Prijava

A Živa isto kad je ono jednom vodijo repku kaže Toletu 'ja ću da zovem Ramba'. A Tole ne da nije se uklapalo u njegove mafijaške planove, neće Ramba i on kao Živi kaže 'ne može prgav je i bezobrazan i ne poštuje autoritet moj i trenera tj tebe'.
A Bard mu kaže 'ne seri Tole nemoj da te vratim u Donji Popišinac, nego da ćutiš, platiću ti četri kurve i dosta'
I platio mu, od svoji para, takav je Živa, uvek iz svog džepa plaćo nikad nije žalio za pičku i fudbalere svoje da odvede u neki hepening, invent i to, pozorišta isto i biblioteke.
I Rambo samo tad igro i bio najbolji.

Ако дозволите, ја морам да кажем. Ја сам својевремено једног Рамба Петковића држао на клупи. На једној важној утакмици против ОФК Кикинде на Маракани Рамбо је превише држао лопту и није је на време додао Ивићу и Масловару који су били слободни. У дербију, у финалу Купа седео је на клупи. Жалио се и Џаји, али ја нисам хтео да попустим.

Једног дана ми се обратио и питао ме је у чему је проблем, ја сам му рекао: "Не можеш ти да држиш лопту и да је не даш никоме, то можеш на некој пољани тамо на Чаиру, ово је Звезда, европски и светски првак, па ни Пикси, ни Дејо нису могли све сами. Него, синко, да ти мени кажеш где се прави најбољи бурек у Нишу да ти мене одведеш тамо да поразговарамо к'о људи."

И одведе он мене код Мићка у Ниш. И после пар тепсија бурека и неколико литара вињака и киселе сам му све лепо објаснио и Рамбо је после направио велику каријеру у Реалу и у Бразилу. Зато што ме је послушао, ја сам га први позвао у репрезентацију у инат покојном Миљану.