Prijava

Ne znam da li ste svi upoznati sa osobom iznad, i ako niste zašto niste?
Naime, reč je o izvesnom gospodinu Miljanu Mladenoviću, poznavaocu tenisa (Konkretno: Poznavaocu i problema sa crevima nama ti dragog Novaka Đokovića), veoma suptilnoj, konkretnoj, nimalo psiho osobi.

Za neupućene, ovo je on.

Eto, dođoh na suludu ideju da ovom velikanu koji uspeva da izazove više reakcija nego Žhajkova pojava na četu posvetim temu i time ovekovečim sve ono što je on učinio za nas, smrtnike sa Vukajlije. Postoji mnogo stvari o njemu koje već znamo, neke koje ćemo tek da saznamo i zato želim da otvorim ovu temu, da ga jelte slavimo.

Dakle, postujte komentare, objave, izjave i ostale dogodobštine koje nam priređuje svakog dana pa da se malo nasmejemo. Sad, znam da postoji milion printa sa komentarima ovog lika i molio bih sve koji poseduju ikakav sličan print, da ga podeli sa nama.

EDIT: Kaizene, daj mu doživotnog moderatora na Vukajliji.

http://i.imgur.com/eetZtyq.png (bucket challange Đovaka)

Ja ne kapiram, who the fuck je ovaj? Ja sam neinformisana osoba...

Poseti mu fejsbuk profil i biće ti jasno. A ukoliko se bude neko priključio videćeš.

Ja ne kapiram, who the fuck je ovaj? Ja sam neinformisana osoba...

Jadnik neki kojeg mi je toliko žao da mi je teško da ga nazovem jadnikom ali moram se džati principa.
Bukvalno svaku Novakovu objavu na internetu on isprati komentarom koji obavezno mora sadržati neki hvalospjev, sokoljenje da će osvojiti i naredni GS turnir, i naravno odgovore na taj komentar u kojima mu ljudi pišu da je patetičan ali on na to ne odgovara...
Ne znam da li je to jer ne zna da klikne na "replies" ili je jednostavno samo u stanju govoriti o Novakovom liku i djelu, i ničem drugom.
Toliko je smarao da ga je Novak na kraju pozvao da se vide, vjerovatno u nadi da će poslije toga prestati da mu spemuje stranicu jezivim komentarima ali očito je samo pogoršao stvar i dao mu samo još jednu novu temu da o njoj piše.

EDIT: Ono što je najgore jeste što je uvijek među prvim komentatorima na Novakove objave, bez obzira na to kad su okačene... Baš jeziv stalker

Brate, sad sam prelistao Nolovu stranicu, 90% slika je iskomentarisao s minimum petnes redova. U svakom slučaju, ne zaslužuje temu, prso klinac, pa prso, jebiga.

Kapiram da Novak okači sliku neke mrtve đece iz Palestine što su stradala od rakete, da bi Miljan napisao "Steta stvarno. Jako mi je zao sto nece sutra moci da gledaju tvoje finale sigurno im je bila velika zelja :((("

Miljan je extremni troll

Ovaj ga baca na Djokovica samo tako.

алармантно је што има по 500 лајкова на своје психо паћеничке постове.

pretuzan klinac,mislim vecina klinaca ima sportiste za idole i to,al ovaj mu je jebao kevu,ovo je vec lozenje,na stranu to sto je djovak govnar,ovom klincu treba neka pomoc,ne valja ovoliko drkati na neku osobu...i ja sam drkao na dzenifer lopez u njegovim godinama,al nisam bio opterecen ni blizu ko on...ok ako je gej i lozi se na djovaka,nema veze,al preterao je samo tako

u jbt,tek sad vidim da ima 18 godina,neam komentar sad :D

ја реко милан младеновић екв дрога кара маги

ja mislio ima fazon 12,13 godina pa mu i ima neke pomoci,ono lik od 18 godina se ovako ponasa prelol

A da mu nabavimo lutku na naduvavanje sa djovakovim likom?

Mene bi bilo sramota majke mi moje.

Miljan je Jelenin brat od strica, zivi u Ljigu odakle su oboje potekli. Vrv to niko nije postovao ovde.

пише да је из врања.

Ја мислио тема о оном Миљану Младеновићу певачу што умро од онолке дроге и што био у групи са оним наркоманима.