Prijava

DANAS JE TAJ DAN!!!!!

ŠTO SE MENE TIČE VOJVODA STIŽE SVAKI DAN!

Veliki je trenutak jer retki su momenti da neko može ponovo da ulije nadu srpskom narodu kao što to Šešelj radi!

Mene je prihvatio na fejsu, ja radikal vi gowno

pravi radikali ne jebu fejs
naprednjaku jedan

А ПАТРОЛЕ А ПАТРОЛЕ КАЛАБИЋ НИКОЛЕ

a patrone a patrone
čuvam za poltrone

Desi Danke leptejebo!

Prihvatio me za 4889 prijatelja hehehe

Васкрсо са Војводом, Џери :)

Brinuli smo se kad ona hiljadugodisnja voda nadodje, nisi se javio, kurvo!

Нисам се јављао ја ни пре тога дебело :). Елем, не треба да се бринете никад за мене, ја сам навијао да поплава побије ове моје јербо гласају Чучковића(који је иначе УБИО ЖЕНУ КОЛИМА пре политике а ни на једну вест о њему мени не дају да оставим тај коментар.) и Вучића, и све свршавају на њих и дан данас, ено слинавом данас доделили неку награду због залагања у поплавама и испаде слинави ХЕРОЈ аааа јебем ти сунце!!! А он и Мали хтели да нас побију јер су рекли да не напуштамо куће, и све остало што је око тога било искључиво је њихова грешка и одговорност. И како сад да не мрзим своје суграђане? Дакле, Џери... Следећи пут кад се деси, а десиће се надам се док сам ја жив, не брините већ навијајте да се сви подаве, јер ћу и ја док се будем давио навијати за исту ствар. А ви који не будете поплављени и убијени зимом као мученици из Мајданпека, почните јебено из почетка. И пробајте да не изаберете опет криминалце и УБИЦЕ ЖЕНА на било који ниво власти.

Nije njihova greska, oni su samo govna koja slusaju direktivu ODOZGO, a zna se ko insistira da se pita za sve i da njegova bude poslednja. Dakle pickousti licno, pa tek onda ovi pilicari govnjivi glibavi.
A kako bre niko tog Cuckovica nije barem istanglirao, kontam da bih ga ja dobro ispeglao da se nesto desilo mojoj imovini, ili ne daj boze familiji? Naravno anonimno, nisam debil da robijam na pravdi boga.

Ја сам на све њих мислио, не само на ове ситне чмарољубе. Е, не знам... И мени то није јасно. Мој буразер остао без целог стана и комплетне имовине, плус ауто. И после свега иде са колегама бусом на посао, овај педер и ЖЕНОУБИЦА стајао поред хотела, овај мој отворио прозор на бусу (који је ту иначе стајао, јер је то улаз у град и није могло слободно да се уђе) и почео да му псује све живо и мртво, и онда скочили ови старији из буса и почели као да га смирују, као који ће ти то, није он крив итд... Зато и желим да се подавимо сви следећи пут. Јер смо глупи ко курац.

Brate, nasao bih nacin da mu zagorcam zivot, makar i sitnicama. Jedan dan strada soferka, posle 7 dana neko mu se iskenjao na bravu, posle 20 dana neko mu prestravio decu (e bole me kurac sto su deca neduzna), naslo bi se nacina da se govnaru smuci zivot.

Брате, слажем се. И ја мислим да ћу једном то урадити. Сад не знам шта чекам само... Али мислим да ће макар циглу у главу добити од мене. Једном... Кад ме прође депресија која траје од маја, јбг. Немам воље сад ни за шта... И да, нећу ја то тајно урадити. Боле ме баш курац, величина мојих муда никад није била спорна. Ако будем то урадио урадићу у типа 2 сата поподне.

У, брате, Данкане, циглу у Чучкову главу? Па ти си изабрао најлакши посао. Дај нешто теже, изазовније. Покажи неку вештину.

Написао сам МАКАР. Има времена, смислићу ја нешто вредно робије :)

У том случају, подржавам.

Ne brate, mora anonimno, jer je suludo da se lezi mardelj za coveka koji zasluzuje lomacu. Nije stvar u mudima, ipak u svakom trenutku moras biti pametniji od klosarcina, a biti u mardelju znaci ne biti pametan.