad, postavio sam je na vukajliji jer slabo šta čita i još slabije piše, a septička jama na naslovnoj i ostalim stranicama preljeva, bar je moj utisak takav.

Sajt je obesmišljen mnoštvom stvari, istini za volju ima i pozitivnih, ali od alternativnog ostrva slobode pisane reči (kakav je bio do skora), lucidnih definicija i viceva koji su se prepričavali međ' narodom na ulici, kafani, u prevozu... pretvorio se u još jedno klasično srpsko gledačko glasilo. Poznato je da smo vizuelni tipovi i da nas pamćenje služi kao zlatnnu ribicu (do 7 sekundi, cirka), te nam je lakše ukapirati stvari kada nam se nacrta, nego napiše. Mišljenja sam da će se i ono malo naroda, pre svega mladih, koji se okupi ovde da razmeni dosetljive i vrcave misli ovakvom postavkom razjuriti, kud koji, mili moji. Da ne kažem, u rodni kraj. Umesto gimnastike za sive moždane ćelije imamo "supermarket" na kome sve vrišti od akcija i pojeftinjenja ionako jeftinog humora.
Vratite definiciju dana, da se takmičimo!

Profe, transferišeš.

Si baš sigurna da sam to ja ili...ne znam, na primer neko ko želi da sajt za zabavu i sprdnju iz 2014 prebaci u 2009 godinu? Koliko je to realno da će ikada da se desi?

EDIT: I zbog čega bi?

Možda sajt ima tendenciju da evoluira, nikad se ne zna, živa duša.

Slovačka je članica EU koja nije priznala nezavisnost Kosova, jer ima veoma neprijatna iskustva sa kosovskim Albancima u smislu organizovanog kriminala, tipa trgovine narkoticima i prostitucijom. I pored velikog broja kosovskih Albanaca u toj zemlji, navodna država Kosovo nema svoju ambasadu u Bratislavi. Pogodite ko im je izašao u susret!

Kosovski Albanci koji žive u Slovačkoj, izjasnili su se kao Srbi sa Kosova, pa su im dodeljeni srpski pasoši (pogodite na čiju inicijativu), a na zahtev Aleksandra Vučića i po želji klana Osmani, koji ume da bude zahvalan, Tomislav Nikolić je ukazom imenovao za ambasadora u Slovačkoj kontroverznog biznismena iz Kosovske Mitrovice - Šani Dermakua. Dakle, narko-diler sa Kosova, plaćen novcem srpskih poreskih obveznika, predstavlja Srbiju u Slovačkoj i organizuje trgovinu heroinom po EU i to je budućnost u koju verujemo. Živeo nama veliki vođa!

Ali porez od te droge ide u naš budžet, a Nole još nije platio!

Jebeš porez od droge, Noleta treba jebati u prkno.

Ja bi taj šverc legalizovao - uplati lepo taksu i nosi drogu u EU, samo nek' nije kod nas.

Ha, pa to Milo radi godinama.