Prijava

pa da, to. dobar onaj markovićev tekst gore što ga stec okačio, tako smo i sa slobom, al dok je "ja" postalo "on", propali smo načisto... i sad sve to treba ispočetka da prođemo... ko bre ima snage za to....

stecanov post je mnogo realan(iako naravno nisam procitao sve ono)

jao brate, ja ne mogu. ne mogu više. majke mi. ne mogu više da čitam vesti o njemu, da ga gledam, da razmišljam o njemu, ne mogu jebote. ovo nije normalno. majke mi. nije ovo normalno, nikako. ja ne znam da li sa mnom nešto nije u redu, ali ja ovo više ne mogu da slušam. imam osećaj kao da samo šačica nas vidi da je car go (da je veliki vođa ozbiljno poremećen), a svi mu aplaudiraju i klimaju glavama. ne mogu ovo više da gledam. jebote. ja samo čekam kada će neko doći i odvesti ga vezanog u ludačkoj košulje, u nekoj mračnoj i tihoj noći, zaključati ga u neki sanatorijum u švici, a nama će reći da je poginuo ili tako nešto. vladavina ovog čoveka mi izgleda kao neki orvelovski ekperiment ili tako nešto. ovo jednostavno ne može biti stvarno. ne može. neko se bre zajebava sa nama. ovo je nadrealno totalno.... joj, uf....

ne trude se politicari mnogo osim da im averedz srb poveruje...averedz srb pada na ove vuciceve grimase i umesto da mu se smeje on mu se divi

rekaojetotakostrastvenomoradajeupravu fazon lolo

pez,koliko rebara issutiraces?

Кобре годинама растурају дрогу, ово је била проба за превласт у наркотицима, јер су ово одред смрти. вратиле се деведесете. а Андреј је само случајно пребијен, па нису му ни главу разбили.

to za kobre su gluposti da rasturaju drogu

kobre prave drogu

Престаните да пљујете по председнику моје странке, ЈА ОВО ВИШЕ НЕ МОГУ ДА ЧИТАМ ААААААА ШИЗОФРЕНИЈАААААА

Схому23мм значи ко има мали курац тај је у есенесу. Схому23мм, Синиша Мали, случајност? Неби рекаох. Хехе

S.G. kaže da nije stigao da uzvrati paljbu i da se sve odigralo u mraku i u deliću sekunde

S.G. kaže da nije stigao da uzvrati paljbu i da se sve odigralo u mraku i u deliću sekunde

I dalje mi nije dobro!!!! Ahhahahhahahhaha

Ipak, bolje vreme dolazi, već od sledeće godine! Sto posto!
http://www.dodaj.rs/f/3J/Oo/1l5RUNeh/106282851020469435418971.jpg

Srbija je tako lijep0 mjesto za život <3333

http://www.politika.rs/rubrike/Hronika/t41742.lt.html
Кобре растурају дрогу, овог лика сам једном приликом упознао, кад је био у кафани са још пар активних припадника Кобри. Нису причали о књигама, толико.
Лик тражи тако те полтроне које ће да убаци у жандаре, један мој другар је тако у жандарима.
А они су сигурно имали неку нагодбу са Вучићем, фазон као ви га пребијете добијете отказе, а ми вас угурамо у неке тајне задатке, пичке материне и тај фазон, као што је Косомајац добио још пре па био неки агент, па се променила гарнитура власти па је одједном постао највећи дилер уместо агент БИЕ.
Вучић игра игру застрашивања, као што је неко рекао, само што он то ради још на оном почетном нивоу, па бре лик има читав тим људи који му говоре како и шта да ради, а један од главних је замислите страни плаћеник који је подигао народ 90-тих главом и брадом Вук Драшковић, такође врло контраверзан тип.
Србија је држава направљена по кроју мафија, тајкуна, и осталих богаташа, ретко кад успеш ако радиш поштено, буквално 1 од милион.
Погледајте закон о кладионицима, кажем за то, јер је то најлакши начин да стекну те прве паре од којих купују дрогу, па затим закон о друштвима са ограниченом одговорношћу, буквално ти не могу ништа ако немаш ништа од имововине на себи, па затим и закон о порезу, 2 године је довољно да нелегалано стечен новац буде заборављен, тако да бувкално ти сам закон каже, кради, варај, отимај.
Андреј Вучић тај дан је носио панцир, тако да је онај пад лепо одглумео. Што се тиче пребијених ликова из Кобри, тих пар удараца у главу није ништа за њих. Све су лепо осмислили, лепо погледајте да само Андреј није ударан у главу, а ови остали јесу. Како могу да докажу на таквом снимку да су оно стварно биле личне карте, могао је да држи "пуши курац пандуре глупи, не дамо параду". А што се тиче снимка, зар је могуће да лик који снима ћути као пичка у таквом тренутку, наводно има 30 сведока који су били ту иза камере и све то видели, који ће као да сведоче да су били ту, да су ови дали личне карте и тај фазон. Пандур каже лези, значи лези и ћути. Снимак је фино урађен, и да, објављен је врло брзо, буквално лик је трчао кући да објави, као прво дошли би ти пандури да узму снимак, јер је био само на другој страни улице, а није бежао, већ их је после наставио снимати.

Вучић је сигурно после свега тога сео и рекао као онај ђаво у Анђелима 2 " АЛА РЕЖИРАМ ЈЕБОТЕЕЕ "

ДБ синови, Служба и даље води све.

torazulu добио конкуренцију опаа!

Торазулу добар чојк, домаћин прави! Недирај ми комшију!!1

ovaj psihopata bi iscenirao silovanje keve rođene
za rast popularnosti od 0,00039859%
LEMAJA SAVRŠENO OPISALA FIJUKA I NAŠU SITUACIJU SA NJIM
OPAKA SKRIVENA KAMERA