Prijava

Ludens ima bolje epizode to stoji, ali izbacivace VC jos brojeva, pa mozda i prejebe Ludensa...sto se tice VC DD-a, Superbook edicija je po meni vrhcina, skoro svaki broj je odlican.

Toliko su dobre price da je cak i (retard) Pasquale Ruju napisao jednu vrhunsku.

VČ je krenuo sa izdavanjem Dylana tek od 210- tog originalnog broja, za razliku od njih Ludens je krenuo od prvog broja, zbog toga i bolji kvalitet. Shvatam vremenom ponestaju ideje, ali određene epizode su čisto otaljvanje, bolje ih ne čitati. Od prilike na pet loših, naiđe jedna kvalitetna. Superbook je tek diskutabilan, često to budu jako besmislene epizode, neke i nisam završio do kraja... Naravno ima i tu izuzetaka.
No od nedavno je novi urednik Dylana, Roberto Recchioni, pa se u narednim godinama očekuje poboljšanje svakako :)

Načekaćemo se mi tih novih epizoda nažalost. Al' dobro, ima u mešavini naših i hrvatskih izdanja da se probere još dobrog materijala, a i valja čitati i druge stvari. :)

VČ je dobio licencu 2007, prvi broj koji je krenuo je čini mi se Čarobni Frulaš, mada istina je to što Dr Quake kaže na 5 loših ide jedna dobra, posle Nekropolisa čekaš 6 brojeva na Naslikani košmar ili tako nešto... Koliko se sećam prve brojeve VČ DDd je pisao Ruju crtao većinu Divićenco, sad za ove u boji nisam siguran ko ih piše i crta pošto nemam nijedan broj...

Koliko se sećam prve brojeve VČ DDd je pisao Ruju crtao većinu Divićenco, sad za ove u boji nisam siguran ko ih piše i crta pošto nemam nijedan broj...

E da, kad smo kod toga, koja je fora sa VČ stripovima u boji? Video sam u striparnici da neki regularni brojevi na koricama imaju oznaku ''u boji'' a neki ne, al svi su upakovani pa nisam mogao da zavirim...

Samo nekolicina ih je u boji, jubilarni, isto koštaju. A ima i novo izdanje koje je skuplje, pisali smo čini mi se o tome.

Je l' uzeo neko ovaj danasnji DD? Vidim Barbatova <3 pisala scenario...crta Casertano

http://www.darkwood.co.rs/assets/images/cover/176/244/30330_1412088851.jpg

Uh, ne stigoh danas, sutra će da padne <3

Cuj ti njega LEJM, pa jel vidis ko je pisao scenario majku mu?!?!?!?!?

I da, svakom preporucujem DD epizodu ''Partija sa smrcu''. Jedna od najboljih ako ne i najbolja koju sam procitao.

EDIT: Niko znaci, uzimam sutra onda.

Ne primaj k srcu sve džanki, dobra je ona. Kad je izašla ta partija?

,,Partija'' je odlična, nju imaš čini mi se u Ludens varijanti i u VČ knjizi nekoj skorijoj. To je mali omaž ,,Sedmom pečatu''.

Ima je Ludens, tu sam je ja procitao. A ima i u VC knjizi nekoj skorijoj, prepoznacete po naslovnoj slici, Dilan i Smrt igraju sah (logicno) heeh.

kratak osvrt na zadnjih par epizoda, slazem se uglavnom sa svime osim sa 5/5 za Obojeni Program. Po meni 4- je bolja ocena i prikladnija.

http://citymagazine.rs/clanak/dylan-dog-2014-volume-ii/

tu je i prvi deo, sa kojim se uopste ne slazem, mada mozda se nekom svidi

http://citymagazine.rs/clanak/dylan-dog-2014-volume-i/

na ovoj listi su uglavnom odlicne epizode, nema trika nema prevare radjen po filmu Prestiz...dvodelna epizoda 4/5 po meni, prinudni rad i novi varvari ciste petice bar iz mog ugla.

Je l' se pripremate za Sajam, šta ćete kupovati?

Uglavnom DD stare brojeve koje sam rasprodao i neke koje mi fale za kolekciju, ako bude bilo para do početka sajma.