Prijava

Pratite li VICE uopste, da l' ste upoznati sa ovim nekonvencionalnim pristupom novinarstvu, koji je naso prilicno lep odziv u svetu, a i kod nas?

E sad, pokrenuta je i domaca verzija. Ja bio odusevljen idejom, ali onda sam poceo da citam tekstove i gledam vidoje.
I nekonvencionalno se na srpski ocigledno prevodi kao govno sranje pederski. Jer to je ono sto u ovim tekstovima pise. Samo to. Svaka druga rec je govno, sranje i jos neki pederski izrazi.

Na jedno ljucko okupljanje psihofizickih velicina u vidu Kocicevog zbora, oni su poslali ovu pedercinu
http://assets2.vice.com/images/articles/crops/2014/11/17/mrzim-roendane-542-1416234032-crop_lede.jpg
koji ima jos jedan tekst u kome naklapa na fazon "lordova pisanja" nesto nesto sranje govno nesto nesto torima tebreks govno sranje brate sranje govno nesto nesto govno.

ae bre majmune sta pricas,ima da ti banem na dorcol u 22:37,cekaj me,picko

Idu mi opasno na kurac njihovi voditelji, pedersko-hipsterske alt glavudžice aktivisti u kafilerijama, ali sam sa zadovoljstvom pogledao petnaestak vajs dokumentaraca. :DD

El to nešto kao Tarzanija?

Ne, Valdemare. U sustini, ovaj svetski vajs radi uglavnom ono sto tebe interesuje, a to je gljive i marijane i tako to, pa dakumentarci o njima. Ali ima i izvestaja sa ratista i tih govana, jako lepi dokumentarci, osvezavajuci. Imas VICE kanal na yt, prosaraj malo.

Ovi nasi jedu govna sranje.

Gledao sam njihov dokumentarac o balkanu nas srbe ocrnili da smo najgora govna na ovaj beli svet! https://www.youtube.com/watch?v=MDQ7Vnq72A8 A i ovde seru isto http://www.vice.com/rs/read/ta-ne-govorimo-strancima-u-srbiji
Jesu pederi to jest američki poropagandisti a to vam je isto...

Мени је ово скроз ок. Добар кореограф и репер. Икона деведесетих. Ова ми је омиљена. Ојебо са репом.

https://www.youtube.com/watch?v=F9qRiUbo6xs

Ova VICE sranja vidjam po B92 gde ih nemilosrdno svaki dan promovisu. Tesko sranje, par puta sam kliknuo na njihov link, i nikad vise.

ВИЦЕ је обична глупост. Пропаганда. Служи да смање националну свест у младим нараштајима. Треба их забранити.

ВеликиСрбин
picko tu sam vecsam stigao

vesnam, sretsam

Je l' beše ono novinar VICE-a podjebavao Ruse u istočnoj Ukrajini, pa su ga ovi safatali u ćorku, pa se on posle žalio da je žrtva ruske opresije?

http://www.vice.com/rs/read/tamnoputi-kosarkas-u-srbiji-i-okolini

Koliko sam uvek pizdeo zbog napisane, ili izgovorene reči „ tamnoputi", toliko me podjednako i plaši saznanje da većina ljudi ne vidi nikakav problem u toj frazi.

Ali šta je to što nas nagoni da javno izdvajamo nečiju boju kože, veru, nacionalnost? Gde je to Srbija toliko sjebana ili smo mi sjebani?!

Ове који пишу за вајс треба усрати куваним моткама по леђима. То је онај тип људи који не вакцинишу децу. Шта сад, не смеш човека ''назвати'' по некој његовој особини? То је исто као кад би ''плавооки'' или ''црнокоси'' био увредљив термин.

едит: ево лепо рече један у коментарима

lol,nelsonu su skandirali da bude kapiten,mekejlebu i dalou su pevane pesme,o kakvom rasizmu pricate

Molim te zakljucaj temu. Mnogo mi ide na kurac sve oko tog sranja. Tako sam se isto iznervirao kada je sestra u kucu unela olovku od istih govnara USAID. Msm da ih USAID i finansira