Prijava

LOL Panzer treće mesto, Panzer uzo bronzu

ЛАКИ У МИШИЈОЈ РУПИ, ПЛАШИ СЕ ФИНАЛА КО ОНАЈ ПУТ ШТО ЈЕ ИСПАЛИО

Рабин био банован пар дана, сад га нема да се јави, ја сам ту.

Kako me nema, javio sam se na prosloj strani lolo

Види стварно. Даи собу дударамо мало.

vidi stvarno nema rabina. kako da ga kontaktiramo?

Иначе, познати папарацо и инсајдер чији идентитет, и кредибилитет, не бих да откривам и доводим у сумњу, даје најсвежије информације о екипи ФК Катастрофа ФМП. Наиме, млађани Сијалица и Росонеро су видео документовани како већ данима бесомучно тренирају на зеленим хакс пашњацима. Паузе се праве само због одласка у тоалет (не нужно), и приликом минималног сна током којег се несвесно ради визуализација хакс потеза. Може ли се таленат победити вредним радом? Сазнајте..... неког временског интервала током ове недеље!

Laki, nije roso u Katastrofi nego ja. On nije više ovde...

Лоооооо неко ми едитово пост... или сам се мало занео..

лаки, што не улазиш?

Ја сам хтео али писало да је угашена, или имам неки проблем да уђем код тебе.

Sramite se ej, još niste odigrali.

Kasno laki na kosovo stize...

Aj veceras da jebe rak raka

Aj pa da jebe rak raka!

Dogovorite se da podelite to prvo mesto, jeb'o vas i haks i organizacija istog. Pa da igrate sa sžsk organizovali bi se do sad, ako se razumemo, a ne ovako visite po ceo dan tu i kao ne može. Prvi ste i jedni i drugi, ovakva organizacija ne valja i aukurac. Sledeća liga/turnir igra se dan za danom ako se uopšte i igra, koga nema diskvalifikacija i molim lepo.

Meni soba bila dva sata upaljena, za to vreme usao samo janpi. Aj ne jebite ljudi, il igrate il ne, nemojte da jedete govna