Prijava

zapravo ne znam, ja bi otvori novu temu, ovde ima previše modova, a oni ti ne znaju ništa. Vidiš da ih menjaju ko čarape.

OSMOČASOVNI JEBO KRV

daj kaizene admina, ovo sve matoro, propalo

Meni nije jasno kako je sajt uopšte funkcionisao bez nerazdvojenih pojmova plagijat i "već definisano". Mind blown. Omg. :O

Yo moze lock.

Kapiram da ni vi modovi niste baš sasvim sigurni sa tim pravilima kad se briše, a kad ne. Mada to je priča za drugu temu. Jedan mod je rekao da mi definicija IPAK nije plagijat i ja sam srećan.

Ali IPAK jeste plagijat pozz

Idem te čitati da ti nadoknadim tih 15 pluseva. Jer kad neki autor nema plusa za leba negde u svetu umre sepet malih zeka.

džukac, što ti se žaba okačila?

Ombre:
Pun joj lokvanj svega. Ha ha, kapiraš lokvanj=kurac. I onda je kao "pun joj kurac svega", ha ha.

Deki:
Nemoj da se mučiš, samo dokle izdržiš sa čitanjem toga. Moram da priznam da ne spadam u najblistavije autore, ali plagijator NISAM.

Inače Reme brišu se defke koje govore potpuno o istoj stvari bez obzira da li su bolje ili lošije definisane.

Ne bi trebalo i ne bi smelo. Istoj temi može da se pristupi na sto načina. Jebiga, evo uzmi primer definicije koja zapravo nije definicija nego esej, ili pričica, deset takvih priča može da bude dosta različito. Isto tako, deset definicija istog pojma u slengu mogu istom pojmu, sa istim značenjem da priđu na mnogo drugačiji način i da samim tim unesu neku novinu na sajt. Ne bih da sada kopam masu primera gde nisu brisane definicije istog pojma, a imamo takve definicije, i ti, i ja, i bilo ko odavde. Jednostavno, iz nekog razloga su ostale žive, a taj razlog je između ostalog i kvalitet i bilo šta.

Hoću da kažem, brisanjem kvalitetnog sadržaja samo zato što postoji isti sadržaj sa istim naslovom vodi do demotivacije novih, potencijalno kvalitetnih autora i gušenja kreativnosti. Jedna definicija ne zauzima gotovo nikakvo mesto, a može dosta da doprinese sajtu.

Ranije su se čak i birali sadržaji koji imaju isti naslov kao neki raniji, ali su bolje definisani.

EDIT: Čist primer su ti Џимијев i Dooliov taj rad.

Pa moram priznati da ima neke logike to što kažeš Reme, mada mora baš da bude dosta kvalitetnije kako bi to tako zaživelo. Jer kod nečega što je onako sitno kvalitetno, stvar je ukusa i sad ja koji to brišem na primer, smatram da nije baš toliko kvalitetnije ili da je nešto nekvalitetnije, autor smatra da jeste i mislim da bi bilo previše ubeđivanja oko toga, a nema potrebe za ubeđivanjem jer pročitali smo obojica definiciju, ne slažemo se baš oko toga, a nije da možemo sada da ubedimo jedan drugoga da je bolja ova koja je obrisana ili lošija. To može kada je nešto baš onako veoma jasno da je bolje.

Slažem se Džoni, mada, možda sam se loše izrazio, al' više mislim na sam pristup definiciji nego na nešto drugo.
Hoću da kažem da ne treba biti isključiv, to što je nešto definisano ne znači da treba da se briše po automatizmu.
A definicije sličnog stila, i sličnog kvaliteta kao postojeće slobodno mogu da se brišu, a opet, ne moraju. Slobodna procena i nema mesta za ljutnju.

Samo kažem, nije loše pustiti nekada da živi takva definicija, ne stalno, pre svega da bi se ljudi vratili na definicije, i da bi se definicije reaktivirale.

Recimo, ja da sada napišem svoju verziju definicije "taj rad" i treba da se briše, ali novajliji recimo ne bi bilo loše ostaviti definiciju u životu, uz napomenu da sledeći put obrati pažnju. Sam psihološki efekat je drugačiji, i treba opet razdvojiti ljude koji su na sajt došli nešto da napišu od onih koji su došli da naprave reakciju. Ne treba ih ubijati u pojam sa tri obrisane definicije na startu, koje možda i nisu loše.

Кад год сам у последњих годину дана рекао неком нообу да је искористио прежвакану фору био сам изнапушаван јер нуубооwи не капирају. "хехе па није исто видиш моје има тачку на крају :)"
И обично је то остајало у животу. Тако да мислим да је сад касно исправљати криве дрине, пустите све, ионако су многи стандарди снижени па оно, ват д хел.

Imate ovakve teme zato što je umodovan plahoviti Fejs. Ja kao mod bi to sasvim bolje ako ne i bolje odradio. Pozz
P..s. desi enemu braaaateee

Деси деку краљу свега, каће ме водиш у неке проводе? :(
Да пљујемо рвате :3

Recimo, ja da sada napišem svoju verziju definicije "taj rad" i treba da se briše, ali novajliji recimo ne bi bilo loše ostaviti definiciju u životu, uz napomenu da sledeći put obrati pažnju

Pa dobro, možda nisi toliko pratio defke, ali ima upravo takvih slučajeva. Nije baš striktno i isključivo, ali nije ni potpuno pušteno to da ne bi došlo do preljevanja. U principu prijala bi jedna dobra tema, može i ova, oko toga svega, da i mi vidimo kakvo je mišljenje ljudi, ali nekako ode to uvek u nekom pravcu. Možda bi mogao i da otvoriš neku temu, ne moraš danas, kada god hoćeš, onako lepo da sročiš pa da se vidi neko generalno mišljenje ljudi. Što da ne.

брате кад напишеш израз који је већ дефинисан а несумњиво говори исто то је плагијат. Ниси дефинисао у другом смислу. Исти израз дефинисан на сличан начин са истом поентом. Зови то како оћеш за брисање је било. јбга

ipak plagijat :<

Odoh u politicare, zbogom ljudi...

Брате ако те мучи папирологија онда нек буде већ дефинисано :) :)

BLAGORADIM.

Eto, izborio sam se, hvala svima. Ovo je jedna mala pobeda za mene, a još manja za ostale, al meni dobro.