Prijava

Da ne duzim previse, sigurno ste primetili da se na ovom sajtou s lakocom dele trajni banovi za gluposti, prozivke, uvrede, neuspele ili neshvacene sale, itd...
Generalno, to nije toliki problem kod novoregistrovanih clanova, koji lako mogu napraviti novi nalog. Problem nastaje kada se banuju autori koji su bukvalno doveli hiljade ljudi na sajt, a banuju se za 1 recenicu, ma kakva ona bila.

Da li je to pametno, i da li se to radi uz blagoslov Kazana? Ukoliko je tako, kakvu poruku to nosi? "Boli me kurac sta ste vi uradili za sajt, doci ce neko drugi kad vas ne bude, ajde mars!"

Ukoliko se to radi bez blagoslova Kazana, da li moderatori koji banuju autore iz top 10 treba i dalje to da budu? Opste je poznato da u svakom sazivu moderatora bude poneko ko na pismenom iz srpskog nikad nije dobacio dalje od cetvorke, da li je i ovde u pitanju naprednjacka "osveta losih djaka", tj. netalentovanih autora koji zloupotrebljavaju funkciju, cekajuci najmanju gresku talentovanih da ih zauvek proteraju sa sajta?

Nemojte samo da serete kako se banovi povremeno skidaju, autora koji znacajno doprinosi sajtu pisanjem postupak banovanja za glupost vredja, i nema motiv da se vraca i pise na sajtu sa koga ga je neki dripac oterao, dok su Kazanu cvilela jaja.

Trajni za Bleka i Gvozdena jer su se našalili sa gospođom. Recimo.
Odban za Thilma koji se našalio sa silovanim i ubijenim detetom.

REST MY CASE.

I šta sad oćeš od nas?

Kaizen je obavešten o prekršaju, printovi teme su mu upućeni na PVT, ono nije šala nego bolesno prozivanje. Onakav nivo primitivizma i idiotluka ne može pasti na pamet čoveku ni kao bolesna šala ni kao neuspešan humor. Ono je samo i prosto čista zloba ili bolest.

ДОЛЕ КВАКСОНСКА ЛОЖА!

+1 na dzerihov post

Inače, sliku koju su postovali na forum je Kaizen obrisao.

A Šta je toliko bolesno u Trošovom postu da bi dobio trajni? Pritom je Deki aod potvrdio da je snošaja bilo, kako sam čuo.

Onakav nivo primitivizma i idiotluka ne može pasti na pamet čoveku ni kao bolesna šala ni kao neuspešan humor. Ono je samo i prosto čista zloba ili bolest.

Sto se svakako ne moze reci za recenicu:''Nadam se da ju je silovao pre nego sto ju je ubio'' autora Tilmoa