Prijava

Disclaimer 1: Ovo je potpuno ozbiljna tema u kojoj želimo iznijeti neke naše ideje po pitanju reforme sajta i kao takva nije namijenjena nikoga da uvrijedi.

Disclaimer 2: U sastavljanju ovog posta učestvovalo je više autora sa sličnim stavovima po pitanju trenutne situacije na sajtu, tako da nema potrebe da ovo preraste u "Pazl VS Moderatori" temu kao što je prethodna (najvećim dijelom zahvaljujući samim moderatorima) prerasla u "Marko VS Moderatori".

Pa da počnemo:

Obzirom da smo kao grupa sami započeli cijeli ovaj proces smijenjivanja modova (a za sada samo učinili da nekoliko njih bude uklonjeno sa te funkcije), osjećamo se odgovorni da predložimo potencijalne zamijene bivšim modovima za koje smo se (mi, ali i značajan broj autora koji nijesu u našoj "sekti") složili da nijesu radili baš najbolji posao za koji znamo da nije plaćen ali isto tako se vodimo i onom devizom da ako nešto radiš, onda to treba da radiš kako valja.

Na prvoj temi koju smo otvorili, ja i Pseto smo iznijeli par prijedloga za buduće moderatore ali obzirom da se niko od njih nije odlučio javno istupiti i izjasniti se pred ostalim autorima da li bi tu poziciju i prihvatili, morali smo potražiti kandidata koji osim što (po našem mišljenju) ispunjava sve preduslove da obavlja tu funkciju i sam želi da je prihvati i prema njegovim riječima javno to saopšti ostatku sajta.

Taj neko je Trošarinac, zanimljiva ali i prilično ozbiljna (kada je to potrebno) glava sa stažom od preko četiri godine i uz to visokim plasmanom na rang listi autora (#290; kratki CV je tu čisto da ne morate da idete na profil da tražite zamjerke po pitanju kvaliteta autora).

Uz sve navedeno, Trošarinac je mlađi momak a mlađi ljudi su prema našem mišljenju ciljna grupa ovog sajta koji želi da ih okupi i dozvoli im da ispolje svoju kreativnost, što mu donekle i polazi za rukom ali problem nastaje kada te glavice treba da se zadrže na njemu zbog vrlo ograničavajuće politike sajta.

Takođe, mišljenja smo da osim što bi mogao da doprinese po pitanju zabavnog sadržaja na sajtu, da bi Trošarinac bio i poprilično objektivan a još jedan plus (koji je ujedno i minus lol) je to što je besposleni student koji nema mnogo obaveza kada je afk tako da mu ne bi palo teško da obavlja ovu funkciju.

I za kraj, što se tiče našeg mišljenja o dosadanšnjem učinku ove "revolucije", iako je najveći dio nas i dalje stava da kompletan mod tim treba da se mijenja smatramo djelimičnim uspjehom i ostavku ovih par modova.

Tl;Dr verzija: Ovim putem želimo konkretno da predložimo Trošarinca za moderatora.

PS: Familijo i rodbino, oprostite što ovoliko transferišem ali ovo je samo žrtveni transfer poslije kojeg se nadam da će doći period netransferisanja i ljutog humora.

EDIT: Zaboravio sam da dodam nastavak c/p-a koji mi je trenutno teško da tražim. Takođe bi kao potencijalnog kandidata predstavili još jednom i Stevana od kojeg očekujemo povratnu informaciju po pitanju njegovog mišljenja o prihvatanju potencijalne moderatorske fotelje.

Pošalji kdaizenu link o teme, nemam ništa protiv da sami birate motku. dddddddddddZaglavljuje mi slovo d dna tastaturi.

Spem tema, ponovio prestup i sa duplog.

слажем се са предлогом (нисам прочито али капирам да се помиње бан за расног)

nde opterećujem se, tdreba sutra a kaže a ga gušim u sloboi spemovanja

uddbi ovo sdlovo...

Mislim da je Kaizenov odgovor na Dogorelo jedan sasvim dovoljan. Izjasnili smo se svi oko svega tamo.

Pošalji kdaizenu link o teme, nemam ništa protiv da sami birate motku. dddddddddddZaglavljuje mi slovo d dna tastaturi.

Mo'š mi reć samo kako da ga kontaktiram, pošto sam već pokušao preko one "kontakt" opcije ali evo 6 dana je prošlo i još me nije udostojio odgovora. (daj mi u PVT ako ima neki drugi način da ga ne bi drugi spemovali u moje ime)

нисам прочито али капирам да се помиње бан за расног

Kada će moderatori da sankcionišu ovakvo ponašanje! Ide po forumu i samo pljuje po meni, a na četu otkriva moje lične podatke.

РЕДЕФИНИСАЊЕ БЕДНО ДЕФИНИСАНОГ СЛЕНГА ОД СТРАНЕ ПЛЕБЕЈШТИНЕ

ГЛАВУ ДАМО ВУКУ НЕ ДАМО

Otvori još jednu temu da smjenjujete i ovaj ostatak mod tima i javiće se garant.

kako je dobro videti remca na temi a da posle toga ne bleji kljuc xd

Otvori još jednu temu da smjenjujete i ovaj ostatak mod tima i javiće se garant.

Осећам неку сујету у ваздуху.

ЕЛЕМ, ЈА САМ ЗА-ТРОШАРИНАЦ ЈЕ ПРАВИ ИЗБОР.

Nastupili ste sa tehnikom zastrašivanja po fazonu smenili smo 4 čoveka smenićemo i tebe ako nas banuješ, a u stvari gubite snagu i posrćete. Bliži vam se kraj na sajtu.

ВРЕМЕ ЈЕ ДА СЕ ТЛАЧИТЕЉ ТЛАЧИ

svaka sikira sebi malj usiječe...