Prijava

Nešto gledam sad reportaže iz ledene Rusije (onog belog dela) i pada mi na pamet neka nepromišljena ideja kako bih voleo da živim tamo neko vreme. Nem pojma zašto. Oduvek sam više voleo led i sneg nego jebeno sunce i +40.
Konkretno, gledao sam reportaže i Ojmjakona. Izmereno pre nekoliko godina čak negde oko -73c. Brootoo
Kakvo je vaše mišljenje o putovanju na takva mesta?
Da li bi ste pre otišli na velike minuse ili bi se zaputili na (lupam) tajland sa oznojanim azijatima i smrdljivim bubetinama?

Sta ima da putujes tamo i zateknes mrtvilo, uzmes omcu i cekas da popizdis

који ћу курац у запиздини окован снегом да циркам воџу са руским међедима, то могу и зими на некој босанској планини фазон
лето, сунце, коктели и сношаји ол д веј

pada mi na pamet neka nepromišljena ideja

nepromišljena

Стријељао бих за изјаву "више волим снијег и лед него сунце и +40"
Прије бих живио негдје на југу Шпаније па нек немам љеба сваки дан да једем него у рецимо Норвешкој тмурној и депресивној.

Mrzim zimoću i sneg, al voleo bih da vidim Sibir, Kazahstan i Mongoliju.

Brootoo, najbolje ti je da uzmeš kartu od Moskve do Vladivostoka za transsibirsku železnicu. Put traje nekoliko dana i kažu da su karte preeeejeftine, tj i pre su bile jeftine ali ove godine su najjeftinije zbog ove krize u Rusiji. Pruga dugačka skoro 10 soma kilometara jebo te svetac. Najbolje je da to obaviš što pre, dok ne poskupi opet. Samo je jebeno kako se transportovati od Srbije do Moskve. Al, čuo sam neđe da imaju karte avionske od Budimpešte do Moskve za osamdesetak jevroa.

Nije skupo za onog ko nije sirotinja.

Najviše bih volio viđet Meriku, Maroko, Iran i Rusiju.
Al neću ih nikad viđeti iz tri razloga:

1.Izbeglica sam
2. Izbeglice nemaju pare
3. Niko nigde na svetu ne voli izbeglice

:'(

molim sirotinju koja je celo detinjstvo provela cvokotajući uz smederevac da prekine da lupa gluposti.

One nesrecnike sto su izgoreli u barakama JOS UVEK NISU TRANSPORTOVALI u Srbiju. Pa ti vidi, ako umres u Sibiru, debelo ces da se smoris do sahrane. Neisplativo.

Sibir, jes. Da odem u pizdu materinu i radim nešto sa sekirama, motornim testerama ili na naftnij platformi, posle se obločem špiritusa i spavam mirno ko čovek. A ne ovo sranje ovde, kompjuteri, knjige, mejlovi, emotivne ucene i nezadovoljne mušterije. Definitivno Sibir.

Jašta. Žgadna je sklonost prema upeklom betonu, smrdljivim vagonima i kupanju u splaču ade na +40. Da to valja Španci i Grci bi ličili na ljude.
Al' ne baš Sibir, više one tatarske pustare i stepe, kad dune vetrušina poletiš

I ja sam u nekom fazonu ladnoce. Mozda sto sam poslednja 4 meseca na + 40, ali generalno sam uvek vise voleo zimu nego leto.
Ali ne Sibir, ne volim te mongole, Island, jebem li ga

Vučko koliku platu imaju u Sibiru?

bravo Valdemar. That`s the spirit!

Vlade, štos tužan stalno brt? :'-(

Što da ne, iako sam summertime čeljade.
A i tih ruskih -20 ne mogu da se porede sa naših -20!

Može neko okupljanje vukajlijaša u sibiru, kad sam već Derventu propustio, ono zaiskuljenje neko... A i inače, može Sibir

slažem sa valdemarom pola se

Pa ono lep je Sibir, al što kaźe narodna mudros 'lakše je naći metar lada nego metar drva'...

ja bi otisao negde tako esktemno.na pocetku malo urbanija sredian,da ne bude bas -70.malo da se aklimatizujem,pa bi onda mogao i dalje.