Prijava

A jbg. meni ovo ok. Mislim cinjenica je da je lejm mekhka pesma za moj ukus al ono ok je u principu.

ti samo kopiras boru i bajagu

Bajaga se ne kopira, Bajaga je panonski mornar pop-roka i kao takav je nedodirljiv, ne što niko ne može već što zemlja ne može da ih drži više od jednog.

Samo ti guslaj Čavo i ne brini za manastir, što manje vremena ovde izgubiš na prepisku više će ti ostati za sviranje.

moram da stanem na atifovu stranu ovaj put, decko nije nista uvredljivo rekao niti je pokusao da troluje...niti je rekao da mu se ne svidja ili da je sranje, i skocili ste na njega ko neke devojcice odma...

jos je kolko sam uspeo da ukapiram dobronamerno pokusao da ukaze na neke stvari....navodite me na sumnju da ste sujetni ako ne mozete nijedan komentar koji nije hvalospev da istrpite

ekstra pesma, bas je kul, pozzz

realnije je da se pravi skroz nova pesma, od pocetka, neka to bude sledece, celte.
jbg pojam "mala iz kanade" deluje kao srz opusa Tromedje ili jandrinog jata.
tako da je ovo lordovski ispalo, izvuceno.

PESME JEBEEEEE

SITNE DUSHE MOGU DA GA PUSHEEE POZZ

pa konstruktivniji je 100 puta bio onaj atifov post, nego ovo sto pakao pokusava da se dodvori i da stekne novog druga na sajtu pa pise hvalospev, a verovatno je ugasio pesmu na prvom minutu

Pošto se već cimate oko muzike, može li neko da mi prokljuvi šta ide na ovom snmku oko 2:42...

Čak i ako drugom ruku daš i kad podne prođe pokraj nas nećeš znati

.......... e taj deo ne znam, a ubih se da provalim. Imao sam neko priviđenje da zapravo ide... a ja ću biti jastuk koji udaraš, ali mi to nije sigurno.
https://www.youtube.com/watch?v=CpQMLn__Tf0

Moram ovo da slušam sad 4 sata da se vratim u normalu jbg
https://www.youtube.com/watch?v=7KmN36Jo4qw

a ja ću biti jastuk koji udaraš

И ја чујем исто.

Onda je dobro, pošto mi je to nešto najbolje što sam čuo u zadnjih hiljadu godina... I nije da trolujem super mi je ovo što je Čavez odradio, možda je kraj malo bolje mogao, ali opet ja ne bih mogao ni nešto prilbližno tome.

E kraj je realno mogao bolje, ali Celt nije odradio bubnjeve da imaju egzaktan kraj već se samo bit nastavljao i završavao tako na random a nisam imao vremena da dodajem kraj i pravim bubnjeve preko programa pa sam tu improvizovao najbolje što sam umeo. Verovatno bih stavio finalnu solažu i uradio fade out ili gradaciju solaže ka gornjim tonovima i tu negde zveknuo kraj, sve odjenom da stane. Al' jebiga.

Chavez
E kraj je realno mogao bolje, ali Celt nije odradio bubnjeve da imaju egzaktan kraj već se samo bit nastavljao i završavao tako na random a nisam imao vremena da dodajem kraj i pravim bubnjeve preko programa pa sam tu improvizovao najbolje što sam umeo. Verovatno bih stavio finalnu solažu i uradio fade out ili gradaciju solaže ka gornjim tonovima i tu negde zveknuo kraj, sve odjenom da stane. Al' jebiga

Realno smo to mi se nije svidilo, jer malo djeluje kao da je odsjecen kraj... ali sve u svemu dobra pjesmica, pogotovo koja je proizasla iz zajebancije

ne svidja mi se. Nekako mi djordje david fazon. I nekako, maloj iz 5 razreda je smetala tvoja brada.

Pa dobro, možda se nije odselila odmah posle petog razreda. :D

ili je bio nastavnik? kaze mala iz petog be ne kaze da je i on bio peto be. mozda i jeste al jedno 25 godina pre nje lololo

E kraj je realno mogao bolje, ali Celt nije odradio bubnjeve da imaju egzaktan kraj već se samo bit nastavljao i završavao tako na random a nisam imao vremena da dodajem kraj i pravim bubnjeve preko programa pa sam tu improvizovao najbolje što sam umeo.

Ovo sto je chavez dodao i kako je odradio je i mene iznenadilo, jer je to radili dvojica, svako po dan, i bolje je nego sto je bilo u orgonalu, garantujem vam.

cela pesma je mogla bolje bre ljudi, al jebi ga ja sam pravio kostur i zamislio sam da je ta pesma u orginalu trajala kratko (u samoj temi gde sam vam trazio lirike sam to napomenuo), brzo, sirovo i bez mnogo fensi stvari.

A onda kad se cuje lako da se kaze mogo bi ja ovo mogo bi ono. Jebem ga tekst pocinje sa "radili su sklekove ja sam pio lekove" daj malo realnosti :)

Ova pesma, sa 3 soloa, instrumentalom, violinama u pozadini i timpanom ili sta ste vec zamislili je otprilike kao jugo sa spojlerima i neonkama ispod.

Eto cisto da vidite moj tok misli kad sam pravio ovo. Mozda bi vi drugacije, verovatno bi, al jebi ga, niste. :)

Ne sviđa mi se s obzirom na ulaganja u ovu pesmu. Sati snimanja u preskupom londosnskom studiu gde je Vil aj em radio produkciju za pesmu, tekstopisac dobitnik Nobelove nagrade za književnost, meseci snimanja, njujorška filharmonija, gost zvezda u pesmi Aksl Rouz. Moralo je bolje :)