Prijava

nači samo izbacujte ljude koji su nekom magijom završili na malim ekranima a koje treba:
1. ubiti
2. izbrisati sve tragove da su ikad postojali

http://static.politika.co.rs/uploads/rubrike/242603/i/1/Nikola-CCuturilo-CCutura2-foto-D-CHIRKOV.jpg
Nikola Čuturilo Čutura
Kao prvo ne možeš ići na male ekrane sa tim imenom. Aj u redu, zoveš se Nikola Čuturilo, ali čemu dodavanje debilnog nadimka Čutura? Kad čujem sintagmu na radiju ili tv-u 'novi album Nikole Čuturila Čuture' poželim da umrem od blama istog trenutka.

http://www.novosti.rs/upload/images/2012//09/26n/spek-zoran-kesic.jpg
Zoran Kesić
Ne možeš biti ok osoba ako nisi radio fizičko u osnovnoj i srednjoj. Pogledajte tu facu. Piše mu na njoj da je pička. Da je popio više batina nego vode u životu zbog glupih trolova. Što se tiče njega kao komičara, prvo što uvek ima taj debilan izraz lica, drugo što ima glas kao žena, treće što se operisan od harizme, a na sve to još ima i glupe šale.
Ubiti ga i obrisati sve tragove da je ikad postojao.

http://img.rtvslo.si/_up/upload/2012/11/21/64934931_bajaga.jpg
Momčilo Bajagić Bajaga
Ponovo isti transfer blama kad se pomene njegovo ime, prezime i nadimak u istoj rečenici. Mogao je recimo biti samo Momčilo Bajagić, ovako kad se na to doda Bajaga vidiš da je lik potpuni debil. Faca mu nedvosmisleno govori: nikad ne bih dobio pičke da nisam muzičar, a po pički sam svakako dobijao u detinjstvu jer izgledam kao glupan. O njegovom muzičkom stvaralaštvu mogu reći samo da ništa gluplje i dosadnije nisam čuo.

Ne možeš biti ok osoba ako nisi radio fizičko u osnovnoj i srednjoj.

ahahhah stvarno je najgori kesic

http://www.pulsonline.rs/data/images/2010-12-05/1581_zoran-kostic-cane-02-foto-zoran-loncarevic_af.jpg?ver=1330606640
довољно је погледати ову ретардирану фацу у комплету са њањкавим пренемагуајућим гласићем. кад се употпуни са фејк курчењем док је на бини иза обезбеђења јер су га као клинца баш много малтретирали па сад мора овако да лечи конплекса, све је јасно.

http://scandal.svet.rs/wp-content/uploads/2014/02/drljaca1.jpg
ретард дебели и ходајући трансфер блама. клип кад се вози по супермаркету са осмехом од ува до ува и више сликања и фејсовања од просечне фенсерке из средње биротехничке чини ову појаву још дебилнијом

http://static.mozzartsport.com/img/news/7/b/9/14188072994785.JPG

пицопевац и потпуни безвезњак као тренер, играчи су некако успели да дођу до финала и онда он својим ретардираним потезима успео да нас максимално избламира против амера, боље да није ништа радио и само препустио неког од играча да води уз евентуално још неког са стране из стручног штаба

Kesić je smeće smeće smeće.

A Sanju Marinković bih možda i pojebao. Loži mi se kurac na svrake sa jevrejskim nosurdama. Al to je možda za temu "moram nekom da se izjadam".

malo je reći
http://www.dnevnik.rs/sites/default/files/mirovic-da-se-bedz-ne-vidi_1.jpg
još jači mi je link slike sa nazivom fajla
pajsad!
dnevnik.rs/sites/default/files/mirovic - da - se - bedz - ne - vidi _1.jpg

Zdravo je hejtovati sve što je uspešno i inteligentno...sve što ti nisi, tako sebi dižeš rejting bez da si kurcem mrdnuo...

Čutura ekstra lik, znam ga lično. Kesić ekstra lik, ne znam ga lično ali bih mu platio pivo uvek. Djordjević Saša, trojka u istanbulu,možete da mu pušite.

e moj šomi
ti canetu moš samo da klekneš

Овде на крају хеитери исхејтовани.

djoto,sta ti je pcelica skrivila :(

реци ми једну позитивну ствар о њањкавој накурченој сисици и онда ћу да клекнем
кад крене да прича онако кењкаво само забод по фаци решава ситуацију

djoto,sta ti je pcelica skrivila :(

Ovo nije pčela ollaniče, ovo je dobro sakriveni osmi princ pakla.Greha dosade izrod ljuti.

Sad tako pričaš, a kad budeš počeo da krljaš i da se puniš zelenom šlajmčinom i da dereš plućo i da plačeš, biće Zdravko, pomagaj, brt Herbiko. Eeee

EDIT: I preimenujte temu u Zdrav ko Hejtiko, biće baš šaljivo dosta i privući će puno poseta na serveru

Herbiko ovaj sirup (mislim ovo zeleno na reklami kao boca što se smije) je debil na nivou Zorana Kesića al pčelica iz te reklame mi je nešto najjače na svijet.

Ovog Kesića ne znam lično, ali mi je pričala keva da ga je videla u nekom tržnom centru. Rekla je samo da je lik nezreo za medalju.