Prijava

Ka što na redditu imate subreddit "shower thoughts" đe ljudi kače svoja razmišljanja dok se tuširaju (mislim ne kače ih dok se tuširaju, neko kače ono o čemu su razmišljali dok su to činili), tako eo sad imate i na vukajliji.

Vidim da već ima tema "misli" ali tamo se očito kače neki pokušaji da se ispane komičan, pa bih za ovo ipak odvojio posebnu temu. Ne moraju te teorije da budu obavezno ozbiljno formulisane, ne moraju čak biti stvorene ni na WC šolji, dovoljno je da nastaju sličnim postupkom razmišljanja kao pomenute. Drugim riječima, potrebno je da se jave iznenada u situaciji u kojoj nije bilo posebne potrebe da nastanu a da ipak imaju smisla. Ne znam jesmo li se razumili pa ću dati par primjera sa /r "shower thoughts" (konsultujte link ima nekih dobrih tripova) i malo ličnog doprinosa

Killing an exact clone of yourself would probably be the easiest murder to get away with, since only the victim's DNA would be found at the scene of the crime.

What if bacteria have been manipulating the human race this whole time to build rockets so that THEY can colonize other planets?

Everybody gives the movie "signs" shit for having aliens that invade a planet that is 70% water and deadly to them, but we are trying to colonize mars and we can't even breathe on it

Što se mog doprinosa tiče:

U boci od koka kole od 0,5l ima više koka kole nego što ima Knjaza Miloša u boci Knjaza Miloša od 1,5l

Ako u nekoj državi vlada anarhija a ona ima teritoriju onda u toj državi ne vlada anarhija jer su granice uređene u skladu sa zakonom. Tj. jedino ukoliko je cijeli kontinent, odnosno kontinenti kada su povezani, u tom stanju, postoji anarhija

JEBOTE, KOLIKU KURČINU JA IMAM!!

ја то све позаборављам, мораћу да записујем

Nijedna sprava (ne sprava kao buksna, nego gedžet) se nikad sama od sebe ne popravi, a vazda se dešava da se iz čista mira sama pokvari. Stvarno nesportski.

(Računajući kolko bi mogo da uzme majstor za popravak veš mašine koja je jednostavno odlučila da više neće da centrifugira. Prokletinja.)

Ako bi smo đecu od malena ubjeđivali da su životinje oko nas pokemoni i da treba da ih skupljaju i da ih puštaju da se bore i da idu u druge gradove da se bore sa majstorima nekih pokemon dvorana kapiram da bi svijet bio jedno 95x uzbudljivije mjesto.

Ne znam zašto ali umirem od smijeha trenutno dok zamišljam kako neki klinac ćera psa da napadne međeda ili tako nešto.

chitav jebeni univerzum obrnem

Sto mi je svaki put krvav papir posle poslednjeg brisanja bulje? Da idem kod dr?

priznaj da ti je zao sto ti nisi otvorio ovu velicanstvenu temu

i prezirem ga iz dna duse

Zašto skver zovu skver kad je srkl?

Zato što je prvobitna namena skvera da se na njemu okupljaju heteroseksualen osobe "square", a ne neki drugi?

Ako je za defekaciju potrebno da se koncentrišeš na otpuštanje balasta, a istovremeno opustiš da bi ga ispustio i to nam svakodnevno uspeva, zašto onda na carinskoj kontroli nikako ne mogu da budem i koncentrisan i opušten nego me uvek navataju?

Nienna
Sto mi je svaki put krvav papir posle poslednjeg brisanja bulje? Da idem kod dr?

ја прво прочито натнат горе и смијо се једно два минута, тек онда видим ник и разочарам се

ја прво прочито натнат горе

AHHAHAHAH
ja bi se prekrivio da natnat to napishe

Ako se univerzum širi onda nije beskonačan i onda nema smisla da postoji beskonačno jer ničega ne može stati beskonačno u nešto što je konačno

Univerzum se beskonačno širi. Teži beskonačnosti, moš mu računat' i graničnu vrednost... :) A i uključiti teoriju singulariteta.

Zašto skver zovu skver kad je srkl?

Pitanje za iskusnog pijača kafa kakav je paninaro.
Da li bi se lokal Square, zvao tako da nije na rimskom trgu?

EDIT:

Univerzum se beskonačno širi

Pa brate ako se beskonačno širi znači da nikad neće biti beskonačan

Pa nisam ni rekao da jebe skonačan... :)