Prijava

bio si upozoren, imam i svedoke

Да ли да настављам расправу са тобом, јер си очигледни интернет дебил који мисли да је неко мудо ако мени прети преко форума на сајту који служи за забаву, разумем да си у животу имао две туче, прву са млађом сестром, и другу кад те је девојка пребила као пичку, јер си пичка, па оно, мислиш да постоје неке шансе да ме озбиљније повредиш, мислим да ти кад би и ножем кренуо на мене да ми ништа не би могао, евентуално да ме упуцаш, е онда би ми можда и нашкодио.

jebiga čule, šta god da napišeš
ova tema će biti zapamćena kao tema gde je objašnjeno kako ti komarac bode ćaleta u bulju

komarac natakrio chula starijeg u buljson :D

Директоре, шта год у животу да постигнеш и даље ћеш бити лик који се ложи на буљу од мог ћалета.

i da te uputzam samo otreses majitzu ko fifti sent a? ne lozi se majmune trenirao samkik boks 6 dina a znam i neke vrlozajebane ljude

ne ložim se ja, nego komarac
i to u pogrešnom momentu

него мораш да уђеш у црвоточину, која је данас мала и неупотребљива, па се због тога такође данас не може путовати кроз време, али ће у будућности моћи, јер ће порасти, и плус то што мораш да развијеш огромну брзину, а да би развио толику брзину ти мораш да изгубиш неко време, зависи колико се враћаш уназад.

Пре ће бити да се тако криви простор-време и да ти уствари заустављаш време да би прешао огромне раздаљине. Нпр. брзином светлости стижеш до система Алфа Кентаура за 4,3 године. Ако би под претпоставком да црвоточина преклапа простор-време, ти се уствари враћаш из будућности у садашњост и тако уместо да путујеш 4,3 године, ти се у тренутку створиш у систему Алфа Кентаура.

И ја мислим да би путовање у прошлост, све пореметило. Да се сад вратиш само 5 минута у прошлост уназад и да седиш у својој соби не бисте могли у истом универзуму да опстанете ти из садашњости и ти из прошлости.

А иначе ја сам увек мислио да ванземаљци уопште нису мали зелени или мали сиви, већ да су пре готово идентични људима као нпр. Вулканци из "Звезданих стаза".

Псето, не желим да се играмо оне игре "мој тата јачи", јер то је тако клиначки. Али с' обзиром да си клинац, пристаје ти.

Директоре, превише ти је дупе мог ћалета у устима.

usro si se siso

Псето, не знаш ко сам, ни кога све знам.

nadji me preko ip adrese

Нашао сам, али си изгледа нормалан, него ме дркаш да би вероватно попио бан.

Evo i ja tebe nadjoh. nisi normalan.
ko se bana krije bolje da ga nije

Danas je cetvrtak? Nemoguce. Vec je bio juce, kada sam znala da je danas petak, tj. bio bi danas, da je juce bio cetvrtak. Ali, juce je sve izgledalo kao da je danas...mora da sam vec bila u petku.

http://www.youtube.com/watch?v=rZpIRHMZQrY

dokaz da je vanzemaljac muskarac a bosanac isto pravu vanzemaljac

Валдемар, врати се све ти је опроштено, са тобом се бар може расправљати нормално.

Чуле, ено ти пост горе, лепо сам ти написао да сматрам да је путовање у прошлост немогуће. Друго, ја сам убеђен да постоје ванземаљци који су идентични као људи, који долазе са планета сличних Земљи, али да је њихов ниво деструкције много нижи него наш и да чекају да се ми као цивилизација развијемо да би успоставили конатакт са нама. Да су деструктивни као ми, већ би досад дошли на Земљу и уништили би је.