Prijava

U nasem se narodu zna - kuca bez oruzja, kao kuca bez krova. Ali, bagra se politicka dosetila da na to naplati porez.
Nije to neki porez, slazem se, to je tri hiljade dinara godisnje... Problem je kod onih, sto ga, kao npr moji nisu placali. Od 2001. godine nije placen ni dinar na ime tog poreza, a u kuci imamo pistolj i pusku koji se vode na dedu.
Pored toga, deda ima i penziju, koja u kucu mesecno donosi 19.000 dinara. Bar je donosila do prosle penzije. Sad donosi u kucu 6 hiljada manje, jer su sa nje skinuli dve rate po tri hiljade na ime poreza za oruzje....

POMAGAJTE!!!!
Moze li se sta uciniti? Znam da moram da platim taj porez. Ali, kako mogu makar da smanjim mesecnu ratu, jer stvarno je mnogo da mi Vucic skine sa sestrine plate deo i sad sa dedine penzije deo.

P.S. Izvinjavam se zbog osisane latinice, javni je kompjuter :(

Продај легално оружје и купи нелегално, шта је проблем. лоло

boj ne bije svijetlo oruzje
vec boj bije srce u junaka

Moraš loviti češće i pushka će se isplatiti sama ko ništa.

Продај легално оружје и купи нелегално, шта је проблем. лоло

Problem je sto ce i tad da mi naplate to sto nije placeno, a nije placeno trinaest godina... Ne znam ni koj ce mi djavo to, nije upotrebljeno nikad, sem eventualno nekad za svadbu neku.... Ne znam kog je djavola i prijavljivano!

Nema ti pomoći. Doneto rešenje o prinudnoj naplati, dok ne skinu ceo iznos, neće skinuti šapu sa penzije. Nego, vi se niste žalili na zastarelost obaveze?

Doneto rešenje o prinudnoj naplati,

Koje mi nije poslato! Nije mi stiglo nikakvo resenje. Samo je na penzionom ceku pisalo da se na ime (kako kazu) klasicnih kredita skida tri hiljade i sto dinara od tog dela! Mi se zabezeknuli prvo dok nismo ukapirali sta, jer gde ce covek u osamdeset i sest godina da uzme kredit aman?

Ne nismo se zalili, imam li pravo na to?

nikad mi nije bilo jasno sto iko prijavljuje da ima oruzije

dedu dok je bio ziv prijavile komsije, on bio lovac imao 20ak komada oruzija, panduri dosli da mu zaplene on izasao sa puskom na njih medjutim nije ubio nijednog, brzom intervencijom policije je savladan i prebijen, i oduzeto mu je oruzije koje je imao kuci

ACAB

dedu dok je bio ziv prijavile komsije

To ti je odgovor na prvo pitanje. Da se ne bismo baktali sa komsilukom i policijom

Ne nismo se zalili, imam li pravo na to?

Naravno da imaš, prvo na ovo što niste dobili Rešenje! To pod hitno!

Cekaj, kome da ulozim zalbu? Kom organu?

YeahBatch

полном

Zalbu kurcu ne vredi ulagati, pricala moja pokojna baba

Ne znam gde živiš...verovatno prinudnu naplatu sprovodi Poreska uprava grada u kome ti deda ima prebivalište.

Dobro, to bi trebalo da je Poreska uprava filijala Krusevac... Ili valjda u Kraljevu ima neki visi djavo... Ne razumem ti se, cale to bolje zna...

Ne treba vam sada viši đavo, nego pravac u kruševačku filijalu i uložite žalbu na to što dedi skidaju od penzije bez ikavog rešenja, a možete i da kažete da sve ove godine niste dobijali rešnja za porez i da se pozovete na zastarelost. To pod uslovom da niko nije potpisivao dostavnice i da sve pove godine nije ni cvonjka uplaćeno.

Nije od dve hiljade prve sigurno, jer je do tad moralo, nije mogao cale ni kola da registruje bez placenog poreza, je l' to problem?

Je li Suzana, placas li ti puskarinu?

Pa nije problem, baš je i dobro što niste plaćali, pozivajte se na to da niste dobijali rešenja i na zastarelost obaveze. Kapiraš? Sve ove godine vam nisu poslali ni opomenu. Deda mator, nama pojma. Imate prava na to, a deda ako nije pokretan sa svojih 86, mora da vam da ovlašćenje da u njegovo ime sve to obavljate.

Deda je pokretan i vrlo azuran...
Natnat, dodjem ti Milku majke mi...

Je li Suzana, placas li ti puskarinu?

Molim, Ruse?