Prijava

Boli me uvo, ja sam pingvin.

Sad tek poslušao pesmu. Carski je

Čavez kod mene ima toliki kredit da može u pesmi veličati Šešelja, a da mu ja i dalje lajkujem status. Šište mi jaja za sve komentare koji su negativni.

E baš tako Caro :)

Da se razumemo, moj komentar nije negativan, ja sam oduševljen, baš je keči. Pevušim, sviđa mi se, uživancija. Jedino bih voleo da je minut duža, ali imam i neke omiljene, svetski poznate pesme, kojima isto to "zameram".

Do jaja je sve i svaka čast. Celtu ću ja odabrati nešto, red je.

Djeste picxke stigla Marina

Добра је, заразна, улази у уши. Фино одрадисте ситуацију.

Djeste picxke stigla Marina

gde si bila do sad?

Pisala malo za Bobana Rajovica.

Pa bre ja sam odusevljen, hvala vam sto ste se potrudili i ovo napravili. Underground rock scena osamdesetih, demo snimci na plavo-belim OR-WO kasetama, i live svirke u zadimljenim podrumima su za mene ko Vudstok za nekog americkog matorca, i vracaju me u vreme kad je sve bilo super, za razliku od sada kad nista nije.

Kad sam prvi put cuo pesmu, jos dok ste trazili cija je, jako me je potsetila na "Istok iza" (medjutim nisu oni, trazio sam), a kad sam cuo ovu vasu verziju onda jos vise. To je taj stil:

http://www.youtube.com/watch?v=GIC6RAUafz4

http://www.youtube.com/watch?v=7CDcrusPzPM

Mada, postojala je i mala sumnja da su mozda u pitanju "Truli Pacovi" iz Velike Plane, ili "Pogibija" iz Smederevske Palanke, ali njihove demo snimke su davno pojeli misi...

Uglavnom, svaka cast!

Ja puštam ovu pesmu svaki dan, do jaja je.

Svidja mi se, super je.

Dobra ideja i dobra realizacija.

mene fascinira sto ce mala iz kanade biti popularna 20+ godina kasnije.a vise me fascinira sto niko ne moze da nadje bend.fejsbuci,kurci,palci,valjda je neko ziv od clanova benda...

Iskopao sam valjda neki profil sa jućuba gde imaju neke pesme, čekam da mi lik odgovori, pitanje je samo da li uopšte i prati taj nalog.. Bilo bi lepo stupiti u kontakt sa ekipom, ako je iole moguće.

koliko sam procitao,izgleda da ipak nije bend antistres produkt.ne znam na koga si naleteo.