Prijava

(Курира, Телеграфа, Информера, Правде, а мало по мало и Вечерњих Новости)
Не, озбиљно, замислите све бенефиције које добијате као новинар таблоида:
-Потпуна слобода изражавања без граница, чак и кад то подразумева употребу више од једног узвичника на 10 страна и псовки (звездица наша насушна све решава по том питању);
-Улога врховног тужиоца, председавајућег врховног касационог суда, судије за правне и имовинске спорове, прекршајног судије, а све без дана жуљања клупе на правном факултету;
-Идеална прилика да ископате грех из прошлости неке особе која вам је повредила сујету;
-Могућност да изигравате праведника и генерала по коментарима;
-Слобода како у слободном креирању теорија везаних за неку озбиљну тему, тако и потпуно прекрајање озбиљних тема како бисте их приближили хомо авереџусу на начин који ће донети читаност;
-Лака зарада без кривљења леђа на грађевини или каквим сличним пословима.

Или вам је радије стало до макар минималне етике (коју новинарски свет упозна само на папиру и мисли да је у питању нека римска богиња штампарских преса), те се радије не бисте бавили олајавањем и шпекулацијама, него бисте радије остали ван домета лаке лове знајући да сте бар толико и себи и некоме сачували достојанство и да нисте постали машина која у мозгу има само 5 секције за прераду информација из спољног света: догађај, број кликова, посећеност портала, тираж, профит?

Ал искрено

Istuče li ti onog što je lajao na tebe?

doktor jankovicu saznao sam da si clan ozloglasene bande na motorima Hell Angels, nadam se da ce drzava da vam stane na put bando kriminalna

Lako, moze svako.
-Rudolf

Umem da napišem "šokantno" boldovano, iskošeno, podvučeno, sve velikim, sve malim slovima, sa velikim početnim, na ćirilici i latinici, pa vi vidite. Kvalifikovan sam.

A kako stojiš sa MONSTRUOZNO?

сви причају о неком кешу а ја никако да сазнам које су њихове плате... има ли неко инфо уопште о томе? не мислим на уреднике и шефове него на обичног новинара који пише текстове и извештава од политике и економије па све до света око нас и специјала о фарми

нећете веровати колико ме ово занима (ФОТО)

па све до света око нас

To prepisuju iz radnih listova za treći

Istuče li ti onog što je lajao na tebe?

Богами се кући није вратио без пар модрица

Umem da napišem "šokantno" boldovano, iskošeno, podvučeno, sve velikim, sve malim slovima, sa velikim početnim, na ćirilici i latinici, pa vi vidite. Kvalifikovan sam.

Чак си и преквалификован

Jebo blic Jankela, pricaj kako ste ga sibali. Ali sve redom, od okupljanja, do dolaska na lokaciju tuce i sve to..

Јави се у инбокс мачко, џентлмен не дели неке детаље с јавношћу

Pa nisi isao da se dzentlmenises nego da useres lika od batina

Daj stvarno, ionako mnoge ovde zanima.

Počni sa MONSTRUOZNO post, čisto da ne bude oftopičenje.

Frapantno.

Dje da se upišem.

doktor jankovic jedan od vodja ozloglasene bajkerske grupe Hells Angels, prvo se u porti u centru novog sada napio od 4 dvolitre nekog piva i onda je skupio ortake iz bande i otisli su da unakaze maloletnog S.M. (14) jer je nacuo da se po citavom gradu prosirila prica kako jankovic govori za svoju dugogodisnju drugaricu da je fuksa, a tu pricu je navodno prosirio po gradu S.M (14). Jankovic, ne zeleci uopste da ispita situaciju i utvrdi cinjenice je sa grupom svojih podanika otisao na satelitsku pijacu gde je ranije zakazao tucu sa S.M. koji je na lice mesta dosao sa starijim bratom I.M. (17) i njihovim ocem Dragan M. (42).

U tuci su lakse povredjene 4 osobe, medju kojima i glavni vinovnici sukoba, Jankovic (23) koji je u tuci izgubio pramen kose i ocupani su mu brkovi i pocepana mu je bajkerska jakna, a maloletni S.M. je sebe dva puta mlatnuo pesnicom po faci dok je mlatarao rukama i pokusavao da se obracuna sa Jankovicem, tako da je kuci morao da se vrati sa nekoliko masnica na licu.

Sa lica mesta, Petar Pezo$

Прво је отворио тему о новинарима а онда је уследио ШОК. Нећете веровати какву причу је поделио на форуму (ФОТО + ВИДЕО)

Petre, savršen članak, možda bih dodala samo na početku od ranije poznat policiji.

Прво је отворио тему о новинарима а онда је уследио ШОК. Нећете веровати какву причу је поделио на форуму (ФОТО + ВИДЕО)

HAHAHA
Koliko mrzim ove naslove jebene a blicu je svaka druga vest u tom fazonu, majku im retardiranu u picku jebem. Razmisljam i blic da izbrisem sa fona al cisto ga imam da pogledam naslove.