Prijava

Ajde zaista da probamo da rasturimo sajt ovim putem bez hakovanja i tih gluposti uz pomoc modova. Mozda sutra osvanemo u nekim novinama. Pa svojoj deci pricamo kako smo bili aktivni ucesnici neke revolucije. Msm jes ovo online ali ovo je pocetak online revolucija, bicemo pioniri u necemu barem. Sto se mozda kasnije pokaze da ovo u opste nije mala i beznacajna stvar.

Pa sutra da bude JE SUIS VUKAJLIJA MODERATOR lololol

Ajde lepo svi na definicije > najnovije i da malo ocenjujemo. Plače mi se kad vidim kvalitetno pisanije u moru gluposti sa dve ocene za 3 sata.

VIŠE NIŠTA NIJE ISTO, NIKAD NEĆE BITI KAO ŠTO JE BILO RANIJE, OSTAJE NAM SAMO BORBA, MANELE I SEĆANJE.. NA NEKO SREĆNIJE VREME KADA SMO MODOVE VOLELI MI, KOJE NIJEDNA DEFKA, NIJEDAN POSTER NE MOGU VRATITI!
https://www.youtube.com/watch?v=-qrDVR_lgIQ

Evo vec je utihmulo. A gde je jebac pokretac ove teme? Ajde jebac motivisi nas da i dalje trazimo smene i promene. Gde je utihnula podrska moda? Da mu kaizen ne broji rebra?

da su promene trebale-trebale su. ali ste razmodovali ljude koji su vam najmanje smetali. greota

da su promene trebale-trebale su. ali ste razmodovali ljude koji su vam najmanje smetali. greota

Sjutra u ovo vrijeme
Ući će neki čovjek na karticu autori
Moderatora neće biti

Pazl 2015.

Rixa, Glavni, Pseto i ja smo još banovani?
Treba Reme da vam kaže ko za rasnog sad da treba na vreme njega srečiti dok ne popeni 10 ljudi do bana ili će te to sami u buduće?

odbanovaću vas kada dođem na bajagino mesto. opustite se.

Građani hits back!!

Ko je razmodovan, ne mogu da izvalim??

Natnat neeeeeeeeeeee

Ozbiljno predlažem da se uvede matrijarhat na sajtu, da budu samo ženski modovi. I kako bi cela priča bila 100% zaokružena, kajzenu da se plati promena pola u žensko. Mislim da je to rešenje.

nema dovoljno žena na sajtu da se sastavi ceo mod tim. odbijeno.

Idemo jos devet glava, bilo ih je deset. Jeste da je to jedna desetina ali je pocektak. Ako da bog sve cemo uspeti veceras. Ako mene banuju nemojte da stane nastavite, lobirate kod prijatelja, rodbine i drugih koji imaju nalog ili znaju nekog da ima nalog ili da znaju nekog da neko nekog zna ko ima nalog ovde. Lobirajte prenosite nase misli, budimo istajni pokazimo da moze srbin da se slozi.

Pa ako treba i ja cu promeniti pol. Sve za promene za bolje sutraaaaaaaaa!!!!!!

EDIT: Jocko, pakle i ostali sto placete za natnat. Tako je kako je znali smo jos na pocetku da ce se ovo desiti ali smo ipak nastavili. Zato ne placite promene jesu teske i bolne. Pa ako su na dobro onda to nije prevelika cene!

PODRŠKA! ako se broji moj glas uopšte

Ko je bre ova mesalina, nikad čuo. RAZMOD!!!!