Prijava

Zanima me ovo. Npr ako jedan lik ima kurčinu od 20 santima a drugi od 15 santima i oni su jebali istu đevojku da li ovaj sa 15 santima treba da joj ga uvuče isto puta + jedan put više da bi rekli da ju je više jebao? Mislim kako se mjeri kvantitet jebanja? Trajanjem sesa ili koliko si joj metara/kilometara nagurao?

Eo može i hipotetički primjer da neka dva tipa imaju iste skroz kurčeve i jebali su istu ribu i ovaj jedan ju je jebao recimo 15 puta a ovaj drugi 20 puta... al ovaj što ju je jebao 15 puta joj je gurao jedno 40% više tako da to izađe da joj je nabio za to vrijeme 21/20 = 1,05x veću (kilo)metražu...

Nije da ja sad jebem neku koju je jebao neki sa prangijom nekom džinovskom pa se raspitujem da liječim komplekse lolololo, čisto me zanima kako se gleda kvantitativna dimenzija seksa?

Znači količinom nagurane kurčine ili trajanjem istog (sa pauzama) ili trajanjem istog računajući samo dok je kurčina bila u kontaktu sa njenim tijelom.

Odgovor molim. Pozz

racuna se u sumarnom roriranju picke dok mesala tokom seksa, u radijanima. tako se uzima u obzir i kvalitet jebanja.

Onaj kod kojeg ode ponovo je više jebao i ranije.

Nikad nisam jebo. Jel sam puno propustio?

Izostavio si iz jednačine debljinu. Tu sa duzine prelaziš na zapreminu. Sa kilometraže na kubikažu.

racuna se u sumatnom roriranju picke dok mesala tokom seksa, u radijanima. tako se uzima u obzir i kvalitet jebanja.

Ahaa... to sam i ja mislio da se nešto sabira al nijesam vidiš znao kako to sve ide. Je l se gleda i kolko je brzo mješala ili samo koliko je mješala?
Nije da se nešto baš razumijem u tu nuklearnu fiziq ali ono što više znaš to više vrijediš pa samim tim i jebeš

Paz ovako, situacija je malo komplikovana. Stručnjaci se slažu da se samo početak pičke računa, tako da tvoja računica deluje dobra, pređeni put čvabala bi trebalo u većoj meri da odgovara količini užitka nego dužina koja se u svakom trenutku nalazi unutra (u granicama zdravog razuma, naravno).

Međutim, stručnjaci se slažu i u tome i da je provlačenje stranog objekta kroz pičku konstantnom brzinom vrlo neefikasno, osim ako je isti đavolski kriveljav i džombast, što obično i nije. Znači bitan je i broj import-eksport ciklusa, da se laički izrazimo, količina ubrzanja.

Stoga bih solomonski zaključio da je ili svejedno, ili ovaj s nešto kraćim kurcem čak ima blagu prednost.

...
Apelujem da se (bez sumnje prisutne) vukajlijašice uzdrže od procena iz prve ruke, ovo je striktno teorijska rasprava koju nećemo da kvarimo rezultatima dobijenim nenaučnom metodologijom.

Da slažem se grujane.
Iako cijenim empirijsko znanje ipak je ono u ovim oblastima često dosta subjektivno pa je bolje baviti se čistom teorijom. Uostalom što kažeš ne mora da znači da će se konstanto nalaziti svih 15 odnosno 20 santima unutra ako bi gledali metražu. Može čak onaj sa 15 da drži unutra više nego onaj sa 20.
drago mi je da imamo kvalitetnih stručnjaka i iz ovih obskurnih naučnih oblasti.
Volio bih čuti mišljenje jednog velikog učenjaka kakav je truleks krpa ili čak ludi čak koji je upoznat i sa teorijom relativiteta koja vjerovatno može naći svoju primjenu i u ovoj sferi.

Iako cijenim empirijsko znanje ipak je ono u ovim oblastima često dosta subjektivno pa je bolje baviti se čistom teorijom.

Upravo tako, dragi kolega. Nažalost, male su šanse da ćemo ovde da nađemo osobu koja je imala prilike da oceni dva spolovila jednakog obima i oblika a različite dužine pri identičnom raspoloženju i rasporedu akcija, a pogotovo ne u intervalu dovoljno kratkom da prethodni utisak ne izbledi.

Odista, otisak kurca je kao otisak prsta - potpuno jedinstven, a pritom nije moguće izvesti da isti vlasnik upravlja s obe varijante. Stoga smatram da bi bilo neophodno izvesti ovaj eksperiment sintetičkim analogom instaliranim na oscilatornu mašinu. To bi moglo i da se napravi, međutim informisan sam da se kompletan sklop odavno proizvodi u Japanu za nemačko tržište.

Svakako da se računa samo jedna stvar, a to je koeficient trenja.

lepota muškarca se meri brojem pička koje su mu prošle kroz stan, umanjeno za mamu i babu, i eventualno sestre

Ne znam da li bi bilo legalno vršiti takav eksperiment na ljudima a opet ne znam da li bi bilo moralno ispravno vršiti ga i na životinjama. Nije da bi mi smetala ijedna varijanta ali cijenim da bi mogli naići na osudu od strane zakona i/ili društva ili barem jednom njegovog dijela.
U svakom slučaju očito je da se radi o vrlo dubokoj oblasti i zbog toga je potrebno lijepo je raščlaniti.
Vjerovatno bi bilo najbolje imati posebne ljude koji bi se bavili kvantitativne odredbe seksa sa aspekta filozofije, fizike, biologije, antropologije, sociologije a vremenom čak i istorije i poslije objediniti ta znanja kako bi izvukli što više materijala za formiranje jedne prihvatljive teorije.
Mada opet, živimo na prostorima gdje se jednostavno ne mogu postići uslovi za bavljenje naukom a jako je teško doći do dobrih naučnih centara u razvijenom svijetu.

E izvinjavam se za offtopicovanje ali jbt dal je moguce da na vukajliji nema neka tema o musko-zenskim odnosima, dje ce muski pricati o pickama dijeliti neke svoje savjete, rijesavati nedoumice, diskutovati o nekim jos nedokucenim stvarima

Mislim da bi jedini problem bio ubediti vlast da ne snimamo pornić već vršimo naučni eksperiment, na snimanje pornića se plaća porez.

...
Inače, mogu da zamislim ozareno lice u moderatora koji bane ovde i skonta da nije upitanju apel da se otključa JEBANJE.

E izvinjavam se za offtopicovanje ali jbt dal je moguce da na vukajliji nema neka tema o musko-zenskim odnosima, dje ce muski pricati o pickama dijeliti neke svoje savjete, rijesavati nedoumice, diskutovati o nekim jos nedokucenim stvarima

Savjet dolazi iz iskustva jbg... Vukajlija je leglo beta i omega mužjaka lol

Inače, mogu da zamislim ozareno lice u moderatora koji bane ovde i skonta da nije upitanju apel da se otključa JEBANJE.

Htio sam nasloviti temu upravo tako ali rekoh da ne dođe do zabune a i ovako je preciznije jer je se radi o diskusiji a ne nekom predstavljaju jebanja kao takvog ili onakvog kako ga vukajlijaši zamišljaju.

Samo da se upišem. Svoju ekspertizu prilažem sutra.

Jebo si onolko puta koliko puta si svrsio nebitno koliki ti je kurac i dal je njoj bilo lepo.

Ne mora cak ni da dodje kurac u dodir sa pickom ali mora doci u dodir sa nekim njenim delom tela.

Znači, računa se i u pazuh dok spava pjana u majici na bretele? Recka.

Hm, "očešati se za snošaj" dobija novo značenje.