Prijava

ahahha dobar tekst na kraju objasnilo,dobar jebeni skech

sektologu bi i sandor lavej pozavideo na sotonskom pogledu.

Bulgravija

ahahahahahha

15e,15-e bulgrav udarijo
u prazničnom broju Kurir pobedijo

Ko oće da se kladi da će sutra naslov biti "VUČIĆ REKAO NE SAJENTOLOZIMA"

http://www.021.rs/Info/Srbija/Snimao-gole-maloletnice-u-toaletu-pa-osloboden.html

"Na bazen sam otišao da snimam odrasle ženske osobe dok se presvlače ili vrše nuždu, a ne maloletnice i decu. Snimke sam koristio za lično zadovoljstvo. Tog dana sam ušao u jednu od kabina ženskog toaleta i kroz donji deo paravana, koji je podignut od betona, provlačio kameru. Međutim, nisam imao dobar ugao snimanja, pa nisam mogao da vidim lica tih osoba. Nisam znao da me je maloletna T. S. primetila. Ja sam voajer, a ne pedofil", branio se Predrag Đ. na sudu.

Лолчина ^

Од мене похвала за општину Вождовац која је за само два дана...

http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2015&mm=05&dd=15&nav_id=992255

http://www.kurir.rs/vesti/srbija/nesvakidasnji-dogadaj-u-ns-ostavio-auto-pa-trceci-bezao-od-policije-u-poteru-se-ukljucili-i-gradani-clanak-1766975

Policajac ne odustaje od potere za njim. U tom trenutku nailazi automobil crni pasat rumskih tablica, koji policajac zaustavlja, ulauzi kod njega i govori mu da vozi jel juri begunca.

"Građanin Nenad Živanović (33) iz Novog Sada, kaže policajcu da mu je drago da i on učestvuje u toj poteri i da ne može da shvati kako se lica usude da beže. Kada već nisu mogili kolima, policajac izlazi, ali za njim i građanin Nenad, koji zajedno sa policajcem juri prema osobi koja beži. Maltene u isto vreme stižu ga i policajac i hrabri građanin Nenad", objašnjava naš izvor.

da vozi jel juri begunca.

jel na svu sreću gde je zaustavljen posotoje video kamere

-Снимиш цео догађај
-Убрзаш снимак
-Пустиш ову песму:
https://www.youtube.com/watch?v=MK6TXMsvgQg

Milojkovićev brat takođe je izvršio samoubistvo. On se ubio tako što se zatrčao u zid, na kome je razbio sebi glavu i preminuo na licu mesta. - See more at: http://www.nadlanu.com/pocetna/info/hronika/TRAGEDIJA-U-NISU-Gledao-fotografije-zene-i-dece-dok-je-sekao-vene.a-265570.866.html#sthash.BBPFG4VY.dpuf

Aj sve, ali Milanković "hrvatski". WTF?! Ovim su sami sebe nadmašili!

https://hr.wikipedia.org/wiki/Milutin_Milankovi%C4%87