Prijava

Onda si se našao pametan, pa si krenuo da braniš Gospođu Ras, kada sam je nagazio zbog onog bezrazložnog "mentalci" ili tako neki izraz koji koriste babe.

I dalje (kao suptilno) vređaš damu koja pritom ovaj put nije ni tu (toliko i o tebi kao slini), a našao si se uvređenim nakon posta koji nije ni upućen tebi.

Tog si momenta ponovo mene uzeo usta

Sve što sam ti napisao je da pomenuti post nisi dobro razumeo. Ako to doživljavaš kao napad na sebe, onda te zaista žalim. Ne sećam se da smo imali dogovor da se jedan drugom ne obraćamo uopšte.

Pičkom sam te nazvao jer prvi napadaš i pored dogovora, ali sada vidim i zašto si to uradio. Reći tebi da nisi u pravu je napad na tebe i takve stvari sankcionišeš (još jedan lol na "sankcionisanje").

Shvati, smešan si. Stvari koje pišeš su smešne (ne u smislu da si duhovit) svakome ko me poznaje na ovom sajtu, a takvih nije malo. Da sam neki Denmark Boy, ili kako već, koji je tek kročio na sajt i kojeg niko ne poznaje, pa da svi nakon toga veličaju tvoj spust, razumeo bih. Ovako si zaista mizeran vrteći isti fazone, ubeđen da onog koji čita to i boli.

Za sagu se sprdam, ali nisi izgleda dovoljno sposoban da shvatiš, kao i u slučaju opisanom na početku ovog posta.

pa si krenuo da braniš Gospođu Ras, kada sam je nagazio

I ovo je komično. Nagazio nekoga ko ti se u životu nije obratio. Toliko o tebi i o tome koliko je beznačajno sve što sada pišeš i pakuješ tako da deluje argumentovano, a zapravo je obično prepričavanje iz jednog ugla. Dokazano objektivnog (i ovde ide lol, moram da počnem da ti naglašavam to).

Neverovatno kako ovaj sajt oslikava u malome naše društvo.
Slika je prejadna.

jel ima neko ko se razume u pojene da mi kaže koliko mi još fali do kafane?

Fali ti hiljadu dinara.

Maestro, otiđi pred prodavnicu, tamo ti treba manje

500 na definicije i 1000 na postere i 10 evra

to ga skripta automatski ubaci u "pre sat vremena" svakih deset dana :)

nije nemoguće. :D

Rokajte mi defke i postere u pvt, placam 200 dinara po komadu

Brate Buš, preteruješ. Daj jebote, iskuliraj, nema razloga za ovakvo drkanje ljudi.

Agilni, ajd ja da se osvrnem na Rasnog, u suštini, previše spama. Nijedno od sranja koja je napravio samo po sebi nije preveliko, ali uzmi u obzir da koliko god puta da je nepravedno banovan, još više puta mu je progledano kroz prste. I ne znam o čemu se ovde priča, lik nije dobio trajni, dobio je mesec dana. Velika je razlika. Tužno je što nekom sajt toliko znači da ne može mesec dana bez njega.
No to nije tema ove priče, poenta je kako je on zaslužio bananu, lepo, jebiga svojim spamom je sahranio raspravu na mnogoooo tema, ne vidim razlog da ga žalimo. Kis ne znam ko je, čuo sam nešto o nekom lajkovanju, ali da li je to uopšte bitno? Samim tim što vređa nekpg na pvt, a vređa na nekom jebenom sajtu namenjenom zajebanciji, pokazuje da je zreo za kuliranje od sajta, i to ne toliko zbog kissa, nego zbog sebe. Mora bre da se izvuče.
Pa Cara je bio pet puta trajno banovan za iste stvari.

Ne znam, zato i pitam. Primetio sam i ja da Rasni često upada na teme nebuloznim postovima, ali par puta mi je na "Rasni, iskuliraj" zaista iskulirao, pa meni lično nikada nije zasmetao previše. Tj. nisam primetio da više guši od nekih drugih. Ono, Rasni mi je deo sajta postao vremenom, takav, kakav je. Biće u baniji još mnogo puta, ali kako godine prolaze (ako Vukajlija poživi), biće sve manje i manje.

A za Kissa ja napisah šta je tačno bilo, predug je proces izvlačenja nakon tako nečega.

Truć ili ko već je banovao Rasnog jeri ne zna da se ponaša dok mu neko ne kaže da iskulira a Remac ni za šta banovao pola teme Cz i to je tad bilo ok? Tad si bio kolega sa njim pa ti nite smetalo?
Aganlija znaš moje mišljenje o tebi ali nemoj da sereš.
Većini bivših modova da se zabrani da daju sud oko nekih stvari jer se sad bune za sranja koja su sami pravili ili bar ništa nisu uradili da spreče to

Većini bivših modova da se zabrani da daju sud oko nekih stvari jer se sad bune za sranja koja su sami pravili ili bar ništa nisu uradili da spreče to

STRIC
T
R
I
C

Jebiga, i Kiss je klinac, klincima je generalno mnogo više stalo do takmičenja i budženja virtualnog kurca nego starijim ljudima, ima i toga. Ne opravdavam potez, samo kažem da su i mnogo ozbiljniji, interesantniji i jači članovi od njega lupali sebi pluseve sa gomile duplih, pa jebiga.
Ako se sećam Virtual je imao dvadesetak duplih sa kojih se samolajkovao. A lik je bio jedna od najzanimljivijih glava za diskusiju, sa brutalnim muzičkim ukusom i tako dalje. A pritom nije bio ni derište baš.
Ponavljam, bedno jeste, i baš je razočaravajuće, ali nije nešto što može preterano da me šokira, pogotovo kada to uradi klinac/pubertetlija. Nije "neoprostiv" greh.

Banovao ga je Smarko. A Smarko ne banuje toliko često, makar koliko sam ja ukapirao. Verovatno nije bez razloga.

Ma Rasnee nije bitan za ovo što pričam niti je bitno ko ga je banovao.
Bruse, sam rekao nešto što nije istina brate?

Poslao mu je poruku na FB sa 150 naloga sa objašnjenjem zašto treba biti odbanovan. Rasni je dobar dečko, samo mnooogo voli zajebancije te vrste :)

Ahaha, "zabraniti". Bohore, poslednjih nedelja ne znam sta si umislio, ali izgleda mi kao da ceo sajt drzis u malom prstu, a pritom si merodavan da odlucujes ko sta sme, a sta ne sme. Tako se barem ponasas.

Od iste ekipe koja je vec nekoliko puta isterivala svoju pravdu na sajtu stalno vidim "banujte Rasnog trajno", a ta se mantra siri i nakon sasvim prihvatljivih postova Rasnog, pa me samo zanima zbog cega konkretno. Ni rec rekao nisam o trenutnom banu, niti kritikovao odluku moderatora. Smiri se.

Nije ovo taj stric Bokseru, ovo je "objasnio lik" stric - nemoj sad da ti kačim n00ba :)

10 dana bana za malo napušavanja na pvt je po meni previše.I onda još puta 3.

Prva stvar je da Rasni nije pisohopata pa sad ničim izazvan njega krenuo da napušava, postoji trend da pojedini autori prate prosto druge autore po forumu i podjebavaju. Evo ja Marka ili on mene...na primer.

Kis je pre toga njemu na temu Parovi, koja je govno od teme iz mnogo razloga, napisao Rasni truležu. Ovaj ga tamo iskulirao, iako nije prvi put, a kad je ovaj nastavio napušio ga u pvt.