Prijava

Hahaha. Kurac, ja se tek slizao sa Agilnim ove moje barabe ga razmodovaše. Ovaj tvoj promače nekako.

А курац, ништа ми није одабрао. Само једну. :-( Највише ме бирали Циклон, Урад и Војтек. тако да сам оштећен, лоло.

А превише је то дефиниција, после пет и нема неке поенте заиста. Добар је приједлог.

Recimo 5 max al generalno - za.

I banujte za spem, aman zaman!

De nije dobar, šta će ovoliko. U tri dana kad se napravi akaunt nek je jedna da se vidi da nije dileja neka, posle toga po 2,3 i zdravo. 5 sa nekim peharima, krunama i to je to.

Kao dodatak:

Neka razmak između 2 napisane defke bude recimo 5 sati...da ne može sve odmah da se ispuca...

Protiv!
Ko vas jebe sirotinjo nate vi šta sam re tj kurčeva napušio da bi moga da napišem šesnest defki kad mi citalis prodeluje.

deky_aod
Protiv!
Ko vas jebe sirotinjo nate vi šta sam re tj kurčeva napušio da bi moga da napišem šesnest defki kad mi citalis prodeluje.

Brate da sam ja manje razmišljao o naslovima postera i reakcija, a više o definicijama gdje bi mi kraj bio... #prosipanje

Не знам, брате, урадите неки курац.

Ovo je direktno protiv moje mogućnosti da novajliji lupam kurcem po čelu vičući kako ja imam masu defki dnevno koju ne koristim, a on se muči s jednom dnevno. Protiv.

Jebeš ti svaku promenu kad narod neće da pročitadefku dulju od dva reda...realno, treba promeniti maksimum na 5 defki i toeto. I da se ograniči broj slova na 200. Šta ima više, koji moj, biće izazov za sve (mene pogotovo brrrrrrr)

Taman još da nam uvede menšne i heštagove

Ма треба Кајзен да ангажује неке плаћенике, који ће да читају и оцењују дефке.

200 slova, maks. Da se ne zajebavamo, bre. I opcija da opet mogu da se kače slike pored defki. Sisatih pornićarki i glumica opšte provinijencije, po mogućstvu...:)

To može i skriptom, umesto 1 plusa kad klikneš, daš mu 3, pa autor misli vau koliko ljudi čita moje blagopisanije

Al da bude plaćenička skripta, svejedno :))))

Može nešto na ovu foru, daš plus one se demaskiraju, a na ovom kartonu što drže pišeš defku do 200 karaktera. Čak se i pozadina uklapa po boji.
https://slm-assets1.secondlife.com/assets/917876/lightbox/416937d9cd36270ebb0bf721442c7335.jpg?1277168697

Ма не, запосли баш правих 40-50 људи да читају и објективно оцењују, па и да коментаришу, а на њиховим профилима тамо на месту где модератору пише да је модератор, ктитоту "ктитор", њему да пише "плаћена публика". Ја мислим да би то повећало читаност.

E ovo što je kolega levenflick okačio mi se već jaaaako dopada! Skoro da mogu da zamislim kako moji prsti besomučnom brzinom unose tih 200 slova na preljepa naga tela ovih lepotica :D

3 дефке плафон!
даље, много ђубара од дефиниција стоји нетакнуто, нема ко да лови?
ценим да ће бити боље за само две године...