Prijava

Идеја је да се на овој теми расправља о стварима које су у жижи, да се растерете теме Разноразно питање и Подијели са Вукајлијашима.

Почео бих нечим, али испуцали сте се данас са Иваном Ивановићем.

За почетак ће Расни да острицује тему, а видећемо да ли ће заживети.

tema parzozarno pitanje nek se ostavi za pitanja jel ima neko A4 list

Dobro si učinilo lutko, ti si kralj jer donosiš dobre odluke.

Немаш појма какав сам краљ доношења добрих одлука.

to za ivana ivanovica me boli kita, al sam procitao ovaj komentar na fejzu

A sloboda govora Vučiću? Potrčao si da se solidarišeš sa onim francuskim propagandnim tabloidom i da braniš slobodu govora a u svojoj zemlji sprovodiš torturu i represiju nad kritički nastrojenim novinarima licemjeru odvratni! Vučiću pederu!
Prvo si ukinuo Olju Bećković, sad Ivanovića. Sledeći je vjerovatno Kesić. Niko od nabrojanih mi nije previše simpatičan ali moraju se poštovati ljudska prava i sloboda govora!
Važno je da ti radi Informer i onaj šund od Pinka sa svojim propagandnim lažima i "zabavnim" emisijama za tvoje široke narodne NAPREDNJKAČKE mase. PI!
I još nešto. Tomislav Nikolić i jeste za ismijavanje jer je to "čovjek" bez škole i veliki izdajnik Kosova i Srbije i poltron SAD baš kao i ti pederu!

I zlatio se Milo Đukanović. Kakav god da je a loš je veliki je gospodin za tebe. Kod nas rade i Sead Sadiković i mnogi drugi kritičari režima. A on vlada 25 godina pa sprovodi manju diktaturu od tebe koji si se pokondirio za te dvije, tri svoje pederu lažljivi i iskopleksirani!

Jbg mislio sam da će se zvati žiža pa nisam stricovao.

Žao mi da propadne tema. Ide jedan stric za razbuđivanje.

S
T
R
I
C

Хаха, грчке циганштуре добиле комуњаре за власт опаааааа. Цркните говна и нисте за боље. ПРАУОСЛАWNA БРАЋО хехе

mi imamo komunjare na vlasti 70 godina.

sta se sekirate, opet cemo da letujemo za drahme, na moru koje je jeftinije od crne gore i hrvatske a nije bugarska :)

cini mi se da do kraja godine ce se raspasti evro, ne toliko zbog grcke nego zbog cele price oko neravnopravnosti. cim svajcarci javno rekli da nemaju vise poverenja u evro, sigurno nesto nije u redu.

u paraliju na leto sa tablom slanine,balonom rakije i mladog luka.

То ти кажем Санитарни. Нек јебу мало и њих, они су говна циганска и заслужили су више од нас.

prvo mi je bilo drago što se siriza probila, mada kad sam video njihov program i nije to baš sjajno, takoreći, ne sviđa mi se. vidim ja tu marksiste, ali ne vidim marksizam.
španija zato ima ozbiljan potencijal za zaista levu levicu na vlasti, živi bili, pa videli. ¡no pasarán!

ВЕСТ ДАНА: Defanzivac argentinskog Rasinga Esteban Arijel Saveljić, fudbaler crnogorskih korena, mogao bi da zaigra za reprezentaciju Crne Gore.