Prijava

Jebene Bosančine

Ode mama na pazar opaa

Lolo, pa nisam ja to pisao Maggote, no nebitno. Ne bunim se. Samo mi smešno što lik toliko svršava na svoj izliv kreativnosti.

e izvini onda ako stvarno nisi ti, izgledalo mi ko dobra fora. sto se tice pazla znam da je seljacina i atensn hor al tu i tamo u moru govnjivih ideja mu padne i nesto zanimljivo na pamet. ove ostale ideje izignorises i to je to. nemoj da se nerviras zbog ljudi sa neta, nije dobro za zdravlje nikako.

Ma đe se nerviram, interesantno bi mi bilo da ovo pročita neko ko može da iskarikira sve to lepo, i tako te munje, lolo.

Mojne niko dira Glavnog, dobar je lik iako je Bosanac :*

bar nije bolestan

PA ŠTA

ovo je samo parafraziran Remetov post... Pravi post je daleko veći transfer...

Idi liži rč Pazlfoksu.
"Originalni post" ne postoji, a iskarikiran je moj stav koji je u fazonu da ješteta što su se na sajtu nakotili moroni kao Pazlfoks, ti, Rasni i slično.

Reme je stari Vukajlijas, od samog pocetka je ovde, nije neka nubara da pise ovakve postove...

ne mogu, ima puno dlaka :(
Srećom te tvoja pojava kompenzuje nas trojicu debila...

и шта сад, јел постоји оригинални пост и ко је писо овај? није ок изложили сте људе да је он писо.

reme je dao ideju kaizenu za sajt...

Davide, čini mi se da je ovde bilo to, nakon mog posta, ali je izgleda obrisao post da bi mogao da ga reciklira do smrti.

Pošto ni na Google-u ne mogu da ga nađem.

http://vukajlija.com/forum/teme/59088-pezosove-istine?strana=5

Edit: A i nikad ne pišem ošišanom latinicom, stavljam apostrofe gde treba i slično. Između tačke i nove reči stavljam razmak. Ništa od toga nije rađeno u ovom komentaru.

е јебем ли га

Što se primaš toliko jebote, iskuliraj, kao da je bitno ko je napisao. Sprdnja obična, ne razumem što te toliko dotiče.

Ne dotiče me uopšte. David je pitao, ja odgovorio. Rekoh gore, post je i meni bio smešan prvi put kad sam ga video. I bilo bi kul da ga neko lepo pročita. Lolo voleo bih to da čujem,neko do jaja da iskarikira.

написо си скоро исти пост, поента је да си ти најпаметнији и најкреативнији а сви који су дошли после су ретарди, не прави се луд сад

eto. I jebač je video.