Prijava

бркам манипулацију народа са општом мобилизацијом? А ко се мобилише него народ? Ајде размисли мало.

Мислио сам на манипулацију у миру, а не у рату. Кад већ дође до рата и мобилизације ту ћеш бити изманипулисан хтио не хтио, јер је већ касно.
Зато се у миру бориш да таква говна не испливају, и да до рата никада не дође. И то се зове патриотизам. Ваљда ти је сад јасно шта сам хтио да кажем?

нико ни са ким не жели да ратује, може и на фињака да се ували, са лубрикантом. Кад се лепо подмаже, лепо и уђе.

A, da, vidim, svi lepo uživaju u seksu sa lubrikacijom, niko ni sa kim ne ratuje, sve se odvija diplomatski. Čitaš vesti?

Сад је јасно, мада то ниси говорио ,већ си упорно обарао моје речи.

Па ја не чујем да се код нас пуца, Валде.
Чујем само стењање и духовно закопавање живих.

Da li ste možda upoznati sa organizacijom vojske u Švajcarskoj ?

Ако, ако... Види, шиптар нема разлога да долази 30 км до моје куће, нити бих га напао док год не преузме нешто...

А ово, за ово ти и говоре да си балавац и да лупеташ. Шта, ако га ја не изазивам неће он мене напасти, нема разлога. Постоје ситуација кад је земља једноставно увучена у рат и ту не може ништа.

Па ја не чујем да се код нас пуца, Валде.
Чујем само стењање и духовно закопавање живих.

Čujem i ja, ali slušao sam i kad se pucalo. Nije baš tako jednostavno. Doduše, nisam pročitao celu temu, možda mašim poentu.

Упознао сам неке клинце из Швајцарске, жалили се што је обавезно служење.

Допуна: Сад сам се сетио да су били Аустријанци у питању, али видим да опет нисам погрешио.

А КО ЈУ ЈЕ УВЕО У РАТ?
Неће те напасти док га не напујдају, све си имао написано у наставку текста. Шта мислиш да они шиптари тамо дивљају јер су тако волели? Ма изманипулисана гамад, па временом и заволела заправо. Мислиш ли да је тај знао што руши крст? Па мислио је да је тако добро за албанију, рекао му шефкет рамадани.

Чек, ово није она тема кога смо јебали од странаца...

није то то стеване, погрешио си...

срби су одувек били поносна нација и то нико не може да оспори.

Švakcarci imaju vojsku koju svi služe, stalno imaju vežbe, imaju više bunkera po kvadratnom kilometru od Šiptarije u najboljim danima Envera Hodže, vojničke puške čuvaju kod kuće sa zapečaćenim kutijama municije i nikad nisu ratovali.

Један паметан човек је то лепо објаснио:

"Не би био први пут да се ми вратимо у прошлост, да бауљамо негде уместо да пуцамо пенал на празан гол са 11 метара, да решимо да играмо, Звезда или Партизан против Челзија где нам је загарантовано да примимо пет голова, а да ниједном не шутнемо на гол. Избор је на грађанима Србије."
Александар Вучић

Јебало вас више то одмеравање ко је већи патриота.

Није никакав рат са онима против који смо ратовали сада битан. Нама су потребни људи којима испод части да продају дрогу, да увозе и продају иструлело месо, убуђало брашно, воће и поврће које више личи на пластику, млеко у праху коме је истекао рок, разводњени бензин да би живели добро на штету других.
То смо, што смо.
Толики смо, колики смо. Тренутно.
Са овим уједањем ћемо стварно да нестанемо јер ће криминалци са политичарима и осталим страним плаћеницима да разјебу и ово мало земље што нам остало.

И зато јеб'о вас отац луди, дајте се у памет!
Да бисмо живели нормално, морамо да очистимо земљу од разбојника и да је вратимо поштеним и часним људима, да је вратимо онима који се не циганче и не убијају комшију за динар и који не отимају другом из уста да би се најели. Нама је потребно омасовљавање Лазареве гарде, али не да би смо убијали Шиптаре него да бисмо уклањали домаће непријатеље.

Ми Космет не можемо да вратимо ратом на Космету, Републику Српску да добијемо у Сарајеву. То се добија прво у Београду, па онда у Новом Саду, Нишу, Крагујевцу... Много је домаћих непријатеља који се морају елиминисати. Доста смо гинули ратујући против других, морамо да се боримо да очистимо сопствене редове. Али то нећемо да постигнемо форсирајући аутошовинизам и причу да су Срби криви за оно што су други започели и измислили, као и настављајући да се међусобно глођемо да ли су ови или они већа говна само зато што долазе из другог региона, а све то у паузи између хватања зазубица криминацлима који бесомучно оргијају и још воде новинаре да све те оргије овековече.

Кад очистимо ово мало Србије од штеточина, којима је блам србовање, а није им блам вршење нелегалних радњи за стране интересе или интересе домаћих криминалаца (проституција, шверц дроге, ширење претерано либералних идеја, уништавање нацоиналног поноса, подсвемвање свему изворно српском), онда ће нам бити боље.

valgenjab
А КО ЈУ ЈЕ УВЕО У РАТ?
Неће те напасти док га не напујдају, све си имао написано у наставку текста. Шта мислиш да они шиптари тамо дивљају јер су тако волели? Ма изманипулисана гамад, па временом и заволела заправо. Мислиш ли да је тај знао што руши крст? Па мислио је да је тако добро за албанију, рекао му шефкет рамадани.

Па изманипулисани наравно, прочитао сам све што си написао и све то стоји, да се разумијемо. Али питам ја тебе шта ја сад да радим ако мене та напујдана шиптарска хорда нападне? Да им уз шољицу чаја објасним да су будале и да се врате кући?

Ja ne vidim da je neko pokrenuo peticiju da se zarati s Bugarima, ima li na ovoj temi Srba?

Pa naravno ds ces da se branis. Ako neces.odmah nabij noz u supak i iskrvari unutar sebe. Ali veruj mi da te taj nece napasti dok god ga neko ne napujda, opet zbog licnih interesa. Na kraju se sve vrti oko toga - "sta ce reci vodja".
A mi treba da ostanemo dosledni sebi i i dalje valjamo rusima kamenje sljiva.

Kome je pisalo da mu je deda rekao ako se zarati da udari na bugare, nece pogresiri.Zovi njega, care.

брате валгоднаб ја што серем ја једем говна, ти си победио вечерас 3:1 у сетовима као ноле

Mada.. zajeban je igrač i Pakao Juga. Biće tu neizvesno do samog kraja.