Prijava

Gotivna tema, vraća u detinjstvo... Nego bode oči ovo što sere Šalabajzer...

Ja sam u NS-u, '95-e, kao izbjeglica doživio toliko neprijatnosti u školi (jes' da je tamo mašinska važila za kaubojsku), da sam se osjećao kao kakav balija. Jbg, tako je bilo, ne samo meni.

I mi smo šikanirali nekog malog iz Šapca, sećam se kao juče. A došao i neki iz Neoplante, takođe je bio zlostavljan dok se nije ustalio. Hoće to, znaš, kada si nov negde, a još i adolescent. Nema to veze da li si prognan ili si dobrovoljno došao. Nov si i remetiš svakodnevnicu. Vole deca to da kazne

Sirotinja u Vojvodini. Izbjeglica. I niko se nije potrudio da mi pomogne. 99% Srbijanaca i Vojvođana čine stoprocentni šupci. Iskustvo, jebi ga.

Dobro za ovo samosažaljivo sranje sa uporednim vređanjem svih onih koji možda nisu bili u mogućnosti da ti pomognu jer se stajalo u redu za hleb, puši kurac.

Id u penis KBO, dje Severina Sugica jebenog stavi...

Šalabajzer

Sirotinja u Vojvodini. Izbjeglica. I niko se nije potrudio da mi pomogne. 99% Srbijanaca i Vojvođana čine stoprocentni šupci. Iskustvo, jebi ga.

:(

гвоздене подшети се биће ти љепше. а за ово је увек био мит у крају да има неки лик који обрће игрицу с једним жетоном. с мустафом нормално. ја до скоро мислио да га звали мустафа јер је у зеленом а то је та ера рата у босни.

http://www.techmynd.com/wp-content/uploads/2010/05/cadillacs-dinosaurs-2.jpg

kolko sam ja para ostavio na ovoj igrici

Nema sta zamisljati, dovoljno viditi gvozdena kako kenjka ko penzos!!!

гвозден надркани пензос растерује децу са теме врућом водом ко 90их лоло

http://darkroom-cdn.s3.amazonaws.com/2013/06/AFPGetty-520340200.jpg

Прва примедба нису све слике из деведесетих, има неких и касније, мало машите периоде ал нема везе. Друга примедба ОВАЈ ШАЛАБАЈЗЕР дечко не уме да се понаша. Није тема МОРАМ НЕКОМ ДА СЕ ИЗЈАДАМ КАКО СУ МЕ КАРАЛИ БУЊЕВЦИ ДЕВЕДЕСЕТИХ него брате качи слике деведесетих. Трећа ствар. Партнер има и даље да се купи на Косову, то за брата Данета податак и четврта ствар, Гвозденовић није у фазону само јутро треба почети хејтом мислим да му је цео дан такав ЛОЛО

И још једна ствар ево деведесетих из угла мога
http://www.mojevijesti.ba/slike/novosti/AAA%20MOJE%20VIJESTI/BOSNA%20I%20HERCEGOVINA/raspad%20jugoslavije-rat.jpg

ДЕЗОДОРАНС ЦРНА МАЧКА!!1

http://s27.postimg.org/o6cd0d1gz/60329446.jpg

Kakva nadmoć tehnologije, celih godinu ipo dana.
Cirka 800 maraka na ovakvo govno, da bi neko nazvao operatera koji bi ti prosledio poruku na displej sve sa kod podacima koji bi se nalazili na vizit karti koju bi ti dao potencijalnom pošiljaocu poruke.

Koje govno

гвоздене подшети се биће ти љепше. а за ово је увек био мит у крају да има неки лик који обрће игрицу с једним жетоном. с мустафом нормално. ја до скоро мислио да га звали мустафа јер је у зеленом а то је та ера рата у босни. http://www.techmynd.com/wp-content/uploads/2010/05/cadillacs-dinosaurs-2.jpg

Ja sam to obrnuo na vašaru u Obrenovcu kad sam bio klinac, 30 i kusur žetona jebenih.

Фала ФБМ за Партнер, ал не могу на Косово ради тога, нисам толики патријот. А овај пичић? Како сам шиљио на овај спот и на култну њену "Друга лига", а све ми излазио неки секрет доље. Ако се сећате раног пубертета знате о чему говорим. Није штрцкало ако ме разумете. Али сад би штрцкало дупло на ову госпођу...

http://www.youtube.com/watch?v=J683gUcaEIM