Prijava

Kako se zvalo ovo čudovište?
https://www.youtube.com/watch?v=_Tn6wEXLXLY

Meni je bio simpatičan onaj neki zeleno-crni stvor, nešto tako, što se brinuo o Astronomki. Ali pojma nemam nikog skoro kako se zvao sem big bosova.

MAKE MY MONSTER GROW!

Zvao se Ekliptor.
http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20090928033615/powerrangers/images/9/96/IS_Ecliptor_face.jpg

On je imao baš složen "character arc" (složen za Moćne Rendžere; ta sezona je, inače, super). Ne sećam se da li je gajio romantična ili očinska/bratska osećanja prema Astronomki, ali je u svakom slučaju bio zaštitnički nastrojen prema njoj. Za razliku od nje koja je bila dobra, ali odgajana kao zla, on je bio napravljen od "čistog zla", no lojalnost prema Astronomki je prevladala njegove zle motive i žrtvovao se za nju.

Eeee, taj! Nekako mi je bio sladak zbog tih kul boja kao kad te skeniraju u 3D.

I na osnovu mojih tadašnjih emocionalnih kapaciteta, mislila sam da je on Astronomkin otac ili očinska figura u svakom slučaju. Toliko se sećam, nisam gledala ponovo pa da se pocetim ili promenim mišljenje.

http://bbsimg.ngfiles.com/1/15009000/ngbbs47761a1955d23.jpg
naravno da je on bio najjaci zlikovac

a majti morfin jedini pravi rendzeri

kad se setim samo tog osecaja kao mali klinac sasvim, a ono krecu rendzeri...
uhh

ухх како су тад ренџери добри били, а не сад ови смарачи, ко последњи изађе нека угаси светло

еее мој зордоне...

ajao ajao

pezose kako se taj zvao??

kad se setim samo tog osecaja kao mali klinac sasvim, a ono krecu rendzeri...

A ono prije toga vremenska prognoza pa pjesma Ane Stanić "Ovaj grad" ili Knezova "Mia bela senjorina"

ne kontam zasto za te kostimirane uloge uopste placaju profi glumce.....kad ladno mogu da pokupe nekog beskucnika sa ulice koji ce za tanjir supe da glume...

to je tačno, ali kada je još u karijeri dobio da tumači ulogu garija koji je zmija koja ima zmije umesto ruku i nogu

mada ja mislim da im je samo davao glas, a neki beskućnik je oblačio kostime

edit: gušter koji ima zmije umesto nogu i ruku i zove se SNIZARD

ГОУ ГОУ ПАУР РЕЈНЏЏРРССС ТЗ ТЗ ТЗЗ ТЗЗЗ ТЗЗЗ

Ne znam koliko mnogo ljudi ovo zna, ali sve (ili skoro sve) scene borbe između Rendžera i čudovišta su preuzeti iz japanske serije Super Sentai (Moćni Rendžeri su rimejk Super Sentaja), i onda sinhronizovani na engleski. Zato je Rita Azijatkinja, jer je glumica Japanka (u japanskoj verziji se zove Veštica Bandora).
Kranston je samo davao glas ovim čudovištima.

ma isti kurac bio svaki fajt. prvo mi je bilo debilno sto njih 5 cepaju jedno cudoviste. pa kao kad ga icepaju ovi ga povecaju. pa se biju sa zordovima. isti k svaki put.

nzm najjace su mi mozda epizode sa onim akva rendzerima ili kako vec. ili kad ih sjebu pa idu da nadju nove moci. e i one u svemiru su bile do jaja

Koliko ste bre dosadni, ej. Pa to nije više normalno! Jebalo vas prozivanje u pičku materinu da vas jebalo prozivanje! Sve nešto serete, glumite tetra trolere i prozivače, skupljate se u grupice i jebete određene pojedince. Svi redom, ceo jebeni sajt je takav. Usran i retardiran. Nabijem vas više na kurac ovaj moj muslimanski sa sve vašim fakultetima i vašim smislom za humor i vašim pravopisom i vašim krunama, palcima, kurcima. Sve vas nataknem na kurac za to jer da ste pametniji boleo bi i vas kurac da li će i šta će bilo ko napisati za vas ako imate taj jebeni život van vukajlije za koji tvrdite da drugi nemaju. Jebem vam bre majke dosadne i utripovane, kao da ste popili svu pamet ovog sveta. Kao da vaše loze potiču iz bog zna koje pičke materine i svi vi mislite da ste iznad ovih ostalih. MENTOLČINE KOJE SE UŽIVO POKAZUJU KAO PIČKE KOJE NE SMEJU DA MI KAŽU UŽIVO "MUSLIMANČINO" ILI BILO ŠTA ŠTO STE NAPISALI NA SVIM OVIM TEMAMA. AUTRILEPEPIČKEMRTVEMATERINE DA IDETE SVI! DOSTA BRE!!!