Prijava

ovo je stvarno senzacionalno otkrice.sta je sledece?cimeri u karantinu?

jebo bi ja mame ovima sto pisu ovakva govna. videli bi slobodu medija

e ali nejamra. gojko buraz ne procita svoja baljezganja pre nego sto ih objavi

Prvo naslov, a onda i resto: http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/540380/OTKRIVAMO-Kisna-banda-obijala-poste-kisobranima

OTKRIVAMO Kišna banda obijala pošte kišobranima

- Tražili smo neki detalj koji bi ih otkrio. Mesecima smo analizirali svaku poštu, pljačku, tražili sitnicu koju ponavljaju i pokušali da odemo korak ispred njih. Jedan od inspektora je posle duge analize otkrio da uvek pljačkaju kada pada kiša. Napravili smo mobilne ekipe, postavili smo zasede i čekali smo prvi kišni dan. I taj detalj se ispostavio kao ključni, jer su sledećeg dana kada je satima padala kiša opljačkali dve pošte.

Inspektori su ubrzo shvatili zbog čega su pljačkaši birali kišne dane.
- Nosili su dosta alata i postojala je velika opasnost da ih neko vidi. Zato su se krili pod kišobranima i prolazili neopaženo.

Upis u ovu prelepu temu

znam coveka sto je prodavao oruzje u Bosni devedesetih

sunce ti jebem ko i šta piše
http://www.kurir.rs/vesti/srbija/nesvakidasnji-dogadaj-u-ns-ostavio-auto-pa-trceci-bezao-od-policije-u-poteru-se-ukljucili-i-gradani-clanak-1766975

Policajac ne odustaje od potere za njim. U tom trenutku nailazi automobil crni pasat rumskih tablica, koji policajac zaustavlja, ulauzi kod njega i govori mu da vozi jel juri begunca.

"Građanin Nenad Živanović (33) iz Novog Sada, kaže policajcu da mu je drago da i on učestvuje u toj poteri i da ne može da shvati kako se lica usude da beže. Kada već nisu mogili kolima, policajac izlazi, ali za njim i građanin Nenad, koji zajedno sa policajcem juri prema osobi koja beži. Maltene u isto vreme stižu ga i policajac i hrabri građanin Nenad", objašnjava naš izvor.

da vozi jel juri begunca.

jel na svu sreću gde je zaustavljen posotoje video kamere

i još desetine bisera

Ahahahhaa, od Telegrafa ovako nešto nisam očekivao!