Prijava

molio bih nekog da mi proveri hejt, pošto ništa više ne mogu da kontrolišem i čisto da znam da li ima smisla da lupam hejtove drugoj marvi jer iso tako neće skontanti

С обзиром на то колико смо чекали на победу у некој плеј-оф серији над Партизаном, количина запишавања је чак и мања него што сам очекивао. Па сетите се само како су спемовали појединци који су, што је јако занимљиво, нестали са форума таман пред трокирање машине која се овог пута на вашу жалост није упалила (не желим да оптужујем, само примећујем интересантно поклапање догађаја! ел-оу-ел). Морамо мало да подјебавамо сад, јебига, не примајте то толико к срцу. Знам да је иритантно то што неки немају мере, ни укуса, а богами ни смисла за хумор, али шта да вам радим, мора бити и таквих.

Е сад, наравно да је драго још једне сезоне у Евролиги, а нећемо се лагати, то што је дошла преко Партизана је на неки начин шлаг на торти. И надам се триплој круну уз још једну сличну плеј-оф серију (у резултатском смислу) у финалу домаће лиге. Желим да у наредном периоду Звезда буде константно испред Партизана, немојте се сад правити да је то нешто ненормално. Али нисам као Ћилмо нпр. и немам потребу да гледам распадање Партизана, да не можете скрпити екипу, не сањам фузију/замрзавање/шта год, не морамо да вас газимо 40 разлике; што се мене тиче, рутинске победе би биле сасвим довољне. Иако мислим да неки јесу заслужили да гледају пуцање по свим шавовима, али такви су у мањини. Ето, хтео сам да напишем ово онима који су ми готивни, уз савет да смањите количину снобизма који сејете свуда. Спорцки поздрав.

I Bohore, molim te, ti imaš snagu riječi, reci im da se ne tuku po gradovima i predgrađima zbog klubova, to nije pristojno.

Caro aftomacki pici skripta za hejt lajk

ае одбанујте гвоздена блека тибора и остале

који су бановани због декуја

Fala fejzaro gladnem te po ćili lo lo

Definicije preljevaju.
Posteri preljevaju.
Hoće li neko od moderatora da mrdne dupe i da radi svoj posao?

1) Da li ćete odbanovati g-dina Vacija i zašto ne?
2) Da li ste svesni posledica?
3) Šta radite to, dečko?

Odbanujte Tibora i počistite đubar na defkama!

Cim sam video ciklon na pitanje autor odgovor moderator znao sam sta je pisao lol samo me iznenadio ovim dodatkom za odban gdina vacija

Ja samo da pitam kako ste.

ALO šta je ovo. Dobio sam 21 plus od juče na poster, vidim na skoru, a nema me u autorima maja. Dovoljno je reći da 44 autor na listi ima 1 plus.
Pojasnite kako je moguće.

to su strašne stvari

Dok se ostali ožderavaju po kojekakvim vukojebinama, ja cekam napredak na mesecnom nivou i jos sam kaženjen za to!

РАСНИ СЕ ВРАТИЈОО

Jači nego ikada!

moraš nešto napraviti U MAJU da bi bio na listi u tom mesecu, a da nije neko sranje :)