Prijava

хахаха е сад је боље

Dosadno mi na poslu, jbt....

Skočimiš ima glas za ono "Prije upotrebe detaljno proučiti uputstvo. O indikacijama, mjerama opreza i neželjenim reakcijama na lek, posavjetujte se sa ljekarom ili farmaceutom."

Skočimiše jesi ovo ti svega ti?!
Znači imaš posa u ovoj struci ako jesi hahah

skočko, ako neko zaslužuje snimak onda je to čovek koga zovu biceps

Глупандеру , кева ти је проваљена , то ако си ти реко нешто за мене то је једна ствар а друга ствар је истина . Шта си ти ? Бог , па кад ти кажеш речено је јели ? Ти си најобичнија пичкица од метар и 20 кила коме бих поломио зубе као што сам до сад урадио многим таквима попут тебе . Курчиш се човеку кога зову бицепс , то да знаш . А то за Шешеља молим те немој да једеш говна као ни за Деретића јебали те Тадић и Чеда да те јебали пчко масонска продана .
Шунто , што се тебе тиче , често се питам како то да увек долетиш после овог идиота да га одбраниш пошто у расправи не може сам да изгарара . То што си реко да сам педер можеш само преко интернета јер би уживо бројао поиспадале зубе поломљеним прстима . ТИ ЋЕШ ДА МИ ЛАЖЕШ ДА ЛИ САМ ЈА ПАТРИОТА СИСО МАЛА ПОРЕМЕЋЕНА ? Па за тебе сам Бог бубашвабо једна распала и ружна . Дај ако си храбар кажи где си па да се нађемо да ти објасним неке ствари ???

Clannad

Skočimiše jesi ovo ti svega ti?!
Znači imaš posa u ovoj struci ako jesi hahah

Jesam, spiker sam na radiju xD

ja jos uvijek cekam da cujem glas koji zvuci kao iz bureta pa da onda postavim i ja snimak, izgleda da sam jedini koji ima glas kao cune gojkovic

Će dodradim al večeras, odoh kući sada, al i večeras sam u studio tako da STRPTE SE.

skočko
bog želja i pozdrava
srednje bosne, uključujući zajednicu opština doboj