Prijava

Jbt kako u jednom trenutku snimiše ORO. Pa ona je jebena karakondžula puna plastike.

Ovaj Ilija Grahovac...
Da se ne zajebavam. Ja sam ga prvi put video pre jedno 15 godina, a neki ga znaju i 20 godina. Bio je obučen u narodnu nošlju sa istim tim brkovima. Voleo je da pije dva piva od jednom. Čovek je zvezda Kočićevog zbora, a nije bik. Isti slučaj i sa Borom Drljačom. Sa tim da se Bora više vatao za mikrofon. Zmaj traži jedno 10.000 maraka da bi se pojavio na Grmečkoj koridi. Na njegovu sreću danas ima puno korida, tako da može da dozvoli sebi da se posvađa menadžmentom Zmijanja. Da bi odobrovoljili Zmaja, sem para i prilike da ga estradne ličnosti najavljuju često mu nabave kombi ili dva devojaka koje će on da natakari. Takav mu je modus operandi. On je trener bikova. On bika uči sve, kako se bode rogovima do toga kako se jebe krava. Mogao bi i vas koji ga gledate na televiziji da nešto nauči. Pre svega kako se pravi biznis. Trenutno ga gledate kako pravi ekstra biznis. Šteta što nema dece. Rekao je jednom, da ima dece, ne bi ne bi ovo radio, da ne bruka decu. Ja mu verujem.

Ali zato ima onog roba.

Oro do pobede xD

Dragisicu, rekao je sinoć da ima ćerku od 5 godina koja je trenutno u Americi sa majkom svojom.

Još je rekao da su ustanovili da ima dva srca, jedno pored drugog, i oba simultano rade. Rekao je da je studirao pravo. Isto za vreme rata u Bosni, UN je izdao poseban ukaz kojim se lično Zmaj štiti od povređivanja, zadobljavanja i oduzimanja imovine i života tokom rata, usled tolikih specifičnosti koje poseduje.

Pa ti sad reci šta je tu tačno...

Inače čitao sam da praktično drži robove, Dragoja i još par njih. Uzeo ih kao decu, kupio od neke sirotinje za pare i oni tu rade za njega za džabe, tuče ih i slično.

јел ера ушо, ил бануо да изблеји?

sta se desava rasniii nisam u toku

Rasni banovan sad nema ko da nam govori šta se dešava

Jel realno da ovo ima nacionalnu frekvenciju ahhahahahahahhah

De vidite rasnog dabogda se uneredili?

nisam dugo bio na temi rasni nam je uvek govorio sta se desava jbg

Kuliraju zmaja ko siroče skakuće oko ovih kurava, al je lik skontao sve, zato miješa crno i bijelo vino, i jebaće im mater noćas požaliće.

Što se tiče dragišićevog posta, glupost. Lik nema para da osteveni kravu. Uzima na crtu od Radovana Dimitrića pa mu plati kad nešto proda, uništio ga šou biznis. Bili Graovci nekad jaki dok je pokojni Jovo mogao sa sobom, ovaj oda po zborovima i pravi budalu od sebe a Jovo upravlja parama, tad su i imali nešto stoke, sad nula bodova.

EDIT: Ima jednog roba, Dragoju, zaostale ne znam.

Malo mi ga bilo žao kad je krenuo da priča o ocu kako ga nije dao da uči borilačke veštine i poslao u grad, nego ga poslao na njivu da bude seljak. Jebo mater ako ne bi bio ministar u sadašnjoj vladi da je krenuo tim putem, ima sve karakteristike, glasan, bezobrazan, sirovina, seljački inteligentan.

Era čmarina, krenuo da jebe Zmaja, kaže rođen si da radiš u rudniku, slepčina.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHHAHAHAHA NAJJAČA SCENA IKADA

IKADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bori umro brat pa sam izašao.