Prijava

Na sledećim većim izborima se moraju sučeliti, a Vučić se nada da će ovaj riknuti do tada.

daj budite ozbiljni pa sve i da ga je seselj stigo da pljune po vucicu ko da bi to nesto promenilo sekija ne jebe niko 2 posto. al opet steta sto ga je iseko vucicevic sektas bilo bi zanimljivo cuti prozviku ako nista

Kako silje kurac na picoustom, preko vojvodinih ledja. Pickousta gluperda je istripovala da je "zatvorila" problem Seselja time sto ga je korumpirao da ne galami protiv njega, nego samo protiv Diplomca. Ocito nije uradio neki domaci zadatak koji je dobio, pa mu sad pokazuju da ako treba mogu i da naprave problem ni iz cega.
Ne mogu reci da mi je zao Seselja, ipak je on napravio ovog monstruma, i kao njegov duhovni otac i treba najvise da ispasta.

Preimenovati temu u "Ode nam vojvoda"

Zapravo je sve organizovao sam Seselj, nije bio zadovoljan prvim docekom, plus sto je malo i on bi nespreman, pa je resio da ode opet, kako bi se vratio na popravni.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=03&dd=30&nav_category=11&nav_id=974694
Kolko presmešna vest loooool
Vulin i ivica se trude da dostignu slinu u dubinama vučićevog čmara

Najsmesniji su botovi na u92, jer osim njih, niko hendikepiran u glavu ne dolazi tamo da cita vesti, pored zivog Kurira i Blica - i onda citas 100 copy-paste "ocigledno je...sasvim je izvesno...srbija svakako...nema sumnje da je" sranja, za koje Kancelarija za brze odgovore smatra da ima poentu. Ako je i ima na Kuriru, tesko da istu svrhu ispunjava na u92.

http://i.snag.gy/guKTX.jpg

http://i.snag.gy/8oiGR.jpg

http://i.snag.gy/skzeL.jpg

Botovi nisu nikakva novost, ali činjenica da su dobili nalog da pišu ova sranja na svakom kutku neta pokazuje ko je naručio da se ova odluka donese

Botovi su dokaz koliko su zapravo glupi retardi kojih ih angazuju. Svuda gde se pojave i ostave milijardu komentara - naprednjaci su zasrali bez ijednog procenta verovatnoce da nisu. Poplave u Obrenovcu, pad helikoptera...kad ne bi bilo botova, ne bi bilo tako nedvosmisleno jasno da su njihova krivica i odgovornost apsolutni. Tj. ne njihova, vec njegova, zna se da pickousti sve sam odlucuje.

Ja kad vidim raspravu oko botova setim se one popke bebic za vreme poplava.
Cudi me da ih nema po vukajliji.

Игра по живцима Хрватима и тестира Вучелу: спалио хрватску заставу лоло.

VOJVODA DOMINIRAO DANAS

brate kakav je to car.

Al napravio je dojaja cirkus haha
šteta što neće da potraje kapiram da ovo i radi jer će uskoro biti u avionu

https://www.youtube.com/watch?v=rAcOHc5aZyc
slušajte vučkov govor jebem ti subce
svaki tomahavk ahhaahh

Koji vucko, jebo te SLOBA milosevic?