Prijava

Nisam mogao da se odlučim između toliko kandidata, koju da pošaljem :(

ај агилни пријави се са оргинала гласаћу ја за тебе ако нико други неће

Jesam, eno. I nemoj da me razočaraš.

фендере, нешто ми мало није јасно око гласања. кад направиш ту нову тему, је л' се на тој теми гласа за дефиниције плус-минус, па се сабирају ти гласови? или само постојећи скор? не знам баш колико је скор добар за то. прво, неко ће да цима дупле или ортаке да гласају, а друго неке дефке су на почетку имале добар или лош скор. неке имају и више коментара, па самим тим и више оцена.

мислим да би боље било да се гласа на тој теми за маликера године.

априлилили џДДДДДД ;РРРРРрррРрр

Znao sam da je neka fora :/

Fendere,
u pravu je truć. Objavi spisak i nek ljudi glasaju na temi nekim sistemom. A mislim da bi bilo dobro da se glasa i za def koje nisu ušle u prvih 10. Pa da na kraju imamo dve za koje će se glasati. Mani se ocena na samim definicijama. Rekao mi jedan autor, da je išao po komentarima i podelio minuse jer nije znao da je takmičenje.

Бира се 10 дефиниција са најбољим скором (количник плусева и минусева) и свака добија по један поен. Свака од ових које предлажу чланови жирија носи такође по један поен. Она које имају највише поена иду даље. У случају да међу првих 10 има више са истим бројем поена, одлучује бољи скор. Уколико је скор (количник) исти, предност има дефиниција која има више плусева.

Кад се одабере 10 дефиниција за финале, онда ће да се гласа за победничку, тако што ће свако да гласа за по 3 дефиниције. Сваки глас ће вредети 1 поен.

Али све то у новој теми.

ollanik
ja sam doktor

Такмичари само следе идеју малог кера. То не може да нас Олланик научи, то се уме или не уме. Он не треба да буде члан жирија јер се то коси са његовом филозофијом курцобоље.

Nisam ni čitao ceo post, samo ovaj deo sa količnikom i brojem pluseva. Da budem iskren, nije me ni zanimalo :)

Lako je tebi kad nisi ni mod ni Pazl...

Inače, Mlada partizanka, godište, broj cipela i omiljena boja laka za nokte na stopalima?

u pravu si fendere,nisam procitao ni jednu od ovih defki hahaha osim neke gde sam dao minus bez citanja

jel se još takmičimo

jel se znaju rezultati?

Vučić je dobio 40,5%, ovi ostali nešto sitno dele.

jel sam bar prešo cenzus?

videćemo kad se formiraju koalicije :)