Prijava

kako su znali da je ona

i da li hana ima profil ovde

a da li j dobra čka

celtic
Treba je banovati. Pojedinac ne može biti svojeglav, a onda ko kuja podvijenog repa tražiti podršku javnosti, kako bi izgledao jači i pametniji od institucije. Zamisli na zapadu, fotošopuješ svog profu kako vuče bijelo ili loče flašu Džeka. Bog te ne bi sačuvao od izbacivanja iz škole/faksa.

ЛОЛ. Ти си Запад побркао са Кином изгледа.
Примјерена казна за ово је укор неки пичка материна, па за физички напад на професора се избацује из школе а не за фотошоп глупи. А ови су тражили од осталих школа у околини да је ни они не приме, реци који болесници.

Ne bi je trebalo izbaciti, ali obzirom da je Jevrejka- boli me kurac.

А ови су тражили од осталих школа у околини да је ни они не приме, реци који болесници.

To je ona druga strana priče. U krajnjem slučaju, pretjerali i oni i ona.

Zamisli na zapadu, fotošopuješ svog profu kako vuče bijelo ili loče flašu Džeka.

Прекршај није почињен у школи. Она може кривично да одговара због вређања на Интернету, али из школе ни по једном закону не сме бити избачена јер није кршила дисциплину у школи.

Što volim ovakve članke...ma milina...vidiš lepo da je novinaru dato 50 evra da popljuje nastavnike, prosto pršti od novinarske borbe za pravdu..nastavnica spominje očuha, novinar išo kod oca koja je neka socijala, možda ga zato gospodja i ostavila, ko će mu znati, očuha uglavnom nije pitao ni ko je ni šta je...

mene su izbacili iz trećeg srednje, ugurao sam nastavniku petardu u džep imali smo u tehničkoj one mantile...za božić...

Moje neko gledište je da je ovo kap koja je prelila, verovatno se bahanisalo dete pa došlo do tačke pucanja...

Не знајем, мени ова директорка изгледа као тешко говно, матора искомплексирана неудата тетка.

Zamisli na zapadu, fotošopuješ svog profu kako vuče bijelo ili loče flašu Džeka. Bog te ne bi sačuvao od izbacivanja iz škole/faksa.

cerka mog kolege potpuno isto ovo uradila nekom svom profu, samo na fejsbuku i dobila neku opomenu i vecnu mrznju tog profesora - znam jer je pricao kako zena tog profesora radi kod nas u firmi i sad nesto i ona prigovara ovom kolegi. stavise kolko sam ukapirao relativno cesto se dogadja ovako nesto u poslednje vreme (ekvivalent docrtavanju brkova na slike), i popiju deca kaznu jebi ga, al ne bas izbacivanje i skole i sad ta neka solidarnost da ne moze vise nigde drugde da se upise.

ova prica se u svajcarskoj dogodila, tako da imajte neku cinjenicu pre nego sto jedete govna o zapadu.

Pre nekoliko dana bilo 'je suis Charlie' a sad 'strpajte malu židovku u logor'.
Majku vam jebem i duplim standardima, i iskompleksiranim profesorima.
Meni da je mala napravila neku ovakvu foru (da sam ja profesor) rekao bih hahahah koja si carica, i ponašao se normalno

То је та прича, запад, западњаци говна, дисциплина брале, не знају да се веселе, из радног одијела у пиџаму се улази, робови капитала мајку им јебем бездушну.
Ово ме подсјети на стрица кад сам му донио рокфор јер знам да воли сиреве, проба он и кае: пу мајку им западњачку шта једу, зато они и јесу онако трунтави. Ниђе везе. Ја реко брате стриче Американци су трунтави, ово је из Француске а они живе по 90 година.

Al "karlovačka gimnazija ima ugled" jebeni Karlovci... ja ne znam ni đe je to na karti a najjači sam i najpametniji na svijetu i vukaljiji uopšte

EDIT: Ozb sad, ova što je pravila je kapiram 100% neki tip srednjoškolca koji gradi kritički stav prema drutšvu jer on je kao kul i iznad svega što ga okružuje a zapravo samo želi da se distancira od mediokriteta kojem kako bi i sam trebao biti svjestan pripada.

Ne podržavam takve jer nijesu dovoljno ljute glavice i u jednom idealnom svijetu bi mogli eventualno da služe kao žardinjere na kojem bi magovi kosmosa kakvi smo ajskjub, tupak, rođa raičević, i ja sjedili pored puta i kritikovali plebs jer nam se može.

To je zato što si crnogorac vi znate samo gde je beograd lolo

To je zato što si crnogorac vi znate samo gde je beograd lolo

visokintenzitetšale.gif xDDDD :PpPpPp

Ишао сам у ту школу и могу да потврдим да су ти мимови преблаги у појединим случајевима.
Нико се не плаши идења на суд или сличних начина терања правде, али кад му припретиш звањем домаћих таблоидних медија буде као бела лала- баш зато што те медије прати пуно људи иако се, у основи, зна да су неквалитетни (једноставно, не може на дневном нивоу да буде толико истинитог и квалитетног садржаја)- е баш зато је нечијој сујети (овде је прстом упрто у Ханине старатеље) одговарало да се школа развлачи по медијима, а Блиц и њима слични једва дочекали неку жваку коју ће докони читаоци да мантају по устима. Кога брига за нарушавање угледа.
А што се саме казне за њу тиче, једноставно је- смањена оцена из владања и укор. Сасвим довољно. Без дизања фрке. Отишла би она сама из школе под психолошким притиском или би направила још већи боклук ако је заиста немогућа (мада, ко је од нас био анђео у тим годинама) па би било разлога за избацивање. А одлазили су људи драговољно из школе и због мањих ствари, а остајали кад направе већа- на пример, ортак из разреда је у четвртој години замало летео ишколе јер се за сајам књига неискусно ушљебркао пива и ракије те извео риголето на леђа професорке латинског у позоришту.
На тему вечитог вртлога односа млађих и старијих- нажалост, ухватио сам себе пар пута како се понашам као они које раније нисам подносио: арогантно без покрића, захтевам од млађих да ме нужно поштују само зато што сам старији. И онда сам схватио: млађи људи итекако умеју да распознају чија баријера ауторитета је добро поткована а чија је подупрта стакленим ногама које лако пуцају- а пошто је последњих година такав историјски моменат какав јесте, они ће врло радо сломити те стаклене ноге јер, једноставно, може им се. Е сад, што се догоди да у свом заносу крену на погрешне људе- прост данак незнању и неискуству. А искуство се често стиче на тежи начин. Ово је тај тежи начин који је управо постао непотребно тежи тиме што су сад умешани и они који ту нису требали да се нађу- неки својевољно а неки случајно.

Treba joj prebiti obe ruke. Ovakva sranjca vode do haosa na času. Debilčić mali, ja kad bih tako nešto uradio u osnovnoj ili neko od ortaka pijani učitelj bi nam nalupap šamare ili nas udarao štapom preko leđa pa bismo uključili malo naše zaostalo mozgiće i razmislili o tome šta smo uradili.