Prijava

E, stvarno nabrojte sta je to Rasni radio, zbog cega je zasluzio trajni vise od nekih drugih. Ja sam video da je gomilu puta banovan i bez razloga, nekoliko puta i s razlogom, ali nista toliko ozbiljno da jedan deo autora navede da mu konstantno traze trajni ban.

I ovo sto je Direktor primetio. Ponavlja se jedna prica, pa i oni neutralni pocnu da kontaju tako.

Na isti fazon ce svi biti ubedjeni da sam clan DS-a koliko se to ponavlja, a nisam, mada ne vidim koga bi boleo kurac za moj privatan zivot i da jesam. Makar nisam neko ko je pisao Vukajlijaske sage kako bi se dopao grupi ljudi (i to samo Ktitora) na sajtu, jer mi sa ove strane monitora ljubavi svakako ne nedostaje.

jer mi sa ove strane monitora ljubavi svakako ne nedostaje.

Sve je to do kompromisa. Neko ne voli da ga guze u mesnom odboru zarad malo prividne ljubavi u vidu stavljanja na listu odbornika i poklanjanja barakudalne majice sa ljubavnim stihovima posvećenim gazdi. Ili moljakanja drugih modova za odabranu.

Jbg, ja ljubavi nemam pa plaćam kurve. I vrlo sam nežan prema njima, jer ponekad kada sam grub i nećkam se da im odradim golden shower pomislim da će da se osete kao ti.

Bušido, gotivan si mi, ali ne seri više, jebote.

Samo govorim istinu. Znam da boli jbg. Ali ne možeš mi oduzeti da sam na strani istine. :)

Daj, bre - uhvatio si se kao pijan plota za nešto što nema veze s vezom i drkaš OK čoveka.

Agilni, "Vukajlija saga" je dobro štivo, bolje nego celokupan opus nekih autora, slava im.

Nije tačno. Prvi me je spominjao i vređao u poslednjim moderatorskim danima i nije sankcionisan. Ne može da očekuje da ga ja neću sankcionisati, ako već nisu tadašnji drugari modovi. AMERIKA NIKADA NE NAPADA PRVA!

I to što kažeš - ti si poznati pacifički aktivista na sajtu, haha.

Ja ti lepo kažem - smaraš OK čoveka bezveze.

Zasto je loksi na spisku? Kad se vratio?

Zezam se, nemam pojma. Možda se prijavio iz off-a.

Bušido brate ako ovako nastaviš niko ti skoro od vukajlijaša neće doći na sahranu...

hahah taj rad. saraniće me vrane

Meni će Đovak da dođe na sahranu. Obećao mi neki lik kad sam napravio poster da je Đovak umro:

http://i.imgur.com/XziUlxf.png

A onda sam ga ja pitao kako ću da vidim kad sam mrtav a on je odgovorio:

http://i.imgur.com/dHXIEXO.png

Bushido, pronadji gde sam te prvi vredjao (ili vredjao uopste, osim ako jedan jedini put "picko" ne smatras prevelikom uvredom nakon sto si upravo tako i postupio posle, mislio sam okej dogovora za zavrsetak razmirica), trazim trajni i da zavrsimo s tim.

EDIT: Cuj, on da sankcionise i cuj, ja vredjao prvi. Pa lol.

Ne brinite ja ću svima vama da dodjem na saranu... da vam se popišam na grob opaaaaa!

Ciklo, znam da je saga okej. Obecana mi je i uoga, ali je Kaizen ukinuo Ktitore... otud i svi ovi konflikti :(

Jesu vas nekad karali crnci?

Evo, pošto opet vidim da te utovar boli i da cmizdriš, biću dovoljno meka srca i pojasniti ti.
Šta ću kada sam filantrop.

Bushido, pronadji gde sam te prvi vredjao (ili vredjao uopste, osim ako jedan jedini put "picko" ne smatras prevelikom uvredom nakon sto si upravo tako i postupio posle, mislio sam okej dogovora za zavrsetak razmirica), trazim trajni i da zavrsimo s tim.

Istina je obećao sam ti da neću da te maltretiram kada si mi slao pvt. I ja sam čovek od reči. Bio je dogovor ne diraš me - ne diram te.
Onda si se našao pametan, pa si krenuo da braniš Gospođu Ras, kada sam je nagazio zbog onog bezrazložnog "mentalci" ili tako neki izraz koji koriste babe.

Tog si momenta ponovo mene uzeo usta, napravio se pametan, jer nisi izdržao i nisi obuzdao refleks alapače koji imaš, te si samim tim pogazio reč i pokazao da si ništa drugo do sline bez karaktera. Ako te ovo vređa izvini, to je zaista moje mišjenje.

E sada, pošto sam ja možda i govnar, ali svakako nisam slina i imam karakter, jednostavno takve ne umem i ne želim da tolerišem.
Pogazio si reč i nakon toga si u mom postu na sledećoj temi "Dogorelo", gde pritom nisam bio potpisnik peticije, nazvan Bajagom. Pored toga sam dodao da ne znaš da moderišeš.
Dakle, bez obzira što si beskarakterni crv, opet sam imao dozu učtivosti i nisam te vređao sad nešto.

Nakon toga si se napravio još pametniji, jer te boli istina, pa si me nazvao pičkom. I naravno nisi sankcionisan jer si bio mod. A i da nisi, ne bih tražio, jer nikada to ne radim. Jedan jedini put kada sam tražio bilo je za Tilma i to zna se zbog kakvih odvratnosti.

Eto, to je cela priča. Ne moraš da se samobanuješ, jer ti to neće popuniti rupe na duši, a sa druge strane ovo ti je karakterna proteza. Virtuelna štaka. Osloni se.

EDIT: Cuj, on da sankcionise i cuj, ja vredjao prvi. Pa lol.

Eto, ovde opet pokazuješ koliko si beskarakterni slinavko. Ne umeš ni korektan post da ostaviš kao takav, već moraš da edituješ jajarski, kako bi levitirao između pokunjenosti i ratobornosti. Ženo

Ciklo, znam da je saga okej. Obecana mi je i uoga, ali je Kaizen ukinuo Ktitore... otud i svi ovi konflikti :(

I ovo je sramnaa optužba jer je pisano na oba foruma. Samo ju je džimi mislim ukinuo na ovom forumu. Inače celokupno pisanije je bilo poprilično usmereno protiv mod tima u tom momentu i protiv raznih degena, pa je zbog toga i obrisana na kraju, aa ja sam dobio trajni. Dobar ti je argument