Prijava

А где је тема о њој?

Шта бих сте јој раддили?

odradio bih joj sondu i ultrazvuk

да блеји са мном и са 2, 3 другара једно вече негде типа у кафићу и да само причамо. то вече када би отишла кући пред спавање, макар само то вече, преиспитала би себе и свој живот.

И шта? То је као све?

pa i ja bih je milovao, nije da ne bih

a ne bih ja to da se zajebavam ja bih je prvo ljubio usta pa bi onda malo bili momak i đevojka i onda bih je oženio i imali bi đecu i spavali bi u istom krevetu :-)

Uzo bih joj 5 milja evrrah koje zarađuje mesečno...

Mislim da zorannah ima baš lijepa i slatka stopala :)

Sad provalih da Zorannah i Clannad imaju slicne nadimke.

Ja bi promenio u Clannadaah.

Odveo bi je u selo do navidi stoku, bacimo stajnak i oplevimo vlašac. O podnevu bi joj reko da zatvori pendžer, jer ubi promaja, a onda bi joj dao da mi ga poizdodiruje kad poležu kokoši. Sutra bi mogla da spava duže, do pola sedam, a onda kad namirimo govedima odveo bi je u svojtu da je'e sarme, jer nume da gotovi rane. O tojč bi je istuko jel mi kaže da mi noge smrde a lavor nije prvo ponudila. Onda bi se naždrali meda i orasa, da mi oprosti pa bi je jebo ko niko nikad u životu...
Ujutro bi me čekala kava u krevetu, a na moju konstataciju da joj ne priliči selo i da je možda bolje da se vrati u te Beograde, rekla bi mi da neće, da me voli i da je nasadila kvočku što se raskvocala i da joj je otkinula pola lista dok ju je stavila pod tekme. Onda bi jeli jaja i slanine sapunjare a kada bi mi mi se ponudila nad naćvama istuko bi je kaišem ko kobilu: "Pizda ti materina bezobrazna, samo ti kurac u očima! Nad tim naćvama je moja baba, svetica, mesila leba i odgajila svojih šestoro čeljadi i nikad kurca nije poželela." Onda bi joj reko da ide na potok da mi izbeli košulju i čakšire je sutra je sveta nedelja i valja mi se kupati i crkvu otići, onda bi je prvo išutirao jer huli protiv Boga, pa bi je uzeo odpozadi ko kerušu da joj se umilim jer mi krivo. Još bi pokušala o Petrovdanu da pobegne jer sam se napijo kod kuma na mobi pa joj radio što ne bi ni domaćoj životinji pa bi tri dana klečala na lanjskom kuruzu i samo žira jela. Posle pet godina bi mi rekla da baš voli selo i naše troje dece i da je zaboravila sve stranjske reči i svoj blog, te da sve želi je da me čini srećnim i da bi možda trebali da uzmemo još jednu kravu jer oće da siri još sira, veli deca vole. Kupio bi joj dve i štene bi joj doneo iz grada te bi plakala od sreće koliki sam čovek i kako voli što je volim i da mi oprašta što sam Vidosavu od Leskića iz Donjeg Kraja povalio onomad pijan u senjaku. Taka vam je moja Zorka.

Razbio bih je od batine, nju i onu njenu drugaricu Milicu.

JA BI SE BAVIO U NJENOM DUPETU LOLOLO

Добра је само да је јебеш и бијеш на смену.
А такође треба тући ове ћурке које се диве њеним "саветима".
Модна блогерка која нема појма о моди и која сваким својом реченицом пиша по сиротињи.
Особа који ничим није заслужила да буде позната.
Обична (јагодинска) сељанчура која се доселила у Београд и трипује да је урбана, јеб'о јој ја матер ону ненормалну.