Prijava

Tip: Online igrica
Tema: Ratna mašinerija od 1936. do 1951. (odoka) , avioni i tenkovi (biće i brodovi)
E ovako, prvo da pitam, igra li ko ovo, mislim sa sajta? Za one koji ne znaju, igrica ima 5 nacija, od toga tri imaju, pored aviona, i tenkove (Ameri, Nijemci, i Rusi). Ostale nacije su Britanija i Japan. Obiluje istorijski detaljnim avionima i tenkovima. Dostupne su razne verzije istih aviona (Messerschmitt Bf-109 sam ih ima 10, od E-1 do K-14, ruski La-5 tri, A6M Zero takodje puno), svaka posebna na svoj način. Postoji više kategorija aviona i oklopnih vozila, koje slijede:
Avioni: Laki, srednji, pikirajući i teški bombarderi, laki lovci, lovci, lovci-bombarderi, teški lovci (dvomotorci), izviđači, mlaznjaci.
Oklopna vozila: Laki, srednji i teški tenkovi, samohodni topovi i samohodna protu-avionska oružja.
Realnost je velika, posebno i realističnim i simulator-bitkama. Ni arkadne bitke nisu za bacanje, ali neki manevri su neizvodivi u arkadnim bitkama. Takođe u arkadnim bitkama postoji i prepuna naoružanja u vazduhu, ali je gorivo ograničeno. Svaka klasa oružja ima različito vrijeme prepune, laki mitraljezi 15-tak sekundi, kao i teški mitraljezi, topovi do 23mm 20 do 40 sekundi (Ruski topovi većinom 40, može se smanjiti) dok teži topovi (30mm naviše) 60 sekundi.
Posada se sastoji od zemaljskog elementa (me'an'čari, oružari), strijelaca, i pilota. Svi mogu da se treniraju sa zarađenim poenima, kešom stižu na As-nivo, a eksperti postaju plaćanjem zlatom, koje se može kupiti standardnim novcem.
Performanse vozila se povećavaju zamjenom dijelova, a dodatni tovar (podkrilno naoružanje, kao npr. dodatni topovi, rakete i bombe) mogu da smanje performanse vozila. Takođe, na nekim vozilima postoji mogućnost postavljanja dodatnog oklopa, što povećava težinu i smanjuje performanse
Savjet, dok ne uklavirite osnove: igrajte arkadne bitke, realistiku ostavite za kasnije.
Uostalom, postoji tutorial, koji dosta pomaže.
I da, jedan važan detalj: Za razliku od World of Tanksa (ne hejtam, samo kažem), ne basa se sa nekim nacrtima, ŠBB KBB sistem. Postoji par prototipova, ali oni ne zauzimaju puno prostora.
Igra je jako prostrana, ima više modova igranja, dosta kamuflaža i dostignuća za otključavanje sa pojedinačnim nacijama. Neke nacije su pravljene za dogfajta, neke za udri-i-bježi taktiku, a neki su miješani. Za svakog po nešto.

UKOLIKO FK CRVENA ZVEZDA OSVOJI TITULU PRVAKA SRBIJE U SEZONI 2014/2015 TADA PAKO JUGA NOSI NA AVATARU POGRDNE PAROLE SA DERBIJA NA RAČUN GROBARA U PERIODU OD 90 DANA. A AKO NE ISPOŠTUJE DOGOVOR NA SCENU STUPA DJONI KURAJBER I BANUJE GA 100 DANA. UKOLIKO FK PARTIZAN TAHIROVIĆ STOLARIJA TELEKOM VIP MOBIS OSVOJI TITULU U SEZONI 2014/2015 RASNI NOSI UVREDLJIVE PAROLE NA RACUN DELIJA 90 DANA. A AKO NE ISPOŠTUJE DJONI GA BANIRA 100 DANA.
IMA PRAVO I DA SE NAPIŠE OPKLADA NA AVATARU.

Evolucija je činjenica. U svetu koji nas okružuje se neprestano događaju promene u živim organizmima: nastanak i nestanak gena, promene u strukturi i količini genetskih informacija, i efekti koje takve promene imaju na sve aspekte života. Te promene se neprestano šire kroz populacije, što proizvodi sporu ali neizbežnu promenu sastava i izgleda svih vrsta na licu Zemlje. U sledeća tri poglavlja ovog teksta, objasnićemo detalje ovih promena, i šta one znače za živa bića na Zemlji.

Ovo nije vrsta hvaljenja, već zahvaljivanja...

Radijacija radi za njih brt

dasupishem
ortak je igrao ovo i world of worplanes, opasno se nalozio...
moracu da skinem :)

Dođite, probajte. Džaba je.

Sve najbolje.

Jebo mater, jutros ga stavio da se skida, meščini 10-ak giga ima na Stimu. I ti baš danas o ovome, alaaaaa ovih dana predviđam :D
ali kladionicu, ne :(

NEMOJ DAM BLASFEMIŠETE PO TEMI!
TO ŠTO SE ONI JEBATAJU MEĐU SEBOM, ne zanima me, navijam za svoj stomak i za reprezentaciju, jer sam SRBIN, TRI PRSTA, UZDRAVLJE. TEEEBE GLEDAM TRULEKS KRPO!
A sad ti Rasni, to što s' puk'o od molekularne biologije, i gledanja dokumentaraca na joutubeu u 3 sata noći kad su budne jedino sove i kurve koje je nafatao neki baja na splavu, takođe me ne zanima, želim samo da sa fellow Vukajlijašima pričam o video gami đe se može pokazati nadmoć ruske tehnologije nad švabskim i kap'talističkim avijonima i tenkov'ma. I-185!
Ne, sad ozbiljno, furam Ruse, zato što imaju bolesno dobre avione (La-5FN, I-16 tip 27, Jak-7, Il-2 ...). Spitfajeri i Zeroi su stvarno zajebani jer mogu da vas izokreću kao idiota. Ako vam jedan upane u krug okretanja, fatajte štraftu, klikćite W kao da vam život zavisi od toga, ne štedite motora. Jakovi se inače pale lako, ako vas ko dokači zapaljivom municijom po krilu... aj ćao.

a La-7?
ma daj, i-16 je letece bure

al bi bilo do jaja da ubace Su-27 ili jos nesto moderno
Su-27 vs me-109 lololo

Igra li neko tenkove u WarThunder-u, i to simulator borbe?

kakva je realistika letenja, jel kao u iljusinu kad se namesti bez pomoci?

Nije, previše arkadna, mada nisam probao onaj simulator mod.

sranje.
sad skoro skinuh iljusin ponovo da se igram, i uvek me iznenadi kako je pristojno odradjena mehanika letenja za igricu na koju gledaju kao da je pucacina :)

E ovako, arkada je ništa što se tiče kontrole aviona. U realistiku (simulator da ne spominjem), sem toga što je ograničena municija (imaš bombu? Dobro razmisli na šta ćeš je potrošiti, jer će letiš nazad na aerodrom da se dopuniš), mape ogromne, brzina... he, ima je, al to nije to. Sad, nisam igrao Iljušina, ali, kad sam pokušao strmoglavljenje u Iljušinu Il-2 sa 5 km (prvo dok sam se popeo, to je bila borba) na njemačke tenkove, znam da sam na oko 800km/h ostao, jel, bez krila. , fljap, paljačinjak.