Prijava

U stvari, ja bih primetio da u odabrane definicije ne smeju da idu tekstovi sa "ustvari" umesto "u stvari". To bi trebalo bar ispraviti, ako ne i ne odabrati. I još ima mnogo primera kvarnog jezika, sad me mrzi da navodim. Ako je teško voditi računa o kvalitetu definicija, nije bar teško voditi računa o njihovoj pismenosti. Ako je nekome od moderatora stalo, trebalo bi da se bavi time. Ili ne? Pitanje je...

Ако видим у дефиницији "Уствари" "Чак штавише" "Обадвоје" ома минус

не мам став по овом питању

Ja kad vidim da definicija ima ustvari boli me kurac!

Mene boli uvo, ali ipak mi je krivo kad vidim da se ne drži osnovni nivo, ono što treba da bude, za šta služe ovi moderatori koji odabiraju definicije i tako to. Još jedan pokazatelj opšteg zaključka da sve ovo ide u kurac jeste nebavljenje moderatora smislenošću i pismenošću definicija. Ono, minimalan nivo, jbg.

definicije jos postoje?

Ovo je bilo toliko važno da se otvori tema.
L O L
O
L

Ustvari, sad sam se setio jedne definicije gde je lik posle zareza zaboravio space da udari, saću otvorim temu!

Nemoj brate,biće da je moja.

pozdrav brt sta radis?

Једите говна. Ако је неко овде водоинсталатер, зна шта је урадио кад му цури вода из славине коју је поправио. И тако то, није ме много коштало да отворим тему, па макар и не заслужила да постоји. Ипак, кад причаш говором најгоре селендре у неким пиздинцима, свима си смешан, а кад пишеш као да књигу ниси видео у животу, онда је то кул. Не знам зашто. Ето, само да поновим поздрав с почетка.

valdemara sto koj kurac teras pravopis na vukajliji lolo

posle 10 godina kada definicije prezaboravljene su

chak vishe i od kokana

Mislio sam da sam zaljubljen u sestru u stvari sam bio pijan.
Je l ovo ok rečenica npr?

Iako volim trandže ne volim njihove kurčeve čak i ako su manji od mog.

Je l ovo ok rečenica npr?

Klokan
Šalu na stranu, kapiram ja Valda, profesionalna deformacije. Čovek iz struke je jbg ali Valde moraš shvatiti jedno. Mi smo nepismeni ko kurac.

Mi smo nepismeni ko kurac.

Na mom kurcu piše, ne volim te više B-)