Prijava

ma de imam volje
imam masnice lobanja mi deformisana, a lice cisto

Prvo: Postupali su sa tobom kao da si fukara jer si se ponašao kao fukara. Stoji da si narušavao red i mir. Za ubuduće bi mogao da se uzmeš u pameti prestaneš da izigravaš građanina željnog bede, ako već nisi bedni građanin.
Drugo: Treba ti lekarski pregled. I obavezno psihijatar za pretrpljeni straha. Treba ti advokat. Jedna krava para. Za jedno pet godina, kada ti se vrate pare, imaćeš jedno 3 krave kapitala.
Trećo: I ako se potvrdi da se država kroz svog službenika ogrešila o tvoja ustavna prava, to ne opravdava činjenicu da si se ti ponašao bahato kao da ta ista država ne postoji.

Dragisic mi jebo kevu jeaaaaaaaaaaah

iskreno me boli kurac za pare, vise me povredjuje ponizavanje i koji se maolumnici nalaze na odredjenim pozicijama, ali sta vise, oni su tu potrebni, nece sigurno neki pametni da bude pandur. Bas ovakvi im trebaju. Idiot iskmplekssirani skuplja bodove kako bi se dopao svom nadleznom. Ne znam da l si gledao film dokumentarni kada jedan zbog visokog iq-a nije mogao da se zaposli kao policajac? E nadam se da ti to nesto govori. Vidi, ja odgovaram za to sto sam uradio, time sto cu platiti 3-5 hiljada, i jesam kriv, i kriv sam sto sam bezao, ali to nikako nije razlog da dodje da mi iskace po glavi. I to u rasponu od 15 minuta. Dakle kad me je uhvatio, i kad me je odveo u stanicu. Svoj bes i neizivljenost, nek iskaljuje na predmetima. Dakle nek odgovara i on, ali nece. Taj nema ni grizu savest, kad sam ga pitao na sta ce mu se svoditi zivot kad ode u penziju sa cetrdeset godina, na gledanje tevea i sedanja u fotelji, on je meni sa osmehom odgovorio, SA 46 cu u penziju! Kao da je sustina u godinama kada ce otici.
A sto je jedan od najvecih fazona, spektoru se uporno hvalio kako se ceo dogadjaj odigrao uz neki bolesni osmeh, dobio uniformu i nalozio se da je neko i nesto, kao major zapisima iz mrtvog doma. Jebi ga, kad ostari hodace sam i pognut do poda, kao pravi bednik, jer nema moci bez uniforme.

EDIT: niti sam ja njega ikako vredjao, postavljao sam normalna pitanja, ono ''govedo'' je bilo napisano da se docara moje stanje, neka hiperBOLA.

Zašto praviš galamu po gradu dečko. Budeš lepo fin i pristojan, gradom hodaš normalno, u kafani pevaš i nikakvih problema nećeš imati. To što te usro od batina si sam kriv jer si bežao, a pustio te da ispričaš ostalim šta ti se desilo da drugi uče na tvojim greškama. Što se mene tiče čovek se ponašao pedagoški.

batina je iz raja izašla! ! ! ! !!!1

čovek se ponašao pedagoški

A de mu je diploma bre. Mada dobro je da su ti prosvetari još na štrajku, ko zna koliko bi te peglao da mu je ful radno vreme

Dečko greška u startu. Ideš mrtav pijan pored SUP-a, i umesto da ćutiš ti se namerno kreveljiš i provociraš, a uz to nemaš ni ličnu jebenu kartu. A verovatno si se i kurčio kasnije kad su te dohvatili, ajde priznaj, sigurno si se kurčio čim imaš frenda u muriji jebiga, mora malo.

Da su preterali i oni -jesu, ali početnička greška je tvoja. I svi ostali kad počnu da seru te priče, tipa murija govna ovo ono, a u startu krenu sa "tražili mi ličnu kartu, ja im nisam dao" i te fore, to treba odvaliti oba bubrega da ni transplantacija ne pomaže. Plus kao u Americi, da se na kola i kape stave mikrofoni i kamere, da se tačno vidi šta je i kako je bilo.

Nema bre države. Išo pijan kreveljio se pored SUP-a, i još ne da ličnu kartu ej.

Kud pošao dobrodošao, tako i u miliciju.

Realno, ako su te bili, sam si kriv od svoje gluposti i odsustva instinkta za preživljavanje.
1.Kolki moroni morate da budete da idete i da se derete pored SUP-a?
Deru se po ulici pijani svaku noć, drao sam se i ja. Ali ovo je jedinstveni biser gluposti, da se ne utišate na tih nekih sto metara dok prođete pored SUP-a, ako ste već morali tuda.
2. Što si bežao koj kurac? Automatski postaješ sumnjiv, a i nisi se tolko usrao od murije što te je zaustavila baš bez ničega. Nisi imao ličnu kartu. Baš teško da je staviš u novčanik. Kurtone nisi zaboravio. Nabi je u dupe sledeći put kad izlaziš van, da je ne zaboraviš.
Da ste lepo stali malo bi vam kenjali, možda bi te cimali za ličnu i to'eto.
Što kaže moj drugar, onog trenutka kad mi daš ličnu prestaje svaka priča. Al' ti si morao da izigravaš Andreja Vučića.
Ko te jebe. Nemam sažaljenja za tebe. zaslužio si i ti i celo društvo Darvinovu nagradu.

Da jebote, on je još lik i bežao, to sam prevideo jebt... ne verujem...

Znači brate ništa lično, usro si ovaj put. Pročitaj dobro šta si uradio ti, a šta su uradili oni. Grešku su napravili i oni u svakom sličaju, jer ne sme niko da te bije pa da rokneš pandura pred njima, to si u pravu. Ali ti iz tvoje priče ne uviđaš i svoje greške, a napravio si ih dosta sine...

Da se razumemo, trebali su da ga uhvate i privedu. Uzmu mu podatke i ostave ga da preležiš u stanici sa prijavom. Niko nije smeo da ga lomi i ubija.
Pa šta sad, treba ići redom i tući? Treba gledati na muriju kao zaštićenu krvoločnu vrstu ili šta?
Jebem vas u usta i vas i jebem vas pičkice što se solidarišete sa njima!
To što je to postalo normalno ovde ne mora da znači da i treba tako da se radi sa fizičkim licima.

Šta je sa dostojanstvom? Misliš da to samo pandur treba da ima?
Šta je sa bolom? To samo panduri smeju da nanose?
Pa ja bih ga nahvatao kad-tad i polomio mu noge. Da vidimo hoće li on smeti da prijavi.

Grešku su napravili i oni u svakom sličaju, jer ne sme niko da te bije pa da rokneš pandura pred njima, to si u pravu.

nema pravo iko da te tuce.mozes ih prijaviti i da ti kazu da ih ne mogu naci.a oni ce jedan drugog da pokrivaju.boje se novina.ako hoces dotle da ides.

Kakav narod takva i država, vlast pa i panduri.

ne sme niko da te bije

E vidiš tu je problem. Misli narod niko ne sme da ga bije jer ga štiti zakon i vladavina prava pa ti se može da puščaš muda. Ne sme ti pandur ništa, ne sme ti kontrola u prevozu ništa, ne sme ti obezbeđenje u banci ništa pa jedeš govna kad god ti je zgodno. E dok se nekom od njih ne napuni kurac tokom radnog vremena jer mu žena sinoć nije dala a jutros kola nisu htela da mu upale od zime i reši da prebroji rebra nekom čvarku.

I fala bogu posle pojeo vuk magarca, tako da tehnički ne sme al opet ispada da sme kad mu prigusti. Ono što ne sme je da ti njemu razbiješ glavu, tu se najebava opako. Tako da to sve treba fino legalizovati, i pendrečenje i pružanje otpora pa da vidimo ko je jači i tako bar jedno godinu dve dok i jedni i drugi ne izbacimo negativu energiju.

Ono što ne sme je da ti njemu razbiješ glavu, tu se najebava opako.

AHAHAHA

gledam sad na b92 ovu devojku što su je cimali komunalci za kartu.
koliko sam slab na ženske suze jebemti :///

Ćuti, to se ne govori javno.