Prijava

Volim ovu marvu koja skonta da neko dobije platu 85 000 pa se pita za boga, o pa šta ti praviš zlatne statue pa imaš toliko.

jebote, to što ste averidž sirotinja dopustite javiu da bude averidž srednjeklasaš

Увођењем ''солидарног пореза'' директно се подилази неписменој и завидној марви која проводи дане завидећи свакоме ко има већу плату од њих и, замислите, може да приушти себи нешто и ван основних потреба. Још један од начина како обезбедити себи гласаче у већини.

Ајде не серите. Платите струју и готово. Јбт, кукате за сваку глупост.

POSEREM SE NA DRŽAVU U KOJOJ NE MOGU GRADSKIM DA SE VOZIM ZA DŽ, U KOJOJ MORAM DA PLATIM ONO ŠTO POTROŠIM.
GDE JA ŽIVIM???''+

prosečan srbijanac, malopre

Ајде не серите. Платите струју и готово. Јбт, кукате за сваку глупост.

Платићу, врло радо, ал само оно што ЈЕСАМ потрошио, нећу да плаћам нешто што НИСАМ потрошио јер идиотски чиновник погрешно ради свој посао и прави проблеме

ja sam 3 puta isao tamo kod njih van redovnih placanja racuna. jednom su pogresno proknjizili na moje ime nekih 9 000 sto je neki jadnik dao kao neku ratu nemam pojma. ja reko cale uplatio unapred statijaznam i nisam obracao paznju. izgubio sam onih 5 posto za ta 3 meseca dok nisu regulisali i jos me salterusa iznapusavala jer sam kao ja hteo da ukradem te pare lol. malo je reci da sam joj jebo mamu maminu po sred picke glupe sto sam izgubio novac, dolazio uz kurac i jos me klevece kretenusa glupa.

drugi put jer sam upisan tamo kao savic (c kao cipela)

treci jer mi nisu ocitali skuplju struju, samo jeftinu. naime to im je novi nacin da kradu, namerno ne ocitaju obe vrednosti da bi ti presao prilikom sledeceg ocitavanja onu normu pa da te kosta vise.
ja lepo uzmem ocitam sam, odem kod njih i platim. bila neka cifra nebitno koja u glavnom cale izracunao da mi je kurva naplatila 100 dinara vise. okruglo 100. ne bi bila neka frka da tih 100 dinara nije prebacila na tv pretplatu lol.

u glavnom gomila lopuza koja mlati pare mamu im u picku svima moze lock poyy

Ја сам ћоол са овом тетом што чита струјомере, није ми жена ушла у двориште има годину дана. Ако је видим на улици изађем ја јој прочитам, ако не она остави број телефона у сандучету, позовем да јавим и ћао.

Иначе, видим да је помињана Електрошумадија. Чистачице тамо имају око 40-50 иљада плату, значи у рангу са професорима у средњим школама или ликовима који су начелници сектора полицијске управе, 'начи они са завршеним факултетима и то. ЛОЛ

И после о чему ми причамо кад су накуцали себи толике плате, јеботе, па струју је измислио ТЕСЛА СРБИН, какви смо ми то Срби кад је наплаћујемо, а његова жеља је била да буде бесплатна. И плус, не дају нам да имамо своју бунарску воду, па и у време Турака је вода била бесплатна.

Čule nemoj jebavati ovaj narod ovde.

Хахаха, браво Боксер, једини си сконтао да сво време тролујем.

Чуле шта би са бунаром, јел си се распитао?

Шоми, нема шта да се распитам, нек дођу нек затрпају, али то им неће проћи.