Prijava

negde sam pisao, a moram da ponovom, svakog ko je mentalnog sklopa da vredja nekog drugog na internetu na nacin tipa jebem li ti mrtvu majku, jebo sam ti sestru i slicne maloumne psovke treba ubiti ciglom u glavu, a ako to nije moguce onda je i ban okej

Da je bilo neko vređanje konstruktivno a ne u stilu danskog dečaka sve bi ok bilo. I nije trebao kao kurvica da briše post, jedini razlog je taj što sam poslao to smarku. Pošto modovi na sajtu nisu ni za kurac i ne mogu da provere obrisane postove na forumu, upotrebio sam poruku pvt kao dokaz. Izvuci mu se iz bulje Javio, daj mu još neki profil da se sam brani umesto ti da ga zastupaš.

Ajd sad ponovo ja..dakle ti si njega vredjao pa je on tebe.,.to prvo...

Drugo sad je ovo vredjanje, sto bi se ja njemu uvlacio u bulju, nit je stariji po stazu, nit po godinama, nit je bolje rangiran, ne da me boli kurac za to nego hocu da ti objasnim koliko ti je to sto si napisao retardirano.

Trec jel sad ja treba da kukam modovima 'reko mi eru koji se do juce zvao kis army sto je jednako retardirano kao eru, da sam se uvuko Rasnom, ej rasnom u bulju.?

Javio, samo za brisanje postova treba deliti banove, napljuješ nekog, i onda kad ukapiraš da ćeš dobiti ban, obrišeš post. Kakav god da je Kiss, nije to radio. Išao je i kljucao mozak Rasnom, što se mene tiče, može Kissu da se da jedno nedelju dana, meni ni iz džepa ni u džep, ali je Rasni itekako zaslužio ban po svim mogućim kriterijumima. Jebo ga baš. Plus vređanje na pvt. A onda kada je zbog svega toga trebalo da dobije ban, počeo da maže i laže kako mu je namešteno.
Ako jedeš govna, jedi ih do kraja, nemoj biti jebena pička i brisati postove, i posle se uzdati u to da neko neće verovati ovom drugom. U fazonu, moja reč protiv njegove.

Taman sam mislio da je derle počelo da odrasta, pronašlo svoj kutak na sajtu, postalo relativno normalno, a on opet uspe da ispadne kreten. Obrazovanje čoveče, edukacija, učiti ga da mora da snosi posledice za ono što radi. Jebeš ga. Ne može večito da se provlači na treptaj krupnim očima i suzu.

nit je bolje rangiran

koliko ti je to sto si napisao retardirano.

http://www.oxonianreview.org/wp/wp-content/uploads/irony.jpg

Kisse, sereš. Ne vidim razlog da se Javio ikome odavde uvlači u bulju. Glupi su ti argumenti totalno. Bolje se povuci iz rasprave, prijateljski ti kažem. Kotrljate kamen uz brdo, a niste poravnali vrh. Pa kad se kamenčina prevali na onu drugu stranu, kreće onaj drugi da je gura.
Bez poente. Ne glumi nevinašce jer nisi. Ali to ne znači da Rasni nije zaslužio banovinu.

Brani ga krvnički a veruje u to da je gif "fotošopiran".
O
K

I sta sad vredi bilo sta pricati kad jednostavno vidim da je tvoj mentalni sklop takav Eru da ti se ne moze objasniti? Sto bi se bilo kome uvlacio u bulju?

A ako to znas znaci napisao si da bi me vredjao? Modovi, kme, kme kme Eru me vredja, banujte ga, kmeeeee. Ili si ipak samo retardirana tuzibaba.

Slazem se Reme da treba ban ali kraci a takodje i ovome isto toliki, jer opet ponavljam on je njega ganjao na njegovoj temi.

http://vukajlija.com/forum/teme/66202-prijava-za-najveceg-kralja-vukajlije veliki pozdrav za havijera

http://i.gyazo.com/d2b0953c02cbce19bbaf19005b10752c.png takođe sam zažmurio na ovo. ali ovaj post i dalje stoji, nije obrisao kao slino maleni

nisam ja neki mesija ni skretničar
al nemojte ovde da se prepucavate, nastavite na onoj temi jbt, e za ovo treba banovati
pogotovo javioa a i erua jer nije lego na jogi a 9 prošlo

Dzaba taj izbor Kis armi dozivotni kralj, pobednik i kaizenov svastičić....

Mnogo sereš, Reme.
Rasni je postao legendarni trol vukajlije za vrlo kratko vrijeme i taj status zadržao jako dugo vremena a i dalje će to biti iako je banovan trajno, a ti si neki davno zaboravljeni trol za koga ni mi što smo tu svaki dan skoro ne bi znali da se ne uloguješ neđelju dana.

Priča se da ste ti i Smare nekad trolovali. Hahaha moguće one idiote što su nekad bili tu, sada ne može to tako lako da se radi jer je ekipa mnogo iskusnija i ozbiljnija. Rasni je vjerovatno jedini koji je mogao stvarno da nas troluje, posle njega niko! Teško da će ikad više vukajlija viđeti takvu legendu osim ako peri d platipus ne odluči da se vrati aktivnijem internetovanju.

Ti i Smare ste stvar prošlosti! Shvati to već jednom i možda uspiješ da povratiš bar djelić stare slave... Ne u smislu da ga ispovraćaš ovuda kao što to radiš inače nego da opet postaneš kakav takav trol, pošto sad ovakav kakav si da si YuGiOh kartica imao bi max 3 zvjezdice

osim ako peri d platipus ne odluči da se vrati aktivnijem internetovanju.

Hahaha peri d platapus hahaha

"данас сви тролују, битно је да даш стоодсто својих могућности и испоштујеш договор из чекаонице па ако неког истролујеш истролујеш"
пазл пазл

110 posto i tastatura je okrugla

Mislim da je razlog svemu što niko ne dolazi.

Razlog je u tome što ljudi kao ti dolaze.
Ne znam čega razlog ali jeste

Koliko ste svi prsli lolol

što ti curi džela iz usta

приједор: да се организују препуцавачки дуели измећу аутора. пријаве, рандом извлачење, да крене спуштање и умерено напушавање, нека правила да постоје типа: немо неко децу да ми дира. сваки аутор по 5 постова, жребање ко креће први, а ко има завршницу, и онда гласање.
да се пуца из свих расположивих оружја, јбг припремаш се за дуел, нађеш тамну восовску страну или избегличко подријетло и све тако, знате и сами, ту сте најкреативнији... се зезамо мало, што да не. већ замишљам пар дербија.
јел да би било куљ.